Kolik jich dáte?
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Kolik jich dáte?
technická otázka kolik date v hospode piv za vecer aspon se uvidi jestli zere vic BMW nebo vy :all coholic:
Tel : 773 622 822
-
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Co je na tom hezkýho??? - zchlastat se jako hovado
Mít nějakej "rekord". Asi jenom k tomu, abych se mohl pochlubit stejnejm krobotům. Který stejně ať řeknu jakýkoli číslo, tak řeknou, že se jim podařilo víc. Pak spali poblitý, zesraný a zechcaný celou noc ve chcacím kanálku a ostatní na ně chcali a blili.
To je hrozný :crazy:

Mít nějakej "rekord". Asi jenom k tomu, abych se mohl pochlubit stejnejm krobotům. Který stejně ať řeknu jakýkoli číslo, tak řeknou, že se jim podařilo víc. Pak spali poblitý, zesraný a zechcaný celou noc ve chcacím kanálku a ostatní na ně chcali a blili.
To je hrozný :crazy:
BMW The Ultimate Driving Machine
-
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
hele lidi pijou pivo a pit budou me jen zajimalo jestli sou tu lidi co se napijou
jak ja vcera treba to bylo jen 6G ale na akci která byla na Radosti pod stanem sem za jeden den mysleno od 18:00 -05:00 vyzral 12 piv a jednu lahvinku slivovice 0,5L nechtejte vedet co se delo po 5tý ráno...pamatuju si ze BMW stál rano jinde 

Tel : 773 622 822
No na mne bejva chlast poznat tak leda na vocich, jinak ze bych treba vyvadel nebo tak, tak to ne... Za volant bych vozralej nesedl, i jedno pivko te muze stat par let za mrizema (malem se stalo bratrancovi - dve hodiny po jednom malym mu nekdo spadl pod auto, neprezil to a bratranec trosku -fakt minimalne- nadejchal), tak proc si delat zbytecny problemy.
Ale kdyz tu tak mluvite o tom, co clovek vyvadi, kdyz je naplech, tak si dovolim pridat, co se mi stalo par dni pred Vanocema
Byli jsme se dvema kamosema v byte u jednoho z nich. Behem hodiny padly dve flasky vodky, celkem pohoda atmosfera... Jenze jeden z tech kamosu neni "zvyklej" pit - proste to nejak blbe vstrebava nebo ja nevim, a tak vyvadel celkem zajimavy veci. Dokud se sedelo, tak furt chtel jit este do hospody, pak se zvedl, sekl sebou a usnul na zemi. Tak jsme ho zvedli a do ty hospody fakt sli. Stridave byl maximalne vybuzenej a maximalne vypnutej. Proste chvili behal sem tam, skopaval popelnice a tak... A pak si nekde sednul a usnul. Museli jsme ho fakt hlidat, aby nekam neskocil, treba pod auto nebo tak. No a kdyz jsme dosli do ty hospody, tak si sedl a usnul. No a my s tim druhym kamosem tam nechali jeste 600
Kupodivu mi druhej den ani nebylo blbe, ale za volant bych teda nesedal. Domu jsme dorazili v sest rano a spal jsem asi jen 2 hodiny...
Ale kdyz tu tak mluvite o tom, co clovek vyvadi, kdyz je naplech, tak si dovolim pridat, co se mi stalo par dni pred Vanocema

Byli jsme se dvema kamosema v byte u jednoho z nich. Behem hodiny padly dve flasky vodky, celkem pohoda atmosfera... Jenze jeden z tech kamosu neni "zvyklej" pit - proste to nejak blbe vstrebava nebo ja nevim, a tak vyvadel celkem zajimavy veci. Dokud se sedelo, tak furt chtel jit este do hospody, pak se zvedl, sekl sebou a usnul na zemi. Tak jsme ho zvedli a do ty hospody fakt sli. Stridave byl maximalne vybuzenej a maximalne vypnutej. Proste chvili behal sem tam, skopaval popelnice a tak... A pak si nekde sednul a usnul. Museli jsme ho fakt hlidat, aby nekam neskocil, treba pod auto nebo tak. No a kdyz jsme dosli do ty hospody, tak si sedl a usnul. No a my s tim druhym kamosem tam nechali jeste 600

Kupodivu mi druhej den ani nebylo blbe, ale za volant bych teda nesedal. Domu jsme dorazili v sest rano a spal jsem asi jen 2 hodiny...
E39 535i sedan
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Flery píše:hele lidi pijou pivo a pit budou me jen zajimalo jestli sou tu lidi co se napijoujak ja vcera treba to bylo jen 6G ale na akci která byla na Radosti pod stanem sem za jeden den mysleno od 18:00 -05:00 vyzral 12 piv a jednu lahvinku slivovice 0,5L nechtejte vedet co se delo po 5tý ráno...pamatuju si ze BMW stál rano jinde
tim chces rict zes ho preneslFlery píše:Alkohol za volant nepatří

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco