Povinnost tachograf
Povinnost tachograf
Chtěl sem se zeptat jestly v německu potřebuju tachograf když překročim 3,5t jako osobák ale s plaťákem někdo mi řikal že jo.Děkuji
STOP DREAMING START DRIFTING!!!
- Jan Kučera
- Jan Kučera
Já to jednou uhadal u nas ze,tady mate technicak,je to vozidlo osobni ,kat . M1, takze nazdar bazar polibte mi šos.(to kdyz chteli tachograf a znamku na kamion) on totiz kazdej dzip+platak je rovnou pres 3,5t. Ale je mozny ze sem mel jen stesti.
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

znamku musis mit, tachograf be, pokud je to osobakJan Kučera píše:Já to jednou uhadal u nas ze,tady mate technicak,je to vozidlo osobni ,kat . M1, takze nazdar bazar polibte mi šos.(to kdyz chteli tachograf a znamku na kamion) on totiz kazdej dzip+platak je rovnou pres 3,5t. Ale je mozny ze sem mel jen stesti.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
no tak zrovna trambus by měl mít tachograf každopádně i když jede solo ... to že někdo jezdí bez koleček nebo karty řidiče je možný ale porušuje tim zákon a je to jen a jen na jeho triko ... pokud má vozidlo nebo souprava víc jak 3,5t (pokud to netáhneš za jeepem nebo něčim co z výroby nemůže být vybaveno tachografem) musí mít tachograf ... pokud nemá je to problém provozovatele při policejní nebo celní kontroleMíšánek píše:To fikux: To neni až tak pravda s tou tonáží. Nevim, jestli je to vyjímka, ale třeba známý jezdí s plošinama a tam se tachografy nevedou. A myslím si, že třeba takový trambus s nástavbou přes ty 3,5 tuny váží určitě

V dnešní době nový nákladní nebo užitkový vozidlo nad 3,5t bez tachografu na karty řidiče ani nekoupíš

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Jasně že tachograf např. ten trambus má, ale údajně se to nemusí evidovat. A připřejezdu hranic ho aj policajti zastavovali a jenom se ho zeptali, jestli má kolečka. Když řekl že ne, že to nevedou tak ho pustili dál
Takže v tom případě teda nevim jak to je. Jenom říkám to, co vím na 100% u těchto plošin 

No smoke, no fun...

možná mají nějakou vyjímku ale nevidim jedinej důvod proč by jí mít měliMíšánek píše:Jasně že tachograf např. ten trambus má, ale údajně se to nemusí evidovat. A připřejezdu hranic ho aj policajti zastavovali a jenom se ho zeptali, jestli má kolečka. Když řekl že ne, že to nevedou tak ho pustili dálTakže v tom případě teda nevim jak to je. Jenom říkám to, co vím na 100% u těchto plošin

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"