Dovoz auta z Itálie
Dovoz auta z Itálie
Má někdo tady zkušenosti s dovozem auta z Itálie?
Hlavně mě zajímá jestli mají převozní značky s platností do ciziny (jako jsou německé červené). Pro případ že bych nesehnal solidní odtahovku.
Prosím poraďte kdo ví, žádné dohady...
Hlavně mě zajímá jestli mají převozní značky s platností do ciziny (jako jsou německé červené). Pro případ že bych nesehnal solidní odtahovku.
Prosím poraďte kdo ví, žádné dohady...
- olda barta
Osobní zkušenost zatím ne, ale pokud to nechceš vézt na platu, tak to bude asi trochu oříšek. Auto, který stojí na bazaru dýl, je možná odhlášený, a tam by to asi problém takovej nebyl. Ale jinak bývá běžná praxe že se auto doveze do ČR na odtahovce a doklady putujou poštou a doputujou třeba za měsíc...
E39 535i sedan
- Jan Kučera
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
a jak muzes prevezt auto pres hranice bez dokladu_ to ti jako staci jen "kupni smlouva"?Fx píše:Osobní zkušenost zatím ne, ale pokud to nechceš vézt na platu, tak to bude asi trochu oříšek. Auto, který stojí na bazaru dýl, je možná odhlášený, a tam by to asi problém takovej nebyl. Ale jinak bývá běžná praxe že se auto doveze do ČR na odtahovce a doklady putujou poštou a doputujou třeba za měsíc...
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Mno, tak se to rozbíhá... Na auto jsem složil zálohu, odtahovku jsem taky vyřešil. Zbývá domluvit kdy se pro to pojede.
Italové chtějí vědět termín, že to k tomu datu odhlásí a není prý to problém. Snad jim můžu věřit, není to v Neapoli
ale kousek od švýcarských hranic.
Tak jsem zvědavý jak to dopadne.
Italové chtějí vědět termín, že to k tomu datu odhlásí a není prý to problém. Snad jim můžu věřit, není to v Neapoli

Tak jsem zvědavý jak to dopadne.
Tak vyřešeno, už je doma
Jak dostali Italové zálohu, tak mi to zarezervovali, stáhli inzeráty a odhlásili. Nechal jsem si to přivézt odtahovkou, vezli si ještě další auto tak to vyšlo za přijatelný peníz.
Italové byli velmi ochotní a vcelku solidní, jednalo se s nimi dobře. Jenom jim všechno trvá trochu dýl, oni si s tím hlavu nelámou

Jak dostali Italové zálohu, tak mi to zarezervovali, stáhli inzeráty a odhlásili. Nechal jsem si to přivézt odtahovkou, vezli si ještě další auto tak to vyšlo za přijatelný peníz.
Italové byli velmi ochotní a vcelku solidní, jednalo se s nimi dobře. Jenom jim všechno trvá trochu dýl, oni si s tím hlavu nelámou