uplně mimo:Zhroucení dvojčat v NewYorku velmi zajímavá fakta

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

uplně mimo:Zhroucení dvojčat v NewYorku velmi zajímavá fakta

Příspěvek od ondra_m » 21. 03. 2007 00:57

Vím, že je to totálně mimo téma BMW, tak doufám, že mi to moderátoři nesmažou, ale snad ne, když je vlastně "živím" :-)))
Dávám to sem, protože mě to opravdu hodně hodně zaujalo. (No jsem trochu ujetej na tyhle katastrofy (černobyl je moje oblíbené téma).

Jestli umíte anglicky, nebo vám neva titulky tak si určitě vyhraďte hodinu a půl a mrkněte na: http://video.google.com/videoplay?docid ... 7128293391
Je to velmi velmi zajímavý dokument, který naznačuje, že to v USA mohlo být tak trochu jinak než si většina lidí myslí.....
Takže veselou zábavu a jestli to je nevhodné páni moderátoři, tak mi napište a pak to teda zase smažeme :)

Tak a třeba si teď budeme mít o čem na sraze povídat.....
Ondra ex.M-Fahrer

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 21. 03. 2007 03:17

pravě jsem to viděl, zatim jediny smysluplny dokument o 9/11 co jsem viděl, logicky a nazorně viditelny na videu to co řikaji že by to mohlo takhle byt

jinak ten co si vzal v pronajem WTC je docela slizkej typek :?

na konci ten chlap v telefonu... docela sila :(

diky za link Ondro
Obrázek

Fx

Příspěvek od Fx » 21. 03. 2007 07:54

Myslim, že už to sem dával asi před rokem Blumen, ten dokument je opravdu dobrej. Mě nejvíc zarazilo, když tam mluvili o těch zvukách z "prázdných" pater.
E39 535i sedan

marlin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marlin » 21. 03. 2007 08:33

kolik takovyhle filmu je? ja mam neco podobneho
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska

Jan Kučera

Příspěvek od Jan Kučera » 21. 03. 2007 10:58

ARMAN píše:pravě jsem to viděl, zatim jediny smysluplny dokument o 9/11 co jsem viděl, logicky a nazorně viditelny na videu to co řikaji že by to mohlo takhle byt

jinak ten co si vzal v pronajem WTC je docela slizkej typek :?

na konci ten chlap v telefonu... docela sila :(

diky za link Ondro

Larry Silverstein ?????? odkud vitr vane?
Pláťákoslužby 608528957

524TdA RULEZZ

WRX Sti

..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

Obrázek

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 21. 03. 2007 11:12

Hodně hustý :shock:
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

Fx

Příspěvek od Fx » 21. 03. 2007 12:57

No vtipný bylo ještě co jsem objevil někde na netu, jak šejkové přiletěli, čekali až se objeví první zmínka o dvojčatech a okamžitě nakoupili akcie zbrojního průmyslu = ještě na tom vlastně dost vydělali :lol:
E39 535i sedan

Macek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek » 21. 03. 2007 19:27

Pěkný a dost logický... Dá se to nějak stáhnout?
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 21. 03. 2007 20:02

stahuju to na DCcku, nevydrzel jsem to a dival se uz na tom odkaze - tenhle film jsem jeste nevidel.
ovsem clovek by nemel bejt linej a uvedena fakta si zkusit nejak overit, nejen konzumovat veci tak jak jsou servirovany.

...v nekterejch rodinach u vecere resej predelani koupelny, kuchyne a u pana Krovicko jedou ve vetsim stylu...

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 21. 03. 2007 20:18

Macek píše:Pěkný a dost logický... Dá se to nějak stáhnout?
Stahnot se da ->ZDE<-

tady je to taky http://neuf.neuf.sblog.cz/911/
Obrázek

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » 21. 03. 2007 21:56

Tak jsem se na to prave dodival... :roll: Odpovedeli v om na moc veci na ktery by me ani nenapadlo se ptat... Hned na zacatku jsem se docela pobavil tim, ze konstrukteri mysleli na naraz tehdy nejvetsiho letadla, ale na palivo nikdo ani nepomyslel - i kdyz to paliv podle vseho byla vicemene nepodstatna vec, tak se i nad timto clovek pozastavi...
Obrázek

Mpower

Příspěvek od Mpower » 22. 03. 2007 02:14

tak jsem to ted taky zkouknul... a snad jsem na to koukat ani nemel, z principu neverim zadnym americkym dokumentum :roll:. nechci domyslet, jaky zhruba smysl melo vypusteni tohoto, ale na druhou stranu, par veci tam dava smysl. lidske vypovedi mohli byt dotoceny a doladeny xlet pote, ale z fyzikalniho hlediska je tam par nepopiratelnych faktu,viz vlastnosti zeleza atd . kdyz si vemu, kolik let hrozi tem pikolikum co par dni zpet poslaly tu audinu pod vlak, tak za tohle sme mi prijde nekolikanasobny trest smrti malo. jestli tohle byla snad nejvetsi pojistovaci akce historie, kdy amici sejmuli vlastni lidi, nabizi se otazka, jake divadlo potom hrali nadseni patrioti v afganistanu, kdo to zinscenoval, a hlavne, kdo by to mel resit? My se na to muzem podivat, rict si, hm, asi to bylo jinak, ale tim to hasne.zkurvena doba, zkurveny lidi, tohle uz je proste MOC :evil:
Budapest Bamako 2015 - completed :twisted:
Budapest Bamako 2016 - in progress :mrgreen:
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě

Fx

Příspěvek od Fx » 22. 03. 2007 06:30

Mpower píše:tak jsem to ted taky zkouknul... a snad jsem na to koukat ani nemel, z principu neverim zadnym americkym dokumentum :roll:. nechci domyslet, jaky zhruba smysl melo vypusteni tohoto, ale na druhou stranu, par veci tam dava smysl. lidske vypovedi mohli byt dotoceny a doladeny xlet pote, ale z fyzikalniho hlediska je tam par nepopiratelnych faktu,viz vlastnosti zeleza atd . kdyz si vemu, kolik let hrozi tem pikolikum co par dni zpet poslaly tu audinu pod vlak, tak za tohle sme mi prijde nekolikanasobny trest smrti malo. jestli tohle byla snad nejvetsi pojistovaci akce historie, kdy amici sejmuli vlastni lidi, nabizi se otazka, jake divadlo potom hrali nadseni patrioti v afganistanu, kdo to zinscenoval, a hlavne, kdo by to mel resit? My se na to muzem podivat, rict si, hm, asi to bylo jinak, ale tim to hasne.zkurvena doba, zkurveny lidi, tohle uz je proste MOC :evil:
Vždycky máš jenom ty informace, který ti dá internet, televize apod. - viděl jsi vilm Vrtěti psem?
E39 535i sedan

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 22. 03. 2007 07:00

jako bylo to rozhodně zajímavé, takovej další kousek puzzle do konspirační teorie - jsou tam věci který se daj vyvrátit, ale třeba to jak rychle dvojčata spadly je fakt divný - rychlost volnýho pádu bez jakýhokoliv odporu, to se mi prostě nezdá a na to sedí teorie tohodle dokumentu precizně...

no teď si vezměte kdyby to byla pravda kdo všechno by za tím musel bejt...
zvlášť když se to stalo rozbuškou pro válku s terorismem, nehledě na to že Silverstein vysoudil pěknejch pár dolarů a postaví si tam moderní věž svobody...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Mpower

Příspěvek od Mpower » 22. 03. 2007 13:35

Fx píše:
Mpower píše:tak jsem to ted taky zkouknul... a snad jsem na to koukat ani nemel, z principu neverim zadnym americkym dokumentum :roll:. nechci domyslet, jaky zhruba smysl melo vypusteni tohoto, ale na druhou stranu, par veci tam dava smysl. lidske vypovedi mohli byt dotoceny a doladeny xlet pote, ale z fyzikalniho hlediska je tam par nepopiratelnych faktu,viz vlastnosti zeleza atd . kdyz si vemu, kolik let hrozi tem pikolikum co par dni zpet poslaly tu audinu pod vlak, tak za tohle sme mi prijde nekolikanasobny trest smrti malo. jestli tohle byla snad nejvetsi pojistovaci akce historie, kdy amici sejmuli vlastni lidi, nabizi se otazka, jake divadlo potom hrali nadseni patrioti v afganistanu, kdo to zinscenoval, a hlavne, kdo by to mel resit? My se na to muzem podivat, rict si, hm, asi to bylo jinak, ale tim to hasne.zkurvena doba, zkurveny lidi, tohle uz je proste MOC :evil:
Vždycky máš jenom ty informace, který ti dá internet, televize apod. - viděl jsi vilm Vrtěti psem?
jo, videl, opakuji, neverim nicemu, co muze smrdet snahou o zmanipulovani nejake skupiny lidi nejakym smerem, ale zde me zarazilo to, co zminoval i DC, jak se to cele chovalo pri padu, dost z nas tady ma zkusenosti z fyzikou, a na muj vkus si lehly moc hezky a moc rychle. a jestli tam nekdo pohodil par traverz riznutych termitem, bo krasne vytvarovanejch,to uz neni podle me tak smerodatne. a vcelku me zarazi, co tam vlastne tolik tydnu horelo, a bylo schopne produkce takoveho kvanta tepla relativne bez prisunu kysliku, kompy a koberce nejspis ne. jsem docela zvedavej na video, ktere vyjde jako reakce na tohle

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 22. 03. 2007 13:49

cele zpravodajstvi je velice dobry nastroj k manipulovani lidem - ke vsi smule je porad dost lidi ktery hlavni zpravy berou jako zaruku pravdivosti :roll:
myslim ze k tematu bylo poukazano na hodne faktu ktery nebyly vysvetleny dostatecne nebo dokonce vubec.

pokud mpower rika ze vypovedi lidi mohli byt dotoceny x let po te - ma samozrejme pravdu, ale zrovna tak mohli byt sehrane uz tenkrat.

proto pisu ze by si lidi meli vsechny informace pokud mozno nejak overit - sotva se nekde v knihovne doctem esli bratr pana krovi delal to ci ono ale treba zajimavosti typu pentagon, dira zkrz a nikde zadny letadlo... nema smysl to tu vypisovat, na to jsou zrizeny jiny weby

Venca

Příspěvek od Venca » 22. 03. 2007 14:27

Blumen_071 píše:cele zpravodajstvi je velice dobry nastroj k manipulovani lidem -
Je.

Za operací v Afghánistánu byly ranní rozhlasové zprávy na stanici Radiožurnál ve 3:00 a 4:00 jiné, než ty v 5:00, 6:00 a dále...

Proč asi...?

Exclusive

Příspěvek od Exclusive » 22. 03. 2007 17:13

dost zajímavé, je tam spousta vecí, které jsou velice spekulativní, ale v podstě, je tam dost faktů a záběrů které mluví velmi přesvědčivě. Ale vše se má brát s rezervou :wink:
PS: myslíte si, že si to udělal sami??? :roll:
Kdo si hraje nezlobí prestavba-635csi-na-andvideo-t34570.html
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e

Mpower

Příspěvek od Mpower » 22. 03. 2007 17:41

je tam par chyb co se tyce tech letadel, skutecne hmotnosti jsou vyssi, ted jsem to studoval ve wikipedii..a s dnesni technikou by se to podle me dalo zfalsovat uplne cele, potunit amatersky videozaznam neni problem, ale furt to pada zbytecne rychle. stejne je husta predstava nekolika pikoliku,jak sedej na ranci nekde treba v texasu,davaj si kafe, a rikaj si, tak co johne,kdy to rachnem, mam volno v pondeli, hodi se ti to?

Jan Kučera

Příspěvek od Jan Kučera » 22. 03. 2007 17:55

Mpower píše:je tam par chyb co se tyce tech letadel, skutecne hmotnosti jsou vyssi, ted jsem to studoval ve wikipedii..a s dnesni technikou by se to podle me dalo zfalsovat uplne cele, potunit amatersky videozaznam neni problem, ale furt to pada zbytecne rychle. stejne je husta predstava nekolika pikoliku,jak sedej na ranci nekde treba v texasu,davaj si kafe, a rikaj si, tak co johne,kdy to rachnem, mam volno v pondeli, hodi se ti to?
ja si teda myslim ze o tom spiknuti CIA normalne vedela, jen tomu tak trochu pomohli aby to rachlo cely, o tom zidovi ani nemluvě (otazka celosvetoveho zidovskeho spiknuti uz se jednou v historii resila) a aby meli duvod vlitnout na blizkej vychod protoze co ja vim tak se pocitaj ztraty na zivotech a od nejakyho cisla uz je to narodni ohrozeni, stav bdelosti,vyhlaseni valky atd. (jako polozky v super - hyper marketech) a takhle by tech obeti bylo "par" set :(
Pláťákoslužby 608528957

524TdA RULEZZ

WRX Sti

..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

Obrázek

Odpovědět