jak při mě stáli všichni svatí
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
jak při mě stáli všichni svatí
Tak se mi dnes stala taková příhodička. Jedu si v klídku z práce domů. Na přechodu pěkná holčina, tak přibrzdím, stojím, pouštím ji a kochám se.
A najednou rána!
Auto poskočilo a mě proběhlo hlavou je to v háji, jedu max do pr... a ne na big! Vylezu a koukám za auto. Tam mlaďák s fáčkem. Začal jsem chytat barvu jako moje auto - úplně do červena jak jsem byl dopálenej.
Koukám na fáčku roztřískaný světlo a ohnutý plechy kolem. S obavami jdu dozadu zkontrolovat dráčka a co nevidím!! Na zadní liště nárazníku malinká odřeninka, která snad půjde rozleštit
Jinak nic! Takže pohodička
. Já vysmátej, kluk z toho špatnej a čuměl na to jak tydý
Tak jsem to ani nehlásil a jel dál a on taky. Takže asi tak 
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html
Fiat 125
drakes-318is-t39895.html
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tos měl kliku..
Měl jsi ho seřvat a ještě z něho vyrazit pětikilo na přelakování nárazníku..

=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Sem z něj vyrazil 400,-matal píše:Tos měl kliku..Měl jsi ho seřvat a ještě z něho vyrazit pětikilo na přelakování nárazníku..
![]()
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html
Fiat 125
drakes-318is-t39895.html
Neco podobnyho se mi stalo pred hodne lety s moji prvni E30. Na T krizovatce jsem to zaslapl, ale Fa za mnou uz ne. Fa upadl naraznik a zrusil pul masky i se svetlama, u me skoro nic. Tak jsem to nechal byt. Ale po pul roce mi zacaly ruzne hnit zadni lemy nahore uprostred a jine divne mista. Jak to dostalo ranu tak to v ruznych mistech propruzilo a popraskal lak vsude mozne v tech zlomech, ale videt to nebylo az do doby nez se zacala rez tlacit nahoru. Tehdy me to u vonavky hodne nasralo takove prekvapeni.
Tak preju hodne stesti.
Tak preju hodne stesti.
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
weNTyll píše:Neco podobnyho se mi stalo pred hodne lety s moji prvni E30. Na T krizovatce jsem to zaslapl, ale Fa za mnou uz ne. Fa upadl naraznik a zrusil pul masky i se svetlama, u me skoro nic. Tak jsem to nechal byt. Ale po pul roce mi zacaly ruzne hnit zadni lemy nahore uprostred a jine divne mista. Jak to dostalo ranu tak to v ruznych mistech propruzilo a popraskal lak vsude mozne v tech zlomech, ale videt to nebylo az do doby nez se zacala rez tlacit nahoru. Tehdy me to u vonavky hodne nasralo takove prekvapeni.
Tak preju hodne stesti.
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html
Fiat 125
drakes-318is-t39895.html
do mě zase narazila ženská s focusem..tak sem zajel ke kraji, ale vystoupit sem nemoh páč jezdilo jednou auto za druhym a ještě by mi urvali dveře...no tak vystoupila maminka a koukla na to a řiká..tam je jen škrábanec..tak sme nechali uplkanou slečnu s rozbitym focusem ...no zajedu na parkoviště..koukam na škrábaneček...ale dole takovej ten tenkej plast byl prasklej, pak sem si všim, že na jedný straně je ten náraznk celej odchlíplej - držák prasklej...nárázník byl asi měsíc po laku ....no tak sem mamince poděkoval. Jedíný co mě utěšilo že focus měl vysypaný světla ..nárazník rozsekanej a trochu i kapota byla 
ex e34 525i ->ex e46 330Ci -> exE36 ///M3-> e46 m3