Co se to tu sakra deje?
- Marek IS
- Kontaktovat uživatele:
Co se to tu sakra deje?
Tak nak pozoruju ze posledni dobou se to v tech tematech nak posrava...furt naky hadky kvuli picovinam co nekdo bez premysleni vychrli...PROC? Kde je to stary pohodovy forum? 

...powered by TDS...
No už jsem nad tím společně s pár lidmi dumal.
Navrhujeme zavést cenzuru a to takovou, že když budou nějak příspěvky extrémě vybočovat, tak budou přesunuty do nějaké sekce "odpad" kde si to bude moci každý přečíst, ale nebude možno reagovat.
Samozřejmě to nevyřeší příspěvky o "ničem", to si musí přispěvovatelé vyřešit v sobě.
Co si myslíte?
Navrhujeme zavést cenzuru a to takovou, že když budou nějak příspěvky extrémě vybočovat, tak budou přesunuty do nějaké sekce "odpad" kde si to bude moci každý přečíst, ale nebude možno reagovat.
Samozřejmě to nevyřeší příspěvky o "ničem", to si musí přispěvovatelé vyřešit v sobě.
Co si myslíte?
Ondra ex.M-Fahrer
souhlas ... na oc.cz 4u jsme to nechali byt ... dali jsme lidem naprostou svobodu a casem se to stalo zcela nezvladatelne ... kvalita fora sla rapidne dolu a spousta zakladajicich a skalnich priznivcu to zabalila ... nechtelo se jim stale psat to same a 4um pro ne nemelo zadnou informacni hodnotu ... proste sli pryc
jakmile se projevila snaha omezit temata nebo nektere z prispivajich, bylo zle ... okamzite se strhla boure nevole a nasledne toto resici thready o 30 a vice strankach nebyly vyjimkou ... a vyresil se prd
jiz zpocatku se sice nastavila jista pravidla, ktera jsme se snazili dodrzovat a dohlizet na ostatni, aby jich take dbali ... bohuzel 4000 clenu neuhlidas
oc 4um proste znicila jeho popularita ...
zde si myslim, ze neco tak vyrazne hrozneho nehrozi, pac jsme dost vyhranena skupina
jakmile se projevila snaha omezit temata nebo nektere z prispivajich, bylo zle ... okamzite se strhla boure nevole a nasledne toto resici thready o 30 a vice strankach nebyly vyjimkou ... a vyresil se prd
jiz zpocatku se sice nastavila jista pravidla, ktera jsme se snazili dodrzovat a dohlizet na ostatni, aby jich take dbali ... bohuzel 4000 clenu neuhlidas
oc 4um proste znicila jeho popularita ...
zde si myslim, ze neco tak vyrazne hrozneho nehrozi, pac jsme dost vyhranena skupina
-
-
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nebud vztahovacny, tentokrat to neni o tobeFlery píše:Hele kdyz se o nekom bavite je slusny pred nim diky....

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Jenže reálně se to má tak, že když to smažeme, tak pro toho kdo to psal příp. pro ostatní - jsme mi ti špatní co jim zakazujeme psát atd...
Proto nemazat.
A reálně, já sám už se dávno necítím na to, to tu nějak extra korigovat, prostě určím nějaké šéfy co to budou dělat. Ale chce to nějaký rozumný pravidla. A rozhodně nemazat, ale pouze přesouvat.
No ještě nad tím podumám. (podumáme - vy všici
)
A je to hodně o lidech, já jsem se taky nechal nedávno od Geroxe pěkně vytočit
Proto nemazat.
A reálně, já sám už se dávno necítím na to, to tu nějak extra korigovat, prostě určím nějaké šéfy co to budou dělat. Ale chce to nějaký rozumný pravidla. A rozhodně nemazat, ale pouze přesouvat.
No ještě nad tím podumám. (podumáme - vy všici

A je to hodně o lidech, já jsem se taky nechal nedávno od Geroxe pěkně vytočit

Ondra ex.M-Fahrer
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jenzeondra_m píše:Baron má pravdu, nerad bych aby se to tu zahubilo.
Nekteri bedaroviti hosi potrebuji maly dvorek, vysoky plot a dlouhy bic.Baron píše:souhlas ... na oc.cz 4u jsme to nechali byt ... dali jsme lidem naprostou svobodu a casem se to stalo zcela nezvladatelne ... kvalita fora sla rapidne dolu a spousta zakladajicich a skalnich priznivcu to zabalila ... nechtelo se jim stale psat to same a 4um pro ne nemelo zadnou informacni hodnotu ... proste sli pryc
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Ja bych to nemazal, páč se vždycky zvihne vlna nevole a je to reakce jak sviňa s milionem příspěvků o ničem, že druhej neví vo co de a todleto a támdleto, nej by bylo asi naházet do do odpaďáku a zamčít (uiž žádny příspěvky)., samo je to o lidech, že někteři sou schopni znovu založit tu stejnou diskusi pokračování /někdy bych se ani nedivil), ale....
každopádně furt přibívá a přibívá toho co nečtu už jen podle nadpisu...........
každopádně furt přibívá a přibívá toho co nečtu už jen podle nadpisu...........

Jedno z reseni by asi bylo kdyby se udelalo neverejny forum a pristupovy udaje by se predavaly pouze osobne treba na bifteckach nebo na Lanove a pod. - proste by musel clovek udelat neco vic nez se zaregistrovat a asi by si toho vic vazil. Problem je samozrejme se clenama z moravy a ze slovenska jimz samozrejme nelze clenstvi upirat.
heheFrancis píše:Jenzeondra_m píše:Baron má pravdu, nerad bych aby se to tu zahubilo.Nekteri bedaroviti hosi potrebuji maly dvorek, vysoky plot a dlouhy bic.Baron píše:souhlas ... na oc.cz 4u jsme to nechali byt ... dali jsme lidem naprostou svobodu a casem se to stalo zcela nezvladatelne ... kvalita fora sla rapidne dolu a spousta zakladajicich a skalnich priznivcu to zabalila ... nechtelo se jim stale psat to same a 4um pro ne nemelo zadnou informacni hodnotu ... proste sli pryc

bejvavalo