MB 190E 2,5 16V
MB 190E 2,5 16V
zdravim, chtel sem se zeptat, co si myslite o mercedes 190E 2,5 16V? znate to auto? ridil ste ho nekdo? zajima me jeho srovnani s E30 M3. jedno je kupe a druhy 4rko. o 190E ´2,5 16V se rika ze ma nejlepsi sportovni podvozek 80 let alespon co se sedanu tyka. vykonove a koncepcne sou to hodne podobny auta (podobny motory, prevodovky 190ka mela taky obracenej manual (1 jako2)).
oboje meli verze EVO (myslim ze u obou sou ceny za EVO ukrutny)
zajima me objektivni nazor, na chvili zapomente ze mate v hrudniku vrtulku a skuste napsat co si o 190E 2,5 16V myslite.
diky.
oboje meli verze EVO (myslim ze u obou sou ceny za EVO ukrutny)
zajima me objektivni nazor, na chvili zapomente ze mate v hrudniku vrtulku a skuste napsat co si o 190E 2,5 16V myslite.
diky.
je to M3 od MB, skvelý podvozek, skvelý motor.
je o něco vhodnější na denní provoz a na dálnice, oproti M3 má delší kvalty.
zajímavý a dost pravdivý je tento clanek: http://www.autoweb.cz/bazar/mercedes-be ... html?id=38
je o něco vhodnější na denní provoz a na dálnice, oproti M3 má delší kvalty.
zajímavý a dost pravdivý je tento clanek: http://www.autoweb.cz/bazar/mercedes-be ... html?id=38
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Lospiratos
Je tu nekdo kdo se priblizil k tomuto ,,vozu" (rakete) ????

mit moneeeeeeeeeey
sice to neni tak pekny jak bmw ale proste ten motor to je drak

mit moneeeeeeeeeey

sice to neni tak pekny jak bmw ale proste ten motor to je drak
Naposledy upravil(a) Lospiratos dne 24. 07. 2006 20:42, celkem upraveno 2 x.
- Lospiratos
jj ale proste podle meho vetsi skvost jak m3adam320 píše:Lospiratos píše:Je tu nekdo kdo se priblizil k tomuto ,,vozu" (rakete) ????
mit moneeeeeeeeeey
mit money tak jí kupuju snad radši než M3 ale ten poodvozek to je taky děs, normálně uplně seriová siera žádná změna krom nižších pružin a tlumičů, děs
to nepopíramLospiratos píše:jj ale proste podle meho vetsi skvost jak m3adam320 píše:Lospiratos píše:Je tu nekdo kdo se priblizil k tomuto ,,vozu" (rakete) ????
mit moneeeeeeeeeey
mit money tak jí kupuju snad radši než M3 ale ten poodvozek to je taky děs, normálně uplně seriová siera žádná změna krom nižších pružin a tlumičů, děs

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
mno pokud se nepletu a nerad bych se pletl, tak vzadu je 5 prvek a předek nevim, ale neni to zas tak zlý......... neb kdyby to byl krám tak nestojí to co stojíadam320 píše:hele viděl jsi někdy to auto ze spoda? myslim jak jsou tam udělaný nápravy?Lukas-e21 píše: skvelý podvozek![]()
tim nechci říct že to neni šleha, já to auto cenim.....ale skvělý mi to teda zrovna podvozkem moc nepřipadá

Zeptej se někoho kdo jí měl a něco sní najezdil, at to porovná s M3 E30

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
i bezna 190 ma stejnou - viceprvkovou napravu. Jedinej dost jinej podovzek mel udajne 2.5 EVO IILukas-e21 píše:mno pokud se nepletu a nerad bych se pletl, tak vzadu je 5 prvek a předek nevim, ale neni to zas tak zlý......... neb kdyby to byl krám tak nestojí to co stojíadam320 píše:hele viděl jsi někdy to auto ze spoda? myslim jak jsou tam udělaný nápravy?Lukas-e21 píše: skvelý podvozek![]()
tim nechci říct že to neni šleha, já to auto cenim.....ale skvělý mi to teda zrovna podvozkem moc nepřipadáa upřimně M3 E30 už je taky překonaná.....
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
jo to ja vim, jen reaguju na jeho napravy....Max-Max píše:i bezna 190 ma stejnou - viceprvkovou napravu. Jedinej dost jinej podovzek mel udajne 2.5 EVO IILukas-e21 píše:mno pokud se nepletu a nerad bych se pletl, tak vzadu je 5 prvek a předek nevim, ale neni to zas tak zlý......... neb kdyby to byl krám tak nestojí to co stojíadam320 píše: hele viděl jsi někdy to auto ze spoda? myslim jak jsou tam udělaný nápravy?![]()
tim nechci říct že to neni šleha, já to auto cenim.....ale skvělý mi to teda zrovna podvozkem moc nepřipadáa upřimně M3 E30 už je taky překonaná.....
at se podiva co ma E30-ca na zadku.......
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
--Já se k tomuto vozu přiblížil (má ho můj šéf), ale 4-dvéř s 350koníky -Cosworth GBG -nejel sem v něm, ale jeho známej mě říkal, že se s tím bojí jezdit (a to má Maserati Ghibli) teďko je na prodej cca za 150tis. bez papírů....

ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek
- Lospiratos
ty vole taky bych se stim bal jezdit ale jenom chvilyCvrcek Martin píše:
--Já se k tomuto vozu přiblížil (má ho můj šéf), ale 4-dvéř s 350koníky -Cosworth GBG -nejel sem v něm, ale jeho známej mě říkal, že se s tím bojí jezdit (a to má Maserati Ghibli) teďko je na prodej cca za 150tis. bez papírů....

Proc prodava bez papiru???
ale jo, dela se lecos, jen tvrdim, že MB 190 2.5 16V bylo na svou dobu velmi dobré auto.Max-Max píše:no zas uplne bych e30 nehanil, znam kvantum NOVEJCH modelu s tuhyma napravama, o amicich ani nemluvimLukas-e21 píše:jo to ja vim, jen reaguju na jeho napravy....
at se podiva co ma E30-ca na zadku.......