Bulldog Tuzing Český Těšín
- Ilegaltuner
Bulldog Tuzing Český Těšín
Chtěl bych všechny co by si v tehle "super" firmě chtěli něco nechat udělat s autem odradit.Jsou to totálí kreténi.
Moje auto Opel Commodore tam mněli vyvařit a připravit pod lak do plniče. Auto dělali rok a skoro 3 měsíce Dokud se dělala plechařina tak to bylo v pohodě, ale jak se začalo kitavat tak to bylo pěkně na hovno. výsledek je zakový,že v lakovně kde tet auto vezu budou muset opravovat po těch kreténech spoustu věcí(lem,hraný nerovnosi atd..)
Navíc jsem slyšel že mi prý do motoru naházeli nějaký bordel a kámoš říkal, že viděl na videu v mobilu, jak mi nějcí smradi skáčou na auto .Navíc mi auto stalo nějakou dobu pod plachtou na dešti a některé plechy,třeba new blattníky které jsem sehnal v německu orezli.
A kolik za tydle super služby chtěli? Majitel nějaký Tomáš Bocek Po mně chtěl 65tis,ale to jsem mu nedal, dal jsem mu"jen"50tis
A too mi ještě říkali, že to mám skoro zadarra, že mám na autě práci za 250 000kč!!! To by mně zzajímalo jak na takovou píč..... vůbec přišli.
Jo a ještě jsem zapomněl, že mi ani nedodělali spoiler, že prý to není součást auta Hlavně, že na tom autě byl od roku 1977
Co říct na závěr,v téhle firmě bych si nenechal už nafoukat ani kolo i když né všichni zaměstnanci jsou idioti Jen majitel a Pak kripl jménem denis Je to ten typ lidí co Maji potřebu si pořád vymýšlet a lhát jen aby byli zajimaví
řešit to s nima už nebudu,ale jednoho krásneho dne se pomstím a že se mstít dokžu
Fuck Bulldog
Moje auto Opel Commodore tam mněli vyvařit a připravit pod lak do plniče. Auto dělali rok a skoro 3 měsíce Dokud se dělala plechařina tak to bylo v pohodě, ale jak se začalo kitavat tak to bylo pěkně na hovno. výsledek je zakový,že v lakovně kde tet auto vezu budou muset opravovat po těch kreténech spoustu věcí(lem,hraný nerovnosi atd..)
Navíc jsem slyšel že mi prý do motoru naházeli nějaký bordel a kámoš říkal, že viděl na videu v mobilu, jak mi nějcí smradi skáčou na auto .Navíc mi auto stalo nějakou dobu pod plachtou na dešti a některé plechy,třeba new blattníky které jsem sehnal v německu orezli.
A kolik za tydle super služby chtěli? Majitel nějaký Tomáš Bocek Po mně chtěl 65tis,ale to jsem mu nedal, dal jsem mu"jen"50tis
A too mi ještě říkali, že to mám skoro zadarra, že mám na autě práci za 250 000kč!!! To by mně zzajímalo jak na takovou píč..... vůbec přišli.
Jo a ještě jsem zapomněl, že mi ani nedodělali spoiler, že prý to není součást auta Hlavně, že na tom autě byl od roku 1977
Co říct na závěr,v téhle firmě bych si nenechal už nafoukat ani kolo i když né všichni zaměstnanci jsou idioti Jen majitel a Pak kripl jménem denis Je to ten typ lidí co Maji potřebu si pořád vymýšlet a lhát jen aby byli zajimaví
řešit to s nima už nebudu,ale jednoho krásneho dne se pomstím a že se mstít dokžu
Fuck Bulldog
Commodore B Gs/e Cupé-3,0 24v¨
Audi A8 D3 4.2i
Audi A8 D3 4.2i
- Ilegaltuner
- Ilegaltuner
Tak dneska totálně skažená nálada.Auto jsem odvez k lakýrovi tam má opravit co půjde a hodit na to lak,ale když jsem mu řek, že na tom šetřit určitě nechci jen aby to bylo super tak mi ek že suuper už to nikdy nebude že to ti co to dělali předtím tak zkurili
Auto dodělám chvíli s ním pojezdím a prodám asi do německa, u nás to nikdo nezaplatí
Koupím e34 m5 a,ale hlavně seru na takové projekty 

Auto dodělám chvíli s ním pojezdím a prodám asi do německa, u nás to nikdo nezaplatí

Audi A8 D3 4.2i
Audi A8 D3 4.2i
- Ilegaltuner
Ilegaltuner píše:http://img98.imageshack.us/my.php?image=p1010014vj6.jpg
takhle to vypadalo před kitováním

To je taková amerika? Kua to mosí byt krásné auto. Snad Tě to znovu chytne a to auto doděláš.

A ty kola jsou taky mňam, takové Já možu!

No smoke, no fun...

- Ilegaltuner
- Ilegaltuner
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
muzes mi to darovatIlegaltuner píše:tak dneska jsem byl v lakovně auto je totalně na piču...všechno křivé nekvalitně udělané prostě vše ojebané. lakýra říkal, že to musel dělat nějaký amatér co to neuměl.No prostě bulldog tuning.
Hledám tet nějakou velkou skálu s které bych to auto hodil
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
To je dnes tak nějak skoro normální - opravdu čest výjimkám.Ilegaltuner píše:tak dneska jsem byl v lakovně auto je totalně na piču...všechno křivé nekvalitně udělané prostě vše ojebané. lakýra říkal, že to musel dělat nějaký amatér co to neuměl.No prostě bulldog tuning.
Známýmu opravovali Feldu 1,3 s Motronicem.
Nacpal do značkových servisů cca 2000,- a problém trval.
Tak jsem si to chvíli prohlížel, odhadnul uchcávající vstřik na 1. válci.
Odvezli jsme to k profíkovi, co sice umí, ale věčně nemá čas, potvrdil vadný vstřik a cca za 1200,- byl do hodiny hotov.
Tzv. "služby" = hnus, obchod = podvod!

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
tak pokud ho nechces tak mne ho muzes datIlegaltuner píše:tak dneska jsem byl v lakovně auto je totalně na piču...všechno křivé nekvalitně udělané prostě vše ojebané. lakýra říkal, že to musel dělat nějaký amatér co to neuměl.No prostě bulldog tuning.

btw pokud bys chtel fakt machra klempire tak ti doporucim, ale je u noveho jicina tak nevim estli mas na to este chut nebo ne.. dela mi tu Aerovku a udelal mne i octavii (z roku 2002) po tom kdy typek neubrzdil a rozstrelil mne zadek tak vzal pul auta z prahy a svaril vlastne dve pulky auta dohromady tak ze to neni poznat... geometrie, lak, proste vse OK
- Ilegaltuner
nějaké foto po laku podařilo se to ještě po finanční injekci zachránit, ale není to 100% podle mých představ.Ale těch vad si asu moc lidí nevšine
http://www.tuning-forum.org///viewtopic ... c&start=80

http://www.tuning-forum.org///viewtopic ... c&start=80
Audi A8 D3 4.2i
Audi A8 D3 4.2i