Vlkec: Ekologická likvidace se dá udělat "i bez auta". Musíš to někde sehnat - tohle mi dokonce řekli i na Měst. Úřadě

Jestli máš papíry, tak bys neměl mít problém to ze sebe odhlásit na někoho jinýho - jestli on si to nepřihlasí, tak jeho problém .. papíry mu pošli doporučeným dopisem a už bych to nechtěl vidět.
Jinak můžeš s tím mít nějaký nepříjemnosti, ale ne problémy - kupní smlouvou prokážeš, že auto už není tvoje.
Sasima: No zkusil bych asi anonymně zjistit, co s tím můžeš dělat na pojišťovně - né se úplně udat a třeba pod cizím jménem, ale asi bych to zkusil - měli by na to mít nějaký normální postup - co když by mi propadlo povinný ručení během zahraniční cesty a zapoměl bych to depozitovat? - něco by mělo jít udělat lege artis.
Jinak bych si podepsal kupní smlouvu s "někým" - špatně identifikovat totožnost a ohánět se tím. Ve chvíli, když bys překonal pojišťovnu, tak ten papír roztrhat a nebo, kdyby dělali pupeny, tak bych si to asi od tý špatně identifikovaný osoby zase koupil zpátky

a nebo možná lépe - udělat fiktivní kupku na někoho (třeba já znám jednoho nesvéprávnýho chlapa nebo úplně fiktivní osobu) a dát tam ustanovení, že nezaplatí-li částku do půl roku, tak je koupě zrušena a tobě se auto vrátí - tohle by ti hromec taky měli nějak uznat jako dobrou výmluvu
No v každým případě buď připraven i na nějakou pletichu