Pokuta
Pokuta
Vim,že se to tu řešilo hodněkrát,ale nenašel jsem odpověď.Přišla mi výzva k podání vysvětlení "překročení rychlosti o méně než 20km/h".Vim,že se to dá uhrát na osobu blízkou,nebo že káru prodávám a zájemce se jel projet,ale zajímalo by mně jak to funguje v praxi?Nevim totiž jak moc dobrá ta fotka bude na to,aby mě poznali.Bylo to ve dne bez blesku v Praze v Bělohorský ulici,směr na Bílou Horu.Nemáte s tim někdo zkušenost?
Díky
Díky
Takhle to uhrávají sraby, chlap se k tomu postaví čelem a pokutu zaplatí. Udělej si to jak chceš, já bych to udělal takhle. Jel si rychle, tak každá sranda něci stojí ...
A ta fotka je velmi kvalitní, to mi věř. Takže nějakou osobu blízkou můžeš zkoušet tak na šišky v lese....
P.S.- jen můj názor, který nikomu nevnucuji...

P.S.- jen můj názor, který nikomu nevnucuji...

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

No tak Horisi nemusiš dělat neustalou propagandu policie 
Myslim že 10-20km nad limit se da přešvihnout naprosto lehce aniž bys to i chtěl. I ja se svym stylem maxklobouk taky občas jedu rychlejc a nevim kde jsou zrovna kamery - třeba předjižděni někoho pomaleho a v lemy pruhu se za tebou někdo prasi tak se snažiš rychle předjet a pustit ho ale to ti na fotce z kamery neni nic platny to ti nikdo věřit nebude že...

Myslim že 10-20km nad limit se da přešvihnout naprosto lehce aniž bys to i chtěl. I ja se svym stylem maxklobouk taky občas jedu rychlejc a nevim kde jsou zrovna kamery - třeba předjižděni někoho pomaleho a v lemy pruhu se za tebou někdo prasi tak se snažiš rychle předjet a pustit ho ale to ti na fotce z kamery neni nic platny to ti nikdo věřit nebude že...

ja platil za rychlost zatim jen jednou a to 200,- (jeste pred bodovym syst.) takze zrejme mam stesti..
a priznavam ze casto nekde neco prekrocim, ale taky vim kde muzu..Az napriklad nekam ukryjou radar na Plzensky v Praze, jsem v hajzlu..
k veci.: kdyz se zacnes vymlouvat na §§§§§§§ tak te bud ukecaj nebo pokud budes tvdej, nebudou se s tebou bavit kluci uniformovaný a vše předaj úřadu..tam je to myslim jen o štěstí a o náladě příslušné úřednice, která ti je schopna napsat pokutu bez toho aby ses nejak vyjadroval..
a priznavam ze casto nekde neco prekrocim, ale taky vim kde muzu..Az napriklad nekam ukryjou radar na Plzensky v Praze, jsem v hajzlu..

k veci.: kdyz se zacnes vymlouvat na §§§§§§§ tak te bud ukecaj nebo pokud budes tvdej, nebudou se s tebou bavit kluci uniformovaný a vše předaj úřadu..tam je to myslim jen o štěstí a o náladě příslušné úřednice, která ti je schopna napsat pokutu bez toho aby ses nejak vyjadroval..
Naposledy upravil(a) budha dne 10. 09. 2007 15:37, celkem upraveno 1 x.
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nedivím se se se to každej snaží vomrdat, stejně ty debílci nic jinýho než měřit rychlost neuměj a když ti zrovna kradou auto tak vysíraj na benzínce, chlastaj kafe a neberou telefon. Dan ti dal dobrej návod jak z toho vyklouznot takže když nic jinýho můžeš aspoň zatěžovat korespondencí úřednickej aparát.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Horis: ty vole ty tvoje nazory co tu blijes to je neco ty mas urcite jen tak 5 taliru na vyhozeni ze a tak bys to zaplatil je jasne ze kazdy se to snazi obejit ale opravdu malokdy to jde....
me zmerily nedavno v senove tim rucnim radarem bez fotky bylo to tesne za znackou a taky jsem nedovedl nic delat cajti byli dva ja jeden prvni nevyhoda dle me staly moc blizko znacky obec, rovnou spravni rizeni, na dopravce ti rekne muzete se odvalat a skusit se snema prit ale kdyz vam to nevyjde bude vas to stat xxxxx..... no a pak radsi zaplatite to co po vas chteji ....
jinak prekrocil jsem rychlost o 37km/h a pokuta 2500 Kč pokud do roka prerocim jeste jednou rychlost o vic nez 30 vemou mi papiry ....
me zmerily nedavno v senove tim rucnim radarem bez fotky bylo to tesne za znackou a taky jsem nedovedl nic delat cajti byli dva ja jeden prvni nevyhoda dle me staly moc blizko znacky obec, rovnou spravni rizeni, na dopravce ti rekne muzete se odvalat a skusit se snema prit ale kdyz vam to nevyjde bude vas to stat xxxxx..... no a pak radsi zaplatite to co po vas chteji ....
jinak prekrocil jsem rychlost o 37km/h a pokuta 2500 Kč pokud do roka prerocim jeste jednou rychlost o vic nez 30 vemou mi papiry ....

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
Pokuta
Vlastní osobní zkušenost - výzva k podání vysvětlení překročení rychlosti v obci o méně jak 20 km/hod. Jel jsem v tunelu Mrázovka na povolené "7O" na absolutně prázdné rychlostní komunikaci v nedělním ránu cca 81 km/hod (naměřeno). Dostavil jsem se v termínu na přepážku Městské policie, předložil pozvánku, příslušnice si našla můj přestupek v počítači a beze slova mi ukázala na monitoru 3 dokonalé fotografie, na kterých jsem byl jasně vidět včetně detailu tváře. Zeptala se, zda-li jsem to já - bylo to jednoznačné. Bylo to za 1000,- Kč + 2 body. Nepomáhalo jakékkoliv smlouvání, je tam vyvěšen ceník bez možnosti korekcí a ona v tomto momentě s tím již nic neudělá. Ptal jsem se i namožnost "osoby blízké" - pouze mi ukázala další vyvěšené poučení o této možnosti odmítnutí, ale upozornila mne, že se to pak bude řešit u komise na úřadě ve správním řízení, kde jsou již na tyto výmluvy hákliví a hledá se legislativní cesta, jak tomuto zabránit - když na té fotce budu jen trochu podobný, tak nemám šanci a pokuty jsou pak někde úplně jinde. Zaplatil jsem a jsem o 2 body lehčí a o to si teď více dávám pozor. Jediná cesta dle mého je zkusit někoho známého, aby to stáhnul před vlastním projednáváním - pak už se s tím nedá nic dělat. Hodně štěstí.
desp sen.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Oni všichni straší správním řízením, ale ono to není tak horké. Pokud mají jen nepřímý důkaz, např. foto auta zezadu, tak se toho nebát a jít do správního. Ve správním nemohou říct " máte to za 5 tis., protože se nám nelíbíte a nashle ". Naopak tam musej ten přestupek prokázat, což v případě, že nemají jasnou fotku je věc takřka nemožná a oni to odložej. Pokud by rozhodli jen tak od stolu a dotyčnej podal odpor, přezkoumává to jejich nadřízený orgán a musí to mít nějakou logiku, to rozhodnutí.
Já teď absolovuju druhý správní řízení, i když teda kvůli něčemu trochu jinéme, ale jedno mám za sebou - " stání v modré zóně bez karty " - a v pohodě odloženo. Na MP jsem trval na správním, potom už jsem tam nešel, jen jsem napsal, že nemám nové poznatky k dané věci a usnesli se, že odloženo
Čili pokud není jasný důkaz, tak se správního nebát, v podstatě se jedná maximálně o jednu návštěvu na úřadě a sepsání protokolu
Já teď absolovuju druhý správní řízení, i když teda kvůli něčemu trochu jinéme, ale jedno mám za sebou - " stání v modré zóně bez karty " - a v pohodě odloženo. Na MP jsem trval na správním, potom už jsem tam nešel, jen jsem napsal, že nemám nové poznatky k dané věci a usnesli se, že odloženo

Čili pokud není jasný důkaz, tak se správního nebát, v podstatě se jedná maximálně o jednu návštěvu na úřadě a sepsání protokolu

horis: chodi snad na tohle forum tvuj nadrizeny, ze sem pises takovy kraviny? chtel bych te docela videt, az by se ti neco podobnyho stalo..neverim ze by ses "postavil jako chlap", zvlast kdyz mas kolem sebe spoustu lidi, kterym muzes dat na pivo a oni to schovaji pod stul.
hanis: no souhlas, taky mam nekdy pocit ze neumi nic jinyho...kdo byl v Mimoni mozna vi, na konci obce (nevim ted ktery, ta ktera byla hned u vyjezdu z letiste), kde uz to vypadalo spis jako les...tak tesne pred znackou konec obce, ktera byla jeste schovana hezky v doliku za horizontem taky staly a vybirali...fakt se chovaji nekdy jak kurvy. sorry za urazku verejnyho cinitele.
hanis: no souhlas, taky mam nekdy pocit ze neumi nic jinyho...kdo byl v Mimoni mozna vi, na konci obce (nevim ted ktery, ta ktera byla hned u vyjezdu z letiste), kde uz to vypadalo spis jako les...tak tesne pred znackou konec obce, ktera byla jeste schovana hezky v doliku za horizontem taky staly a vybirali...fakt se chovaji nekdy jak kurvy. sorry za urazku verejnyho cinitele.
BMW 323i E36
- olda barta
kecy kecy kecy....každej policajt se snaží s dopravním přestupkem vymrdat jak se dá....Horisi, tvé povídání o tom, že by se měl k věci postavit jako chlap je více než zcestné, protože za dobu svého působení u PČR /7let - což je možná déle než působíš ty/, vím jak to chodí..Každej policajt si vždy dovolil více, protože ho v náprsní kapse hřál odznak i s průkazem příslušníka a určitá loajalita mezi kolegy vždy funguje..
třeba si jiný a je to možná dobře, ale tady jsi na fóru, kde je hodně mladých kluků, kteří do aut cpou veškerý prachy a nějakej sponzoring Českýho státu je pro ně více než přítěž...natož buzerace ze strany některých bezpáteřních uniformovaných a zakomplexovaných šulinů z výložkama na ramenou, kteří se mnohdy chovají na silnici hůře než ostatní smrtelníci.
takže nějaký morální kecy o postavení se k věci jako chlap z tvé strany mi přijdou bezpředmětné..
OLDA
třeba si jiný a je to možná dobře, ale tady jsi na fóru, kde je hodně mladých kluků, kteří do aut cpou veškerý prachy a nějakej sponzoring Českýho státu je pro ně více než přítěž...natož buzerace ze strany některých bezpáteřních uniformovaných a zakomplexovaných šulinů z výložkama na ramenou, kteří se mnohdy chovají na silnici hůře než ostatní smrtelníci.
takže nějaký morální kecy o postavení se k věci jako chlap z tvé strany mi přijdou bezpředmětné..
OLDA
e36 323i coupe............
Nemohu jinak než naprosto souhlasit. Velice zdravej názor na věcolda barta píše:kecy kecy kecy....každej policajt se snaží s dopravním přestupkem vymrdat jak se dá....Horisi, tvé povídání o tom, že by se měl k věci postavit jako chlap je více než zcestné, protože za dobu svého působení u PČR /7let - což je možná déle než působíš ty/, vím jak to chodí..Každej policajt si vždy dovolil více, protože ho v náprsní kapse hřál odznak i s průkazem příslušníka a určitá loajalita mezi kolegy vždy funguje..
OLDA