Zloděj žádnej začátečník...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
BlackM
Kontaktovat uživatele:

Zloděj žádnej začátečník...

Příspěvek od BlackM » 20. 12. 2006 11:00

Tak jsem dnes ráno přišel k autu, chci odemknout, ale odemčíno už bylo :? "Sakra, vždyť jsem večer auto zamykal" Tak otevřu dveře, šestý smysl se zaměřil na interiér. Žárovka se při otevření dveří nerozsvítila. Myšlenku na výměnu překonalo šmátrání po rádiu. Adrenalin stoupá. Rádio je v prdeli. Alpine za 9000,- někomu udělá radost pod stromečkem.

Ta drzost vlíst někomu do auta, vzít si co mu nepatří a pak v tichosti zmizet...

Policajti zaujali standardní postup. Nic víc jsem neočekával.

Jediný, co kvituju je, že zloděj nebyl začátečník, kterej mě mohl zkurvit zámek, vokýnko, palubku a kdoví, co ještě...

A závěrem ? Rádio a kór takhle drahý si už do auta nepořídím. Nějakej zesík a napojenej MP3 player musí stačit. Player šoupnu do kapsy a pokud zlodějíček půjde opět najisto, chybějící rádio ho snad přesvědčí o tom, aby se o nic nepokoušel...

No kdybyste věděli o někom, kdo se tímhle zkurveným sportem zabývá, dejte mi na něj kontakt, já si vybiju vztek, i když s tím mým případem nemá vůbec nic společnýho.

BlackM
Jednejte rychle, ale klidně a účelně. Vytrvejte, neboť většina postižených je mrtva jen zdánlivě...

pina

Příspěvek od pina » 20. 12. 2006 12:45

ja to rikam porad kdyz uz mam bejt vokradenej tak aspon vod nekoho kdo to umi. nejlip kdyz po sobe este zamkne.
dneska nejsou slusny uz ani ty zlodeji, svet se v prdel obraci.
si mel este kliku. si predstav vokynko, plasty palubky a este treba vzteky prorezanou kuzi na sedackach nebo neco podobnyho.

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 20. 12. 2006 13:24

taky mně vybrali auto a můžu říct že snesu hodně, ale ta tíseň a bemoc po tom co sem to zjistil... je fajn že to bereš takhle sportovně! a jak říkáš, asoň že to byl profík... ja mám dodrbanou palubku a zámek byl vylomenej tak sem ho rovnou zaslepil :o) btw oběhni si bazary a zastavárny někdy to výjde...
Obrázek

BlackM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BlackM » 20. 12. 2006 13:42

Nejvíc mě sere ta beznaděj a divnej pocit z toho, že může příště přijít znovu a zvopáknout si to. Nedejbože odjet s autem :evil:

Chystám i nějaký zabezpečení, protože v garáži bude mít auto manželka a když už nic jinýho, tak mě snad probudí houkání alarmu...

Bazary zkouknu, ale moc tomu nevěřím. Taky nevím, jestli bych nerozbil držku rovnou tomu šmelináři...
Jednejte rychle, ale klidně a účelně. Vytrvejte, neboť většina postižených je mrtva jen zdánlivě...

euromen

Příspěvek od euromen » 20. 12. 2006 14:30

BlackM píše:Nejvíc mě sere ta beznaděj a divnej pocit z toho, že může příště přijít znovu a zvopáknout si to. Nedejbože odjet s autem :evil:

Chystám i nějaký zabezpečení, protože v garáži bude mít auto manželka a když už nic jinýho, tak mě snad probudí houkání alarmu...

Bazary zkouknu, ale moc tomu nevěřím. Taky nevím, jestli bych nerozbil držku rovnou tomu šmelináři...
teoreticky by měl mít záznam od koho ho má.. ale jen teoreticky
dočasný konec BMW :-(

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 20. 12. 2006 15:53

proto mam v aute radio na kazety a k nemu si pripojim prez takovou tu kazetu s kabelem bud mp3ku nebo disckmana.na nejaky drahy radio seru dokud bydlim v praze a auto stoji venku tak to nema cenu.ja uz ty folie na okna znova lepit nechci. :evil:
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

paveld

Příspěvek od paveld » 20. 12. 2006 16:10

vlada320 píše:proto mam v aute radio na kazety a k nemu si pripojim prez takovou tu kazetu s kabelem bud mp3ku nebo disckmana.na nejaky drahy radio seru dokud bydlim v praze a auto stoji venku tak to nema cenu.ja uz ty folie na okna znova lepit nechci. :evil:
Jeste lepsi je mit radio na kazety a changer na cd v kufru....
BMW 323i E36

adam320

Příspěvek od adam320 » 20. 12. 2006 17:37

no hlavně kdybys ho náhodou našel tak prodavačovi nic neřikej, zavolej benga žes ho našel a vrat se tam....jinak jseš bez radia nastopéro :wink:
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

matal
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal » 20. 12. 2006 23:53

No pokuď "jenom" rádio, byť tak drahý..čert to vem, lepší než celý auto.. :wink:
Ale jestli jsi tam nechal i oddělávací panel, přeba pod sedačkou, tak si matouš.. :?

biker

Příspěvek od biker » 21. 12. 2006 00:20

s tema prodejcema a smelinarema
rekne vam to ze to koupil ve starsim aute z ciziny a ze je obmajitel a ze tudiz doklady nema ze je to starsi nez 2 roky
proc se rozcilovat existuji i takovi lide co doklady-aniz by meli spatny svedomi-fakt zahodej i v dobe zaruky. znam nezavisle na sebe dost pripadu :roll: ,ale nepochopim to :wink:
a zaznam obcanky? pry si pujcuji za prachy obcanky bezdomovcu nebo to hodej do takovejch tech nonstop kde nic nechtej a za radico za desitku dostanou tak max 2 smelinar streli za 4-5 a pak se to vydelava... taky bez dokladu dokaz cos prodal :roll:
prototo trosku poladit v zakonech obcanka a nejlip dokument od toho, ale to je nekdy fakt tezky, takze obcanku a basta :evil:
E+5 Obrázek

paca

Příspěvek od paca » 21. 12. 2006 07:48

Mě taky zloděj otevřel auto bez násilí, vzal rádio bez panelu. Panel jsem pak za litr prodal přes annonci asi nějakému "zlodějovi", kterému panel chyběl :wink:
Obrázek
ex 323i empakeťák

BlackM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BlackM » 21. 12. 2006 08:17

Tak musím napsat, že jsem opravdu Matouš :roll:
Odnímatelnej panel to samozřejmě mělo, ale po půlroce odnímání mě to přestalo bavit :oops: takže zloděj si to vzal komplet.
No a jinak jsem byl tu noc jeden ze čtyř a vyšel jsem z toho jako jasnej vítěz kvůli poškození, protože krom rádia vše O.K. Sousedovi rozlámali na padrť zámek u Laguny, dalšímu u firemní Fábie + spousta nějakejch firemních věcí a u nějakýho Peugeota se tam nemohli dostat přez zámek, tak vybušili zadní okýnko.
Policajti zjistili, že zloděj otevřel moje dveře nejakou strunou vyháčkováním "čudlíku". Na vrchní straně dveří je poškrábanej lak - ještě že se chystám měnit dveře 8)

No a stěma bazarama je to prej tak, že šmelinář má povinnost, pokud mu někdo přinese věc, na který je někde uvedeno sériový číslo, uvýst to sériový číslo do nějaký databáze, kterou policie ověřuje. No ale na čem by šmelináři vydělávali, kdyby to dělali poctivě, že jo ? :evil:

Už se teda povohlížím po tom náhradním řešení muziky, ale naneštěstí jsem objevil PIONEER DEH-P55BT, což po poslechu a designu bude těžko vyjmutelný z mysli :wink:

BlackM

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 21. 12. 2006 15:10

Můj švagr měl na tohle dost dobrý řešení. Bydlí taky v Praze a když si před léty koupil soňáka s otočným black panelem asi za 10t, tak nelenil a vyrobil si boží kryt, kterej vypadal jak nějaký stoletý rádio. Prostě normálně se jenom nasunul kolem rádia akorát aby tam pásnul. Měl tam i dva velký kulatý knoflíky a uprostřed nalepenou stupnici. :lol: Nevědět to, že je o jenom kryt, tak bych se nachytal sám, že je to jenom stoletej sráč, kterej nemá cenu brát, protože to už by nikdo nechtěl. A rádio mu nikdy nečórnuli. :lol:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

E21 Outsider

Příspěvek od E21 Outsider » 21. 12. 2006 16:56

Nám kdysi rozflákali tři okna,podrápali flockovanej interiér a ukradli sluneční brejle a plyšový zvíře. Rádio v autě vůbec nebylo. Škoda 12 klacků a ztráta za 3 stovky. :twisted: A tak mám X-plóda hezky doma na stole,Kenwooda bez panelu v jednom autě a starou Bavarii v druhým a je klid. Zatím. Nicméně je i pravdou že jsem byl už párkrát viděn s pistolí v ruce venku takže třeba se o tom ví. No co... prostě jak slyším něco nestandardního,letím ven a jsem připraven střílet i kdyby šlo o cigoše hledající jen na dvoře šrot. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Pouze Škoda 105S vám dodá pocit svobody.

BlackM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BlackM » 21. 12. 2006 17:22

O tom panelu, co psal BOOST mi dnes říkal kámoš v práci. Jeho známej ho měl na Kenwoodoj a prej to dodával přímo výrobce.
No ale jak píše E21 Outsider - nikdo nezaručí, že se neobjeví nějakej krypl, kterej vleze do auta za každou cenu a po zjištění, že nemá co ukrást spoň rozřeže sedačky :evil:
No a další věc je, že i kdyby mě probudil alarm a já na toho vola vylítnul, tak může namířit on na mě a krom rádia mám i po prdeli :x
Ostatně jak mi vyprávěl jeden prodavač o svým známým, kterej načapal zloděje, jak mu odmontovávaj kola z auta a po výzvě "di do prdele nebo pudeš" raději odešel. To naštěstí dopadlo ještě dobře :roll:

BlackM

E21 Outsider

Příspěvek od E21 Outsider » 21. 12. 2006 17:52

Máme barák tak blbě,že kdyby se něco fakt semlelo tak o mě stejně zloději vědí dřív než stihnu odemknout dveře. Zámek dělá strašnej kravál a zvenku je větší přehled než zevnitř. Takže když vylítnu tak stačí aby se někdo postavil za dveře a fláknul mě po kebuli. :twisted: Proto musím vyletět opravdu jak rachejtle což jde blbě když mě probudí kravál a než se rozkoukám tak je po všem. Jednou jsem už cikány od baráku vyhnal,přijel jsem hodně pozdě v noci domů a viděl akorát záda tří maníků jak zdrhali. Nic se ale neztratilo ani nestalo,nevím co tam chtěli. Nevýhoda bydlení kilák od cigošský kolonie. Není to ani tak dlouho co mi soused sám říkal že by to chtělo držet hlídky,prostě si udělat domobranu. Policajti uměj akorát dalekohledem hledat provinilce co se nepřivázali nebo vybírat pokuty za rychlost takže se pak nemůžou divit... Chcíp tu pes no. :roll: :roll: :roll: Pak si ale vyšperkujte auto...
Pouze Škoda 105S vám dodá pocit svobody.

Lukas325e

Příspěvek od Lukas325e » 21. 12. 2006 18:06

Dnešním zlodějům chybí taková ta čest nebo tak něco vymlátit vokýnko cihlou a rozkopat přísstrojovku to umí kde kdo ale otevřít bez porušení vzít rádio nebo navigaci nebo něco podobnýho to moc zlodějů nedělá a aspoň maj tu čest když už ti něco kradou tak koukaj aby ti neudělaly ještě víc škody ale nechcy se jich zastávat to v žádnym případě
STOP DREAMING START DRIFTING!!!

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 22. 12. 2006 14:40

ještě by ti ty slušný zloději mohli nechat třeba na sedačce děkovný nebo omluvný dopis akdý jsou ty svátky tak třeba PFko :o)
Obrázek

BlackM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BlackM » 22. 12. 2006 19:31

Třeba s falešným sobem a nápisem "Chtěli jsme Vám ukrást celý auto, ale my jsme řekli ne, tu starou kaši si nechte a my si vezmem jen rádio. Když nasrat, tak snad jen trochu".

No nasranej jsem teda pořádně :evil:

bleha

Příspěvek od bleha » 23. 12. 2006 11:58

cau BlackM vymenily sme spolu auta moh bys mi prosimte napsat presnej typ podvozku na tvy bejvaly2.5 nejak sem stratil tel s cislem,diky moc bleha
STRILET SMAZKY CORKARSKY!!!!

Odpovědět