nekdo kdo rozprodaval 7er...nebo dejte tip. ja jsem tu ted jen narazove a nak se v tom ztracim
kdo mi poslal skličkon a sedmičku???
kdo mi poslal skličkon a sedmičku???
prosim at se ozve kdo mi poslal poštou to skličko do lampičky dveří na sedmu at se mi ohlásí....já kretén jsem mu neposlal na učet penize...moc se omlouvam, vše nahradim...neudělal jsem to schvalně, jen jsem zapoměl...možná jsi si toho ani nevšim...ale já si toho právě všim...ztratil jsem obal a nemuzu dohledat inzerat
nekdo kdo rozprodaval 7er...nebo dejte tip. ja jsem tu ted jen narazove a nak se v tom ztracim
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: kdo mi poslal skličkon a sedmičku???
bud radek750i nebo T613adam320 píše:prosim at se ozve kdo mi poslal poštou to skličko do lampičky dveří na sedmu at se mi ohlásí....já kretén jsem mu neposlal na učet penize...moc se omlouvam, vše nahradim...neudělal jsem to schvalně, jen jsem zapoměl...možná jsi si toho ani nevšim...ale já si toho právě všim...ztratil jsem obal a nemuzu dohledat inzerat![]()
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Radek_750iA