MINI COOPER jak ho půjčit na svatbu??? pomoooc......

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Fil

MINI COOPER jak ho půjčit na svatbu??? pomoooc......

Příspěvek od Fil » 08. 12. 2006 02:30

Ahoj,
kamarádka se mi v létě bude vdávat (jižní Morava) a je blázen do Mini coopera chtěli by jsme jí dát ke svatbě cestu tímto vozítkem do kostela v den svatby nebo prostě vyjížďku,jestli rozumíte (zbožňuje toho červenýho s bílou střechou),ale údajně v ČR není autopůjčovna co ho půjčí... napadlo mě pokusit se domluvit s nějakym solidním člověkem co toto vlastní, ale nikoho neznám.... tak jsem v koncích nepomohl by jste mi někdo????nebo nenapadá vás jak to uskutečnit?....
prosííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím :(
:mrgreen:......Čára není zeď !......:wink:

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 08. 12. 2006 02:57

Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

Fil

Příspěvek od Fil » 08. 12. 2006 11:32

Maranelo píše:v bmw? za zeptani nic nedas :wink:

http://www.bmwautec.cz/com/en/index_nar ... covna.html

:shock: supr... hned to zkusim se zeptat !!! (mě bylo řečeno že to nepůjčuje žádná autopůjčovna-tak to jsem rád že to snad není pravda).... zkusim se tam zeptat !! díky díky díky díky :!: :wink:

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 08. 12. 2006 13:15

noooo, znamy mini ma.... ale je stribrnej s cernou strechou.... (mimochodem ho ma dooost dobre potuneneho - motorove a podvozkove takze na pohled ho od origo lisi jen dva vyfuky v zadu) takze pokud by si nesehnal, tak bych se ho mohl aspon zeptat... ale nic neslibuju, jen bych se zeptal...
Obrázek

Beda
člen E30.cz

Příspěvek od Beda » 08. 12. 2006 18:42

Shodou okolností vlastní můj otec červeného s bílou střechou :) Ale nevím co bude do léta :)
e30 316i->e30 318is->e36 323i->Ford Mondeo ST220->Land Rover Discovery III->Ford Focus II ST300-> E30 318is Mtechnic II + E24 635csi

AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz

Fil

Příspěvek od Fil » 09. 12. 2006 20:57

2: Kubajz von Odry ..... diky rozumim, snad to pujde jinak, ale dik :wink:
2 Beda: :D to zní zajímavě, ale uvidím co mi napíšou z Autecu, nebo když nenapíšou tak jim brnknu a uvidime, bral bych to někde blíž (bude to kousek od Břeclavi) takže ta Praha :? , ale nakonec ani to by nevadilo, hlavně aby to vyšlo:) , nechtěl bych tebe, nebo tvýho tátu obtěžovat, navíc je mi jasny že je to ošidny pujčovat auto, ale pokud by byla z tvé strany ochota určitě bychom se dohodli :wink: . Navic je mi jasný, že nikdo neví co bude, jestli to auto budete mít, jestli bys ty nebo táta vůbec ochotnej nebo jestli bude ta svatba...ale čék neví co bude zítra že.... ale jako děkuju ti !!!! to víš je to skvělá kamarádka, tak bych jí chtěl udělat radost :D :wink:

Fil

Příspěvek od Fil » 10. 03. 2007 16:27

Beda píše:Shodou okolností vlastní můj otec červeného s bílou střechou :) Ale nevím co bude do léta :)
..tak se to blíží a bohužel se mi nedaří ho sehnat.... :cry: tu svatbu má 14. 7 2007 na jižní moravě a zatim se mi nepoštěstilo, snad jedinej kdo by ho půjčil by byl tuším v Praze(mám to v emailu) ale maj, resp měli(jestli je to vůbec aktuální, páč jsem se ptal před pěknou dobou) jen černyho, ale aj to by se snad skouslo jen je problém, že po ujetí XXkm maj jinou sazbu a pekelně :evil: se to prodraží, to by bylo snad levnější někde pujčit vozejk naložit to a odvést na tu jižní moravu :( .... ááách jo... taky se musi zamilovat do takovyho auta
jinak čekám na odpověď z renocaru Brno, ale obávám se že zase nic...

..s nějakej bazarník že by to za úplatu půjčil, na to asi taky nepřistoupí .... nevim co mám dělat, nenapadá vás něco?prosím :(

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » 10. 03. 2007 18:22

Zkousel jsi to zde u nekoho...? :arrow:

www.forum.minicooperklub.cz
Obrázek

Fil

Příspěvek od Fil » 10. 03. 2007 20:36

Gangsta píše:Zkousel jsi to zde u nekoho...? :arrow:

www.forum.minicooperklub.cz
..bohužel tady se jedná o staré mini, které teda já osobně uznávám víc než to novy, bohužel kamarádka je jiného názoru....., ale děkuju ti ;)

Tony
člen E30.cz

Příspěvek od Tony » 10. 03. 2007 21:06

Di někam kde ho prodávaj (BMW) a řekni že se Ti líbí, že bys ho chtěl vyzkoušet, resp. časem (nebo možná) koupit, že máš na ten datum naplánovanou nějakou cestu (nebo něco podobnýho, prostě abys vysvětlil proč to chceš zrovna na ten den) a za kopii občanky a řidičáku Ti ho bezplatně pučí (resp. zaplatíš si palivo). V dnešní silnej konkurenci neprobíhaji dvacetiminutový zkušební jízdy, auta se pučujou na víkendy. Aspoň u nás (akorát pracuju u jiný značky) to tak je. Každopádně za pokus nic nedáš.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

paveld

Příspěvek od paveld » 10. 03. 2007 22:09

co si dat inzerat do annonce? tu cte dost lidi..
BMW 323i E36

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 11. 03. 2007 00:41

ahoj no jak sem ti psal vyse tak to vse je aktualni... je akorat stribrny no.. a ty prachy... jelikos je to poladene auticko, tak to zere tech 10,12 nasto a bydlim 130 km od brna takze tak no.. jinymi slovy pokud by se to delalo, tak bys zaplatil akorat benal na cestu tam i zpet...
Obrázek

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » 11. 03. 2007 10:08

Co jsem na strankach toho mini cooper clubu nasel:

Uzivatel: Mirek K. - Mekkk - stribrnej mini r.v. 2003

email: mirek.ko@centrum.cz.

Zkusil bych jej kontaktovat, jestli by jej za uplatu nepujcil, nebo nejel primo on... Zkusit se ma vse a ty tech moznosti podle vseho vazne moc nemas... :wink:

Zkusim jim na to forum napsat, jestli o necem nevedi a napisu jim kontkat na Tebe...
Obrázek

Fil

Příspěvek od Fil » 11. 03. 2007 11:39

...oou díky díky díky kluci, jste hodní :!:
svitla mi naděje že renocar v brně to přece jenom půjčuje... bohužel zatim nevim moc víc, ale už mám kontakt na paní, co by to měla mít na starost a tu jsem již kontaktoval mejlem (páč jinej kontakt mi nedali,ale to neva), kdyžtak tam zajedu a pokusim se jí sehnat osobně, nebo aspoň číslo, ale snad to nebude potřeba ...takže snad by se to mohlo podařit.... popravdě jsem nečekal že je takovej problém dopídit se k vypůjčení, ale nechci říkat hop, dokud jsem nepřeskočil... takže budu doufat....

Jinak fakt díky
2 Gangsta :wink:
2 Kubajz (vo tom žádná že bych to musel zaplatit, pokud vyjde ten renocar tak to nebude jiný, ale nechám si tě v záloze :wink: pro případ, že bych fakt nic nesehnal, protože je mi samotnýmu blbý někoho votravovat aby přijel a tak, navíc bych chtěl , aby si to případně zkusila řídit... no a tak :wink: , ale o to víc si cenim, že bys byl eventuálně předběžně ochotnej :wink: )
2 paveld... vidiš..to mě nenapadlo, taky případně možnost :wink:
2 Tony ...hmm zajímavý, to sem ani nevěděl že to tak chodí, jen bych to asi skusil vyřešit jinak, kdyby byla ta možnost, ale tip to je taky dobrej :wink:

Jinak fakt nechápu že si musí vybrat zrovna todle auto... tak kdyby se zamilovala do nějakyho BMW, ale ona nééé.... to musí bejt mini..je to roztomilý a ta bílá střecha....ten je krááásnej......no tak to byl vhled do ženské duše, a prej že ti bavoráci maj useklej zadek a sou takovy jako naštvany ty auta .....cobyste nato řekli :lol: 8) :wink:
Obrázek
Naposledy upravil(a) Fil dne 11. 03. 2007 13:41, celkem upraveno 2 x.

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 11. 03. 2007 13:22

no co bych rekl... ze ma pravdu :lol: hodne lidi vnima bavoraky jako takove nasrane... a ja vlastne tak trochu taky a proto se mne libi ze vypadaji tak agresivne :lol: jeste vsuvka ten cooper co ma ten znamy je stribrny, ale to uz sem psal a strechu ma cernou, tak jen aby to kamaradku treba neja nezklamalo :lol: a s tim rizenim... to ti opravdu slibit nemuzu, budu rad kdyby to vyslo a vubec ho pujcili... no skratka, jen at ses v obraze ze to asi neni primo to co kamoska zboznuje, ale je to alternativa kdyz uz nic :lol: btw a par nevest sem uz taky odvezl, ale v jinym aute - aero 662 viz fotky z akce na podhradi minuly rok. (nebo predminuly?)
Obrázek

Odpovědět