ACAB - ten, který nepochopil ...
ACAB - ten, který nepochopil ...

Naposledy upravil(a) ACAB dne 10. 03. 2007 21:55, celkem upraveno 1 x.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mohl bys přestat komentovat tímto způsobem veškeré inzeráty, ve kterých se prodávají věci, na které nemáš nebo které nechceš? Píšeš to tak rychle, že to nestíhám mazat
Zkus si přečíst tohle viewtopic.php?t=31041&highlight=spr%E1vn%EC.Díky.

Zkus si přečíst tohle viewtopic.php?t=31041&highlight=spr%E1vn%EC.Díky.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
jde o to ve které sekci ... v pokecu si plácej podle libostiACAB píše:Co to povidas prosim te???napsal jsem tyhle 2 veci a hned ze mne delas na foru kripla?a sam ted tady placas na forum tohle?prober se ty tédéčko!nazdar!

No to zase nepřehánějHuska píše:jde o to ve které sekci ... v pokecu si plácej podle libostiACAB píše:Co to povidas prosim te???napsal jsem tyhle 2 veci a hned ze mne delas na foru kripla?a sam ted tady placas na forum tohle?prober se ty tédéčko!nazdar!

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ACAB píše:tak heled se frajirku kripl se pise s mnekym i protoze je to cizy slovo...nezkousej na mne nejaky icka....proktorcz píše:kríípl ?Krypl
Oprava : Kluci neblbněte a nedrážděte ho, takovej hustej týpek, co naseká ve dvou slovech 4 chyby a ještě k tomu zná cizý slova, na toho jsme krátký i s íčkama

čeština je můj kobylek
Ale takových hošanů, kteří bravurně zvládají svůj mateřský jazyk je tu mnohem víc. Někdy se mi zdá, že by se tu pro ně hodila rubrika "pravidla českého pravopisu , jen takové ty základy, hlavně, kde se píše jaké i-y.
Nějakou takovou stať, jako je "Jak správně inzerovat na E30". Mnohdy je to počteníčko, jako např. zrovna teď, nemáš to Dane lehký.
Upřímnou soustrast.
Nějakou takovou stať, jako je "Jak správně inzerovat na E30". Mnohdy je to počteníčko, jako např. zrovna teď, nemáš to Dane lehký.
Upřímnou soustrast.
BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
krYpl, mEKkym, cizÍ .ACAB píše:tak heled se frajirku kripl se pise s mnekym i protoze je to cizy slovo...nezkousej na mne nejaky icka....proktorcz píše:kríípl ?Krypl
Kdyby jsi se neohanel tim, jak vse vis a znas tak bych to asi nepsal, ale napsat to na urovni ditete v pate tride ZS a jeste se takto ohanet...

Tschecische Sprache
Normálně jsem sprostey jak dlaždič,Pawka G. píše:Kripl přece ví že se krypl nepíše, nebo nawopak...jo, Normeneee, nevěděl sem že učitělé češtiny a bravurní linquisti jezděj E30ou

zakomplexovaných takyčlenů tohoto fora, s 10 hrubými chybami v jedné krátké větě, tak bych blil. Sám nerad mluvím spisovně, ale úroveň některých je fakt hrozná, ale zase holt znají "cizý" slova,to jim nelze upřít.
No a teď už víš, že nás češtináře a jazykozpytce LZE potkat i v E30!

BMW Freude am Fahren mit E38
Re: Tschecische Sprache
Mno nejlepší je používat na konci slov zásadně trvdé YNORMANN píše:Normálně jsem sprostey jak dlaždič,Pawka G. píše:Kripl přece ví že se krypl nepíše, nebo nawopak...jo, Normeneee, nevěděl sem že učitělé češtiny a bravurní linquisti jezděj E30ouhlavně v garáži, např. když se něco nedaří, ale když něco někam píši, snažím se, aby to mělo určitou úroveň. A když tu čtu různé výlevy některých postpubertálních
zakomplexovaných takyčlenů tohoto fora, s 10 hrubými chybami v jedné krátké větě, tak bych blil. Sám nerad mluvím spisovně, ale úroveň některých je fakt hrozná, ale zase holt znají "cizý" slova,to jim nelze upřít.
No a teď už víš, že nás češtináře a jazykozpytce LZE potkat i v E30!

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz