Exemplární příklad proč máme moderátory - nebude mázáno
- Lospiratos
Re: a to so brzdil
ty vole ty taky musis mit na kazdyho a na vsechno pripominky vid.zkus si taky nekdy myslet svy ale drzet hubu!Max-Max píše:janes píše:Prešov - Malacky 1 hod 5 min. Mi 24Dto bol ten s prestrelenym hriadelom rotoru, ze

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Re: a to so brzdil
To výš aspoň se nepoňyžuje.vlada320 píše:ty vole ty taky musis mit na kazdyho a na vsechno pripominky vid.zkus si taky nekdy myslet svy ale drzet hubu!posledni dobou se tady nad vsema akorat povisujes
E39 535i sedan
dy do piiiiiiiiiiiiiiiiici ty kryple jeste jednou napises takovouhle sracku a prisaham ze si te najdu ty hovado bez mozku a nejakejch citu ty smejde.ty me vubec neznas a ty vole ty zmrde tos posral tentokrat si to posral kamo ja ti dam takovou sukni ty hovne ses jen povl tyhle zkurveny spolecnosti kterej musi machrovat nad ostatnima jenom kvuli tomu aby nevislo najevo jakej idiot ve skutecnosti ses!Max-Max píše:zas na teba prisli kramy, vsakze, mladej?vlada320 píše:ja se taky neponizuju ale uz me to sere.
ked nevies o co sa jedna v pripade vrtulnikovej zakladne Presov, drz hubu, kludni prsty na klavesnici a zalez k Majde pod suknu.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Omlouvám se za absolutní off topic: Moc pěknej slovník. Ta tvoje holka Tě musí mít vážně moc ráda.vlada320 píše:dy do piiiiiiiiiiiiiiiiici ty kryple jeste jednou napises takovouhle sracku a prisaham ze si te najdu ty hovado bez mozku a nejakejch citu ty smejde.ty me vubec neznas a ty vole ty zmrde tos posral tentokrat si to posral kamo ja ti dam takovou sukni ty hovne ses jen povl tyhle zkurveny spolecnosti kterej musi machrovat nad ostatnima jenom kvuli tomu aby nevislo najevo jakej idiot ve skutecnosti ses!Max-Max píše:zas na teba prisli kramy, vsakze, mladej?vlada320 píše:ja se taky neponizuju ale uz me to sere.
ked nevies o co sa jedna v pripade vrtulnikovej zakladne Presov, drz hubu, kludni prsty na klavesnici a zalez k Majde pod suknu.
Klid, "policisto"....vlada320 píše:dy do piiiiiiiiiiiiiiiiici ty kryple jeste jednou napises takovouhle sracku a prisaham ze si te najdu ty hovado bez mozku a nejakejch citu ty smejde.ty me vubec neznas a ty vole ty zmrde tos posral tentokrat si to posral kamo ja ti dam takovou sukni ty hovne ses jen povl tyhle zkurveny spolecnosti kterej musi machrovat nad ostatnima jenom kvuli tomu aby nevislo najevo jakej idiot ve skutecnosti ses!Max-Max píše:zas na teba prisli kramy, vsakze, mladej?vlada320 píše:ja se taky neponizuju ale uz me to sere.

Max-Max píše:....drz hubu, kludni prsty na klavesnici a zalez k Majde pod suknu.vlada320 píše:ja se taky neponizuju ale uz me to sere.

vlada320 píše:dy do piiiiiiiiiiiiiiiiici ty kryple jeste jednou napises takovouhle sracku a prisaham ze si te najdu ty hovado bez mozku a nejakejch citu ty smejde.ty me vubec neznas a ty vole ty zmrde tos posral tentokrat si to posral kamo ja ti dam takovou sukni ty hovne ses jen povl tyhle zkurveny spolecnosti kterej musi machrovat nad ostatnima jenom kvuli tomu aby nevislo najevo jakej idiot ve skutecnosti ses!Max-Max píše:zas na teba prisli kramy, vsakze, mladej?vlada320 píše:ja se taky neponizuju ale uz me to sere.

No smoke, no fun...

A nejvíc je stejně zábavné, že teď se zvýší sledovanost tohoto topicu o takových 200% určitě.. 
To Fx: Možná bych aj přispěl na benzín.
Njn, tohle bude zajímavá generace SNBáků...

To Fx: Možná bych aj přispěl na benzín.

Njn, tohle bude zajímavá generace SNBáků...

Naposledy upravil(a) Míšánek dne 01. 01. 2007 21:38, celkem upraveno 1 x.
No smoke, no fun...

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
a co mi urobis, ukradnes mi lopatku na pieskovisku? chod uz do zadku, ti vazne vravim zalez pod suknu a popros nech ta pohladka, tvoja pritomnost tu nicim nikomu neprispela len otravujes a mas prihluple otazky na ktore nechces poznat pravdive odpovede. Chod uz do riti, pitomce, nemam na tebe naladu.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
To je tvuj nazor. Ja nevidim duvod, proc bych se mel nejak pridavat k maxovi, ale nepomoct Tobe. Ale za celou tvoji existenci na foru jsem ji jen malokrat vsiml klidnych a nebojujicich diskuzi mezi sebou. Vlado zamysli se nad tim. Udelal jsi si zde proste spatnou vizitku a ted se to s Tebou potahne kazdym dalsim provokujicim prispevkem.vlada320 píše:ale vy se musite vzdycky pridat co.ste jak kobylky vzdycky ste na strane toho ke komu se vam to vic hodi.aby ste se zvyditelnili lezte si maxovi a komukoli jinymi do riti jak chcete