Sekce bazar - bylo by vhodné, kdyby se inzerující řídili tímto viewtopic.php?t=15702 . Věřte tomu, že moderovat tady ten bordel zabere dost času a podle mě není taková práce, pokud něco prodám/koupím, změnit titulek na " Prodáno ", " Neaktuální ", apod ...
Moderátorovi to usnadní práci a ostatní nemusejí pročítat neaktuální inzeráty.
V bazaru stále několik jedinců nechápe, že pokud prodávající vysloveně nenapíše, že vítá komentáře, jsou jejich rádobyvtipné a znalecké příspěvky jen zasíráním fóra a přiděláváním práce moderátorům. Příspěvky typu " za ty prachy to neprodáš " a " to je hnusný auto " prostě do inzerátu nepatří. Pokud máte touhu svůj podobně odborný názor prodávajícímu sdělit, stačí mu napsat SZ, v krajním případě založit téma v Pokecu ( než ho někdo zamkne nebo smaže
Technika - zejména nováčci - než se zeptáte, třeba proč vám to nestartuje, zkuste použít funkci Hledat - některé dotazy tu jsou každý týden aspoň dvakrát. Stejně tak dotazy, jaké koupit auto.
Názvy příspěvků - zkuste se zamyslet a napsat je nějak konkrétněji, než třeba " prosím o pomoc " apod ... Vzhledem k tomu, že je to fórum hlavně o BMW, každému je jasné, že chcete pomoc s autem, ale to chce vlastně každý, že ?
Pokec - pokec je určen k pokecu
Tak jsem si trochu vylil srdce a můžeme tu o tom debatovat
Dal jsem to úmyslně do Pokecu, protože ho čte nejvíc lidí.