VIN nahradni technologii
VIN nahradni technologii
Zdarec . Potreboval bych Radu
Je v soucasne dobe sance dostat do TP zapis vin nahradni technologii ? Kvete mi plech kolem sterace spolujezdce a to az temer k vinu , kdbych to chtel vyvarit tak to budu muset fiknout i s kusem cisla ... Na koho se obratit s dotazem ? inspektorat ? STK ? BMW ? Predem dikes za rady ...

je to právě uplně běžný postup, koupil jsem 7er rv.88 (cca 4 roky zpět) na doklady asi do měsíce jsem si dovezl z německa 7er 91 (tenkrát to ještě nešlo přihlásit) a dávlo se to na ty doklady 88, vyrazily mě tam číslo z toho původního auta, vypadá to dost hnusně, a origo číslo chtěli zničit což jsem jim zakázal, protože podle origo vin auta si přeci objednávám nd, takže má 2x vin.
Tak tímhle jsem si komplet prošel, nejdřív, jsem šel na inspektorát za technikem, že potřebuju vyrazit nové číslo, protože ho mám zreznuté a nečitelné, ten mě poslal na Evidenčku pro potvrzení nečitelnosti a ověření pravosti, tam to nafotily a s papírem a fotkou jsem šel zpět za technikem, který mi vystavil povolení, na ražbu nového čísla(to smí dělat jen některé dílny), V dílně mi to vyrazily a s fotkama a protokolem o ražbě zpět k technikovy a ten pak udělal záznam do velkého techničáku.