...oou díky díky díky kluci, jste hodní
svitla mi naděje že renocar v brně to přece jenom půjčuje... bohužel zatim nevim moc víc, ale už mám kontakt na paní, co by to měla mít na starost a tu jsem již kontaktoval mejlem (páč jinej kontakt mi nedali,ale to neva), kdyžtak tam zajedu a pokusim se jí sehnat osobně, nebo aspoň číslo, ale snad to nebude potřeba ...takže snad by se to mohlo podařit.... popravdě jsem nečekal že je takovej problém dopídit se k vypůjčení, ale nechci říkat hop, dokud jsem nepřeskočil... takže budu doufat....
Jinak
fakt díky
2
Gangsta
2
Kubajz (vo tom žádná že bych to musel zaplatit, pokud vyjde ten renocar tak to nebude jiný, ale nechám si tě v záloze

pro případ, že bych fakt nic nesehnal, protože je mi samotnýmu blbý někoho votravovat aby přijel a tak, navíc bych chtěl , aby si to případně zkusila řídit... no a tak

, ale o to víc si cenim, že bys byl eventuálně předběžně ochotnej

)
2
paveld... vidiš..to mě nenapadlo, taky případně možnost
2
Tony ...hmm zajímavý, to sem ani nevěděl že to tak chodí, jen bych to asi skusil vyřešit jinak, kdyby byla ta možnost, ale tip to je taky dobrej
Jinak fakt nechápu že si musí vybrat zrovna todle auto... tak kdyby se zamilovala do nějakyho BMW, ale ona nééé.... to musí bejt mini..je to roztomilý a ta bílá střecha....ten je krááásnej......no tak to byl vhled do ženské duše, a prej že ti bavoráci maj useklej zadek a sou takovy jako naštvany ty auta .....cobyste nato řekli