Co ctete?jestli ctete...
- Marek IS
- Kontaktovat uživatele:
Co ctete?jestli ctete...
Mala srovnavacka nasech casopisu o tuningu a to : obal,vnitrek,cena,zajem o BMW... 

- RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co ctete?jestli ctete...
SPEED
AutoCar
AutoRating
Chrom und Flammen
AutoCar
AutoRating
Chrom und Flammen
Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
BMW SCENE!!!! to je to nejdůležitější čtení
IMPORT TUNER, LOWRIDGER EDGE a TURBO MAGAZINE - objednáno ze států v listopadu a minulý týden jsem konečně dostal první čísla
CHROM&FLAMEN
a pak jako občasníky česká klasika: AUTORATING, SPPEED, AUTOCAR, CAR&HIFI, TUNING-MAGAZINE, AUTOSPORT&TUNING (stejně nechápu, jak to že má náklad 50.000ks a skoro všechno prodá)
dost často si koupím něměcký TUNING, AUTOTUNING, VW SCENE a občas i něco jiného GTI MAG atd.
Je toho dost, ale kdo to má pořád platit
IMPORT TUNER, LOWRIDGER EDGE a TURBO MAGAZINE - objednáno ze států v listopadu a minulý týden jsem konečně dostal první čísla

CHROM&FLAMEN
a pak jako občasníky česká klasika: AUTORATING, SPPEED, AUTOCAR, CAR&HIFI, TUNING-MAGAZINE, AUTOSPORT&TUNING (stejně nechápu, jak to že má náklad 50.000ks a skoro všechno prodá)
dost často si koupím něměcký TUNING, AUTOTUNING, VW SCENE a občas i něco jiného GTI MAG atd.
Je toho dost, ale kdo to má pořád platit

E90 320D M Packet sedan; bylo: E30 318i coupe, 323i sedan, 325i soupe, E21 320 coupe
BMW Scene je moc plnej německy vytuněnejch (kola vylezlý z blatníku někam až do pr..., snížený že se s tim nedá jet...) aut... A přijde mi, že alespoň většina BMW je pěknejch svym originálnim vzhledem, popřípadě vzhledem úpravců jako je M Gmbh, Alpina, ...
Než nějakej časopis co má v názvu napsaný tuning si radší koupim časopis o autech - Auto Tip, Auto hit, dejme tomu Auto Rating atd...
Ale je to jen můj názor. Ale správnej
Než nějakej časopis co má v názvu napsaný tuning si radší koupim časopis o autech - Auto Tip, Auto hit, dejme tomu Auto Rating atd...
Ale je to jen můj názor. Ale správnej

Jojo BMW scene atd je fajn, jenze treba za nemecky Autotuning apod se mi nechce davat ty prachy kdyz nemecky neumim ani "adolf" a obrazku je na netu hafo...coz je myslim duvod proc se A&T vyproda cely...sice nic moc ale u nas toho o tuningu ke ctivu zas tolik neni a sposta lidi to taky kupuje proto, ze uz to proste kupujou od zacatku...si myslim ja 

5er