dotaz ohledne dokladu co sem tady kdysi prodal
- cornhollio
dotaz ohledne dokladu co sem tady kdysi prodal
kdysi sem tady prodal doklady z svoji 327 jednomu clenovy a tak prosim at se mi ozve uzavrel si na me(na moje jmeno) totiž povinny ručeni a ta pojistovna to na me vymaha , což mi prijde jako smelo tak se ozvy !!!!!!!!!
v jeho vlastnim zajmu by se mel ozvat jinak budu muset podat trestni oznameni na tuto osobu
v jeho vlastnim zajmu by se mel ozvat jinak budu muset podat trestni oznameni na tuto osobu

live in hell,drink in heaven
D.O.D. crew,
rs13
- Dieter Bonrath
Jo já kdysi odhlásil auto a kámoš zaplatil pojistku na své jméno a přihlásil si ho na sebe - jenže já zapoměl zrušit tu pojistku a po 2 měsících tam jdu a říkám si ve velkém je to zručené před dvěma tak mi to stopnou k tomu datu a ono HOVNO - pojistka končí dnem zrušení a ne odhlášení tudiž mi 2 měsíce fungovaly 2pojistky na jedno auto. Tak jsem se ptal jestli by mi vyplatili při nehodě 2 pojistky a ona že ne že jen jednu - Tomu já říkám oficiální podvod - A NIKDO NA NĚ NEMŮŽE - JE TAM KLIČKA V ZÁKONĚ!!!!
Omlouvám se že to sem píšu ale je to podvod! žijeme ve státě plném podvodníků a zlodějů - jo a politiků. zbytek jsme my normální BAWAŘI.
Omlouvám se že to sem píšu ale je to podvod! žijeme ve státě plném podvodníků a zlodějů - jo a politiků. zbytek jsme my normální BAWAŘI.

- cornhollio
Jednoduché : napiš si papír " čestné prohlášení " ( ztratilo se apod. ) a toto odevzdej na pojišťovnu a nemůžou říci ani popelmarlin píše:ja zas potrebuji zrusit, ale nema zelenou kartu a tu karticku a pojistovna to chce. Tak nevim jak to vyresit.

www.bmwcentrum.cz
ODTAHOVÁ SLUŽBA NON-STOP ČR + EU již od 9,-Kč !!!
BMWcentrum- servis vozú BMW od 250,-Kč / h.
K Červenému dvoru 175/18a
Praha 10
tel. : +420 607 179 419
ODTAHOVÁ SLUŽBA NON-STOP ČR + EU již od 9,-Kč !!!
BMWcentrum- servis vozú BMW od 250,-Kč / h.
K Červenému dvoru 175/18a
Praha 10
tel. : +420 607 179 419
Ani ho psát nemusíš např u čpp stačí říct že jsi ho ztratil a oni daj podepsatKorek píše:Jednoduché : napiš si papír " čestné prohlášení " ( ztratilo se apod. ) a toto odevzdej na pojišťovnu a nemůžou říci ani popelmarlin píše:ja zas potrebuji zrusit, ale nema zelenou kartu a tu karticku a pojistovna to chce. Tak nevim jak to vyresit.
už vyplněné prohlášení

BMW324D e30,BMW316i e36,BMW330xd e46