schéma ISO konektoru
schéma ISO konektoru
nemáte nekdo schéma ISO konektoru k autorádiu JVC KD-G322. nutně to potřebuju jinak jsem bez hudby. dík
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ISO konektor máš třeba tady
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=323
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=323
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No on je ze dvou půlek, dělá se i vcelku. Takže buď máš takovou jakoby kostku ( jako na rádiu ), nebo dva poloviční. Zapojení na rádiu je stejný. Můžeš se orientovat podle těch " pacek " po stranách konektorů, jsou každá jinak. Tzn. " napájecí " půlku nemůžeš zaměnit s tou, která je " reproduktorová ". Ty píšeš, že máš horní a dolní řadu - prostě do každé řady, jak tomu říkáš zapojíš jeden.lumik píše:tam píšou o dvou konektorech ale na rádiu je jen jeden, 8 konektorů v horní řadě a 8 konektorů v dolní řadě
Co je na tom k nepochopení? Jestli ti ani tohle není jasný, tak to radši nech někde udělat. Ale nebál bych se toho, až budeš mít ten konektor, pochopíš to
Ten konektor maj v každým druhým elektru, stojí komplet cca 80 Kč.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to není ono. Je to origo konektor, podle toho, co jsi psal, origo JVC. Tzn. musíš koupit redukci - buď JVC - ISO, nebo JVC - BMW, pokud máš v autě origo.lumik píše:vzpada to presne takhle
jestli je to ono tak dekuji za rady
Jestli nemáš v autě nic, ale jen dráty, doporučuju koupit ISO, dobastlit do auta a k rádiu redukci JVC - ISO.
Redukce stojí od kila do dvou, ISO konektor cca 80 kaček, ale to už jsem psal.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kámoš to kupoval na netu v nějakým eshopu, stálo to půlku, co v obchodě. zkus trochu pohledat na netu a určitě na to někde narazíš. Příp. zkus nějakou prodejnu JVC, ale tam to bude asi drahý.lumik píše:dík moc to je to co jsem potreboval vedet, ze existuje nejaka redukce. nevis jeste kde to asi prodavaj? predpokladam ze asi v normal elektru ne ale mozna ze na objednavku to pujde skusim se poptat dik moc za rady