Ocharnný rám
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Ocharnný rám
Má tu někdo zkušenosti se zabudováním rámu do E30? nevím ani k čemu ho ukotvit nebo jak by měl vypadat... tož pokud by mně někdo nakopl ať vím jakým směrem mám uvažovat. a taky materiál, uvažoval jsem o elektrikářských trubkách (používají se někdy na výfuky a tak...) hodily by se aj náčrtky, fotky... měl by to být takový rám aby se zárovň zachovaly sedačky vzadu a dali se používat, nevím jestli je to vůbec možné... dá se vůbec takhle amatérsy svařit? aby to pak nebylo ještě nebezpečnější než bez něj...
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
pokud chceš rám na to aby tě opravdu chránil, tak zaponem na zadní sedačky, nato že by sis ho dělal sám(pokud s tím nemáš zkušenosti) a hlavně nato, že to auto budeš používat na český komunikace. musí se to udělat fakt dobře a hlavně to musí dělat někdo, kdo tomu rozumí, buhužel to ale znamená, že to auto je odsouzený jen na pohyb na podvalu, pokud nechceš být sponzor česke policie a koledovat si o pruser...
řešení je nechat vyrobit rám rozebiratelnej a jezdit s ním třeba jenom pokud bude potřeba, ale je to opruz to rozebírat a ta výroba by se brutálně prodražila. Stavěl jsem si jednou rám do Corsy na Rallycross a myslel jsem si že to nic není svařit pár trubek, ale realita je jináKubajz von Odry píše:nikdo nic? to s tím nikod nic nemněl do činění?

E30 325i