To rozhodne, už to vidím v obyvákuGangsta píše: Je to velice pěkný zkrášlení pokoje.

A to si vtedy ešte nevedel, akú píčovinu si spravilGangsta píše: Koupil jsem ji cca 2 roky z5 za 500,-.

To rozhodne, už to vidím v obyvákuGangsta píše: Je to velice pěkný zkrášlení pokoje.
A to si vtedy ešte nevedel, akú píčovinu si spravilGangsta píše: Koupil jsem ji cca 2 roky z5 za 500,-.
Nezajima me tvuj obyvak a ani ty tvoje debilni pripominky. Prodal jsem zde 2 takove cedule s motivem porsche, tak proc by se zde nechytla tato ty chytraku? Jediny co se Ti tvym prispevkem povedlo je to, ze jsi mi zkur*il inzerat a zesmesnil jsi me - spokojenej? Nedavno se v nejakem tematu zde na foru objevilo neco o tom, ze tohle forum neni o nadvlade toho co ma vic prispevku (nedefinoval jsem to presne, ale princip byl stejnej), ale o jeho chovani a zviditelnovani se - u Tebe je to zrejme naopak, protoze si jinak neumim vysvetlit to, proc jsi mi sem vubec neco psal a hlavne jakym stylem... Cekal jsem, ze nekdo muze mit pripominky, ale mavne rukou a necha si je pro sebe. Ale ty jsi musel ukazat jak jsi silny a rozumny. Ubozaku.SlimShady píše:OT:
To rozhodne, už to vidím v obyvákuGangsta píše: Je to velice pěkný zkrášlení pokoje.![]()
![]()
![]()
Ty jsi asi vážně jiný...SlimShady píše:OT: je pekné odo mňa, že tam dám aspoň OT, že áno? A zotrel si ma, cítim sa blbo, neviem čo so životom...
A keď sa cítiš zosmiešnený, tak je to tvoja vec a niečo na tom asi bude, ja som len mal potrebu povedať svoj názor, že je ubohé skôr predávať taký blbý kus plechu, nech na ňom je BMW, Čegevara alebo Muhamad AliTeda pardon, úbohé to nie je, ale skôr smiešne a ešte smiešnejší je ten kto to kúpi... čo sa týka honenia príspevkov, tak sa zobuď, to robia deti...
Míšánek píše:Ty jsi asi vážně jiný...SlimShady píše:OT: je pekné odo mňa, že tam dám aspoň OT, že áno? A zotrel si ma, cítim sa blbo, neviem čo so životom...
A keď sa cítiš zosmiešnený, tak je to tvoja vec a niečo na tom asi bude, ja som len mal potrebu povedať svoj názor, že je ubohé skôr predávať taký blbý kus plechu, nech na ňom je BMW, Čegevara alebo Muhamad AliTeda pardon, úbohé to nie je, ale skôr smiešne a ešte smiešnejší je ten kto to kúpi... čo sa týka honenia príspevkov, tak sa zobuď, to robia deti...
![]()
pzoruju Tvoje reakce už delší dobu, a prakticky ke všemu musíš mít nějakou blbou průpovídku nebo komentář.. Zatím jsem si říkal, nechám ho, nebudu zbytečně vyrypovat, ale teď už Tě vůbec nechápu, proč máš nutkání srát se někomu do inzerátu??? I kdyby prodával sebevetší pičovinu, tak si myslím, že Tobě to může být úplně u análu. A vyblit mu svoje duchaplné příspěvky mu můžeš kdyžtak přes SZ, ne? Myslím si, že na toto téma tady toho bylo napsáno víc než dost, ale Ty se sem musiš stejně vysrat i s Tvýma moudrama..
To Gangsta: Zase to ber z té druhé stránky - Tvůj inzerát je furt na očích..![]()
![]()
Nechci to tu jeste vic rozvirit, ale ani to, ze jezdil v BMW kdyz me nasi ani nemeli v planu mu prece nedava pravo takhle s nekym jednat. Respektive at jedna s kazdym jak chce, ale mohlo to byt mene verejny - napr SZ.Max-Max píše:on hlavne Slim jazdil na blbej ete skor nez 90% fora vobec vedela co to ta blba ETA je.
Max-Max píše:on hlavne Slim jazdil na blbej ete skor nez 90% fora vobec vedela co to ta blba ETA je.
Ale kapku "iny" je, to viem