špéra je na hovno aneb blitky z inzerce
Vy s těma špérama naděláte cirkusu... zajímavý je, že brudr jednou zapadl se špérou a s novejma zimákama v bahně... já shodou okolností zapadl asi o 2 metry pod ním taky s jetejma let'nákama... výsledek byl že já vyjel a jeho sme museli tlačit... ale fakt je že je hezký, když se člověk podepíše v zatáčce oběma gumama... jináč je to pro mě k hovnu... srry, ale ty vaše ceny sou neskutečně přemrštěný, že to rve za vlasy... radši difer za 400,- než nějakou špéru na 20let starou kůlnu...
Když nechceš, nechtěj, nikdo ti tu špéru nenutí. Pokud si myslíš že je cena přemrštěná, jdi si koupit novou, asi budeš překvapenej a hlavně špéry se válí za každým rohem, takže by bylo normální, kdyby za ní tomík chtěl 500Kč co?Lenoch píše:Vy s těma špérama naděláte cirkusu... zajímavý je, že brudr jednou zapadl se špérou a s novejma zimákama v bahně... já shodou okolností zapadl asi o 2 metry pod ním taky s jetejma let'nákama... výsledek byl že já vyjel a jeho sme museli tlačit... ale fakt je že je hezký, když se člověk podepíše v zatáčce oběma gumama... jináč je to pro mě k hovnu... srry, ale ty vaše ceny sou neskutečně přemrštěný, že to rve za vlasy... radši difer za 400,- než nějakou špéru na 20let starou kůlnu...

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

- tomik
- Kontaktovat uživatele:
dej mi svátek.Lenoch píše:Na svou 20let starou e30 kůlnu nový kupuju jen rozvoďák a olej do motoru... dyt bych špérou za 6500,- pomalu zdvojnásobil cenu:) Tomík jen využil situace, že jí ostatní dávaj tak draze a připojil se - byl by hloupej dát jí levně:)
Nabídli mi ji kluci v německu a rozmýšlím se,jestli ji mám přivézt.
Přesně kvůli takovejm jako jsi ty se na to třeba vyseru a někdo si ji třeba přeje,protože tohle zapotřebí nemám.
4Maranelo-Ty jo,nějak jsem se překouk.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Maranelo píše:kolik ma koni, nejaka vybava a co motor je funkcni![]()
![]()
tomiku tomiku kam si to slapnulpockej v koline dostanes za usi uz mam zase 170 poniku
Abych nepřijel s 265...

dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- Jan Kučera
nemas na E21? po nedelni skutecnosti uz bez spery s BMW nevyjedutomik píše:Maranelo píše:kolik ma koni, nejaka vybava a co motor je funkcni![]()
![]()
tomiku tomiku kam si to slapnulpockej v koline dostanes za usi uz mam zase 170 poniku
Abych nepřijel s 265...
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti

- tomik
- Kontaktovat uživatele:
na E21?Zkusím se pozeptat.
Samo že v E30.
Samo že v E30.

Běž do pičeeeLenoch píše:Vy s těma špérama naděláte cirkusu... zajímavý je, že brudr jednou zapadl se špérou a s novejma zimákama v bahně... já shodou okolností zapadl asi o 2 metry pod ním taky s jetejma let'nákama... výsledek byl že já vyjel a jeho sme museli tlačit... ale fakt je že je hezký, když se člověk podepíše v zatáčce oběma gumama... jináč je to pro mě k hovnu... srry, ale ty vaše ceny sou neskutečně přemrštěný, že to rve za vlasy... radši difer za 400,- než nějakou špéru na 20let starou kůlnu...

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel máš recht.
V Německu je to běžná cenovka, spíš je to lepší průměr.
To je jako ty keci, proč je Alpina tak "zbytečně" drahá.
To je kuuurva proto, protože je to Alpina, do pýče.
Proč je holá kastle M3 e30 tak drahá ?
To kuurva proto, protože je to kastle M3 e30, kuurva, píča, prdel, chleba namazanej hovnem, chleba namazanej siflem, posraná klika vod hajzlu a pochcaný splachovadlo.
Soryček za OT.
Děkuju za pozornost.
Míru zdar.
V Německu je to běžná cenovka, spíš je to lepší průměr.

To je jako ty keci, proč je Alpina tak "zbytečně" drahá.

To je kuuurva proto, protože je to Alpina, do pýče.

To kuurva proto, protože je to kastle M3 e30, kuurva, píča, prdel, chleba namazanej hovnem, chleba namazanej siflem, posraná klika vod hajzlu a pochcaný splachovadlo.
Soryček za OT.

Děkuju za pozornost.
Míru zdar.
BMW The Ultimate Driving Machine
- Jan Kučera
DAN píše:Bohužel máš recht.
V Německu je to běžná cenovka, spíš je to lepší průměr.![]()
To je jako ty keci, proč je Alpina tak "zbytečně" drahá.![]()
![]()
To je kuuurva proto, protože je to Alpina, do pýče.![]()
Soryček za OT.![]()
![]()
Děkuju za pozornost.
Míru zdar.
Souhlas

Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti

524TdA RULEZZ
WRX Sti

- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
už není co dodatDAN píše:Bohužel máš recht.
V Německu je to běžná cenovka, spíš je to lepší průměr.![]()
To je jako ty keci, proč je Alpina tak "zbytečně" drahá.![]()
![]()
To je kuuurva proto, protože je to Alpina, do pýče.![]()
Soryček za OT.![]()
![]()
Děkuju za pozornost.
Míru zdar.

- Lospiratos