Kabrio -> Zima - depozit nebo jinak?
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Kabrio -> Zima - depozit nebo jinak?
Jdem mi o to, že mě nebaví neusátle lítat po uřádě a dělat vše nanovo po novém roce. Jediné řešení jak to obejít je asi to, že to auto na oko prodám a pojistku zruším. Jak to děláte vy? Díky
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Kabrio -> Zima - depozit nebo jinak?
nevim jak u vas, ale u nas k zruseni pojistky potrebujes bud 6 tydnu pred vyprsenim smluvni doby pisemne oznamit ze seres na ne a to, zda zustanes bez pojistky je uz jen tva vec nebo k zruseni pojistky musi byt v TP zaznam o zmene majitele.Bajzík píše:Jdem mi o to, že mě nebaví neusátle lítat po uřádě a dělat vše nanovo po novém roce. Jediné řešení jak to obejít je asi to, že to auto na oko prodám a pojistku zruším. Jak to děláte vy? Díky
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
u nas staci smlouvaMax-Max píše:nevim jak u vas, ale u nas k zruseni pojistky potrebujes bud 6 tydnu pred vyprsenim smluvni doby pisemne oznamit ze seres na ne a to, zda zustanes bez pojistky je uz jen tva vec nebo k zruseni pojistky musi byt v TP zaznam o zmene majitele.Bajzík píše:Jdem mi o to, že mě nebaví neusátle lítat po uřádě a dělat vše nanovo po novém roce. Jediné řešení jak to obejít je asi to, že to auto na oko prodám a pojistku zruším. Jak to děláte vy? Díky
- Radek_750iA
jak u ktere pojistovny....u nas u allianzu chtej vzdy velky tp s odhlaskou...adam320 píše:u nas staci smlouvaMax-Max píše:nevim jak u vas, ale u nas k zruseni pojistky potrebujes bud 6 tydnu pred vyprsenim smluvni doby pisemne oznamit ze seres na ne a to, zda zustanes bez pojistky je uz jen tva vec nebo k zruseni pojistky musi byt v TP zaznam o zmene majitele.Bajzík píše:Jdem mi o to, že mě nebaví neusátle lítat po uřádě a dělat vše nanovo po novém roce. Jediné řešení jak to obejít je asi to, že to auto na oko prodám a pojistku zruším. Jak to děláte vy? Díky
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
U ČPP máme smlouvu na dobu určitou s platností od 1.3.do 31.10.nikam nemusíme lítat auto stjí v garáži na značkách před 1.3. se jde akorát zaplatit složenka a fertik.Akorát po dobu zimních měsíců který neplatím neběží bonus,ale to mi je fuk.Jinak já jsem u Triglavu s mojí 1,8 a mám to za 2100,-ročně takže to neřeším.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
DVORIS: Pokud někdo dělá stejně jako ty, hrozí vám pokud od dvaceti tis. výše. Během tohoto roku zvýšili počet těchto namátkových kontrol oproti minulým rokům cca 5x. Platí jednoduchá rovnice - máš na autě značky=musíš mít " zákonné pojištění " ( proto se to tak jmenuje, protože je to ze zákona povinné
), pokud nechceš platit, odevzdej značky 

Tuhle smlouvu nám nabídli u ČPP sami,smlouva je platná pořád,je na dobu neurčitou s platností od 1.3-31.10,pokud vyjedu v čase mezi tím tak je to můj průser,v případě nachytání silniční kontrolou,nebo způsobení škody nesu následky a vše platím i s gatěma,tak nám to podal vedoucí místní pobočky.Dan td píše:DVORIS: Pokud někdo dělá stejně jako ty, hrozí vám pokud od dvaceti tis. výše. Během tohoto roku zvýšili počet těchto namátkových kontrol oproti minulým rokům cca 5x. Platí jednoduchá rovnice - máš na autě značky=musíš mít " zákonné pojištění " ( proto se to tak jmenuje, protože je to ze zákona povinné), pokud nechceš platit, odevzdej značky
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vedoucí pobočky není žádná autorita - faktem zůstává, že v evidenci vozidel jsi majitel vozu, máš u sebe RZ a nejsi pojištěný. To úřadu stačí a pochybuju, že vedoucí pobočky by to u správního řízení nějak ovlivnilDVORIS píše:Tuhle smlouvu nám nabídli u ČPP sami,smlouva je platná pořád,je na dobu neurčitou s platností od 1.3-31.10,pokud vyjedu v čase mezi tím tak je to můj průser,v případě nachytání silniční kontrolou,nebo způsobení škody nesu následky a vše platím i s gatěma,tak nám to podal vedoucí místní pobočky.Dan td píše:DVORIS: Pokud někdo dělá stejně jako ty, hrozí vám pokud od dvaceti tis. výše. Během tohoto roku zvýšili počet těchto namátkových kontrol oproti minulým rokům cca 5x. Platí jednoduchá rovnice - máš na autě značky=musíš mít " zákonné pojištění " ( proto se to tak jmenuje, protože je to ze zákona povinné), pokud nechceš platit, odevzdej značky

Vůbec to není o tom, jestli tě s autem chytěj nebo ne, ale o tom, aby si někdo klikl do počítače náhodným výběrem na tvoje jméno

dan td má pravdu jestli máš pojistku na dobu určitou, tak si musiš před skončením pojistky zajít na úřad a uložit RZ do depozitu jinak ti hrozí viz. výše.Dan td píše:Vedoucí pobočky není žádná autorita - faktem zůstává, že v evidenci vozidel jsi majitel vozu, máš u sebe RZ a nejsi pojištěný. To úřadu stačí a pochybuju, že vedoucí pobočky by to u správního řízení nějak ovlivnilDVORIS píše:Tuhle smlouvu nám nabídli u ČPP sami,smlouva je platná pořád,je na dobu neurčitou s platností od 1.3-31.10,pokud vyjedu v čase mezi tím tak je to můj průser,v případě nachytání silniční kontrolou,nebo způsobení škody nesu následky a vše platím i s gatěma,tak nám to podal vedoucí místní pobočky.Dan td píše:DVORIS: Pokud někdo dělá stejně jako ty, hrozí vám pokud od dvaceti tis. výše. Během tohoto roku zvýšili počet těchto namátkových kontrol oproti minulým rokům cca 5x. Platí jednoduchá rovnice - máš na autě značky=musíš mít " zákonné pojištění " ( proto se to tak jmenuje, protože je to ze zákona povinné), pokud nechceš platit, odevzdej značky
![]()
![]()
Vůbec to není o tom, jestli tě s autem chytěj nebo ne, ale o tom, aby si někdo klikl do počítače náhodným výběrem na tvoje jméno
E28 520 stále v garáži
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
- Radek_750iA
si precti poradne co dan psal....jinak kamarad za to ted dostal 15k pokuty a o to jeste nejak ukecal....Klakson píše:proč tak složitě, mám poviný na určitý období třeba od 1.4. do 31.10. a je to, žádný další problémy s depozitem a nebo s pojištovnou
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
jj, jak pise dan.........(uz to zni skoro divne
)
nejakej pojistovka o tom napsal, ze pojistovna to mozna casem prolustruje a po par letech tama bude penalko + pojistak v dobe kdy to nejezdilo
jenze spojeni depozit---pojistovna.to se me nezda?nebo to vezmou skoncilo pojisteni a majitel nedodal smlouvu o prodeji, ani dokald o ulozeni?

nejakej pojistovka o tom napsal, ze pojistovna to mozna casem prolustruje a po par letech tama bude penalko + pojistak v dobe kdy to nejezdilo

jenze spojeni depozit---pojistovna.to se me nezda?nebo to vezmou skoncilo pojisteni a majitel nedodal smlouvu o prodeji, ani dokald o ulozeni?
E+5 

no jo, blbě jsem si to přečetl v podstatě se mus nechce dělat to co jsem navrhnulRadek_750iA píše:si precti poradne co dan psal....jinak kamarad za to ted dostal 15k pokuty a o to jeste nejak ukecal....Klakson píše:proč tak složitě, mám poviný na určitý období třeba od 1.4. do 31.10. a je to, žádný další problémy s depozitem a nebo s pojištovnou

E30 325i
- Radek_750iA
depozit je jedina moznost (po prodeji) jak mit zrusenou pojistku....to kilo co to stoji se ti urcite vyplati nez par tisicova pokuta....proste jak uz tu dan psal - POKUD MAS RZ MUSI BYT POJISTENE!!! jina moznost neexistuje.....Klakson píše:no jo, blbě jsem si to přečetl v podstatě se mus nechce dělat to co jsem navrhnulRadek_750iA píše:si precti poradne co dan psal....jinak kamarad za to ted dostal 15k pokuty a o to jeste nejak ukecal....Klakson píše:proč tak složitě, mám poviný na určitý období třeba od 1.4. do 31.10. a je to, žádný další problémy s depozitem a nebo s pojištovnoudepozit je podle mě zbytečný vyhazování peněz a nevim jak kde ale na pojišťovně to trvá kratší dobu než když to dáš do depozitu
Mi to ten chlapík vysvětloval tak,Pojistná smlouva je furt platná nic neruším nic neodhlašuji akorát pojišťovně platím nižší pojistně o těch cca 5 měsíců.Pojištěný jsem pořád když u mně zaklepe policajt na dveře kdykoliv v zimě prokážu se mu platnou pojistnou smlouvou akorát na kartičce pro silniční kontrolu je 1.3-31.10 a jednou za rok mi přijde složenka na cca 3500,-nevím co je na tom špatně,žádná smlouva po dobu zimních měsíců zrušená není akorát platím míň.Nějak mi to hlava nebere