Dnes jsem se znova narodil.
Dnes jsem se znova narodil.
Tak dneska můžu slavit druhé narozeniny. Třeba to bude i ve zprávách.
Vím, že pocity jsou nepřenosné, ale jsem z toho fakt dost vykleplej.
Normálně ráno, ještě takovej nezcela probuzenej vylezu z baráku a jdem přes chodník k autu (Stálo hned u vchodu) a když jsem v půlce chodníku (dva kroky od dveří) Slyším zvuk pneu od zastávek městské hromadné dopravy kouknu tam a tam a Mazda 323 jedoucí bokem mezi zastávkama plných lidí odhadem tak 100vkou. Nezvládl to, a skočil na ostrůvek, kde sundal dopravní značku, a v ten okamžik letěl přímo na mě. A v ten okamžik se čas skoro zastavil a řešil jsem jakým směrem mám s přítelkyní běžet, naštěstí ho ta značka srovnala a projel těsně okolo zaparkovaných auto včetně mého auta, ale takovým stylem, že kdybych zrovna nastupoval (těch 10sec zpoždění co mě zachránilo) tak mě sundal a asi bych právě ležel v nemocnici, nebo pod plachtou.
Poté sejmul protijedoucí auto kterého zpomalilo a narval to do zdi protějšího baráku.
Asi za 3 sekundy přijelo asi 8policejních aut, (takže to byla honička) po té nastalo mávání pistolema, manévry a tak. Takže jsme zase pokorně zalezli do baráku.
Dopadlo to tak, že nás nesejmul a obě naše auta přežila bez úhony, ale hustý, jsem z toho vyklepanej do teď.
Ale odlehčeně musím říci, že oproti Kobře 11 jsou reálný zvukový efekty nuda. A to jak zvuk lámající/letící značky, zvuk havarovaných aut i zvuk nárazu do zdi jsou jen takové tupé rány. Nicméně pocit bezmoci je fakt hroznej.
Vím, že pocity jsou nepřenosné, ale jsem z toho fakt dost vykleplej.
Normálně ráno, ještě takovej nezcela probuzenej vylezu z baráku a jdem přes chodník k autu (Stálo hned u vchodu) a když jsem v půlce chodníku (dva kroky od dveří) Slyším zvuk pneu od zastávek městské hromadné dopravy kouknu tam a tam a Mazda 323 jedoucí bokem mezi zastávkama plných lidí odhadem tak 100vkou. Nezvládl to, a skočil na ostrůvek, kde sundal dopravní značku, a v ten okamžik letěl přímo na mě. A v ten okamžik se čas skoro zastavil a řešil jsem jakým směrem mám s přítelkyní běžet, naštěstí ho ta značka srovnala a projel těsně okolo zaparkovaných auto včetně mého auta, ale takovým stylem, že kdybych zrovna nastupoval (těch 10sec zpoždění co mě zachránilo) tak mě sundal a asi bych právě ležel v nemocnici, nebo pod plachtou.
Poté sejmul protijedoucí auto kterého zpomalilo a narval to do zdi protějšího baráku.
Asi za 3 sekundy přijelo asi 8policejních aut, (takže to byla honička) po té nastalo mávání pistolema, manévry a tak. Takže jsme zase pokorně zalezli do baráku.
Dopadlo to tak, že nás nesejmul a obě naše auta přežila bez úhony, ale hustý, jsem z toho vyklepanej do teď.
Ale odlehčeně musím říci, že oproti Kobře 11 jsou reálný zvukový efekty nuda. A to jak zvuk lámající/letící značky, zvuk havarovaných aut i zvuk nárazu do zdi jsou jen takové tupé rány. Nicméně pocit bezmoci je fakt hroznej.
Ondra ex.M-Fahrer
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Re: Dnes jsem se znova narodil.
prevlict pradylko?ondra_m píše: Takže jsme zase pokorně zalezli do baráku.
no hlavne ze to dobre dopadlo. treba ten manik jen zapomnel zapnout svetla a utekem se chtel vyhnout ztrate bodu a milionove pokute

Zatim to jen Elis zaslechla v radiu..
nekdy je fakt nahoda, ze si treba neco zapomenes doma a musis se vratit..zdrzeni 10 sec...
nekdy je fakt nahoda, ze si treba neco zapomenes doma a musis se vratit..zdrzeni 10 sec...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

http://bleskove.centrum.cz/cerna-kronik ... l?id=25159100RM píše:Gratulace najvacsie. Nevies jak skoncil ten typek ? Resp, za co ho nahanali ?
hrozí mu až rok odnětí svobody...YXOman píše:http://bleskove.centrum.cz/cerna-kronik ... l?id=25159100RM píše:Gratulace najvacsie. Nevies jak skoncil ten typek ? Resp, za co ho nahanali ?
a za čtyři propíchnutý pneumatiky až 3 roky?
http://bleskove.centrum.cz/cerna-kronik ... l?id=25149
Kde to žijeme?
- [CZ]Airwolf[OC]
Pokud udělá dobrý dojem, budou jistě soudci shovívaví a tomu chudákovi dají nějaký nízký podmíněný trest.ondra_m píše:Jo to je ten zmrd. Doufám, že půjde sedět.
A jistě nebude ani dlouho bez řidičáku.
A ty pak můžeš jen doufat, že budeš mít příště opět štěstí!

-------------------------------------------------------------------------------
Komu někdy hvízdlo pár kulek kolem ucha, zná ten pocit...