Kdo dneska prihlasil E30ku s platnou TUV?
Kdo dneska prihlasil E30ku s platnou TUV?
Pochubte se co noveho jste se dozvedeli na dopravnim inspektoratu vy.... ja akorat to ze prilohy vyhlasky ktera upravi co pujde schvalit a co ne jim zatim neprisla, snad za tyden ci za 14 dni 

Taky jsem lital sem a tam ... Ted mi zase rekli ze to prihlasej ale ze si mam zajet do auteku a nechat si udelat vypis z technicaku ( nazvala to nak jinak ale ja to zapomnel ) a naka homologace ji UZ nezajimala a chtela pouze platnou technickou ( nemecko - tuv) v jinem clenskem state .... ale doporuceni bylo pockat jeden dva tejdny a ze to bude jasnejsi ... Fakt nevim mi kazdy dva dny rika neco UPLNE jinyho . chudak sama nevi a ja ji chodim furt otravovat 
Taky jsem se byl zeptat v auteku ( malem jsem byl bez dvou bodu
chytaly na stodulkach mestsky *****
) a tam mi bylo receno ze homologace nema vudec nic spolecnyho s nakym euro 1 a e30 ma homologaci abe a nemecky auta to maj vsechny takze z rajchu auto pujde na 99% prihlasit i mi potvrdili ze ty "vytahy" z technicaku pro vytvoreni ceskejch dokladu delaj .... Nevim jsou to vsechno dohady ...

Taky jsem se byl zeptat v auteku ( malem jsem byl bez dvou bodu

abe
já kdybych měl udělanou dovozovou technickou tak už jedu se značkama dom. Jediný co je zajmalo bylo ABE a TUV vůbec takže mysim že to jakz takz pude.
525I E34 Vanos, 535i E39, 318i E36 Schwester Wagen, ex-525i E34 comfort wagen,ex-525e E28 Das war ja ausgezeichnet Wagen, ex-528i E28, ex-530D E39
M.I.B. men in bmw
Jesus fur erfolgreich Leben
M.I.B. men in bmw
Re: Kdo dneska prihlasil E30ku s platnou TUV?
Kde jsi byl, na magistrate Brna?fix píše:Pochubte se co noveho jste se dozvedeli na dopravnim inspektoratu vy.... ja akorat to ze prilohy vyhlasky ktera upravi co pujde schvalit a co ne jim zatim neprisla, snad za tyden ci za 14 dni
Kde jsi byl, na magistrate Brna?SPAJK píše:já kdybych měl udělanou dovozovou technickou tak už jedu se značkama dom. Jediný co je zajmalo bylo ABE a TUV vůbec takže mysim že to jakz takz pude.

Dle meho informanta z tohoto uradu, neni problem ihned prihlasit cokoliv s ABE

(OO=00=OO)
abe
jo přesně tak 

525I E34 Vanos, 535i E39, 318i E36 Schwester Wagen, ex-525i E34 comfort wagen,ex-525e E28 Das war ja ausgezeichnet Wagen, ex-528i E28, ex-530D E39
M.I.B. men in bmw
M.I.B. men in bmw
Ano, ale pozor na to, ať má auto "všeobecné schválení k provozu" (Vyplněná kolonka 34 v německým techničáku)
Kde jsi byl, na magistrate Brna?
Dle meho informanta z tohoto uradu, neni problem ihned prihlasit cokoliv s ABE
Já mám zapsané schválení "individuální" (na stránce 4 úplně dole v německém TP) a mám smůlu...

Samozrejme, to je prave to ABE (Allgemeine Betriebserlaubnis)qWasyl píše: Ano, ale pozor na to, ať má auto "všeobecné schválení k provozu" (Vyplněná kolonka 34 v německým techničáku)
Já mám zapsané schválení "individuální" (na stránce 4 úplně dole v německém TP) a mám smůlu...
To "individualni" schvaleni je dle takzvaneho Gutachten (odborny posudek) a vetsinou ho maji vozidla prosle nejakou prestavbou, ci dovoz apod.
A v tomto pripade mas jak uz spravne rikas, v CR smulu...

(OO=00=OO)
Jen pro upresneni, jestli to dobre chapu.
Staci kara venku normalne odhlasit, na prevozkach dojedu pokud chci po vlastni ose a tady uz resim dovozovou stk a magistrat mi na tom zaklade prideli spz.

Nesprechtim nemecky
a do anglie pro karu nepojedu, je nekdo ochotny mi helpnout s tim vsim papirovanim venku? Samozrejme nechci slevu zadarmo.
Staci kara venku normalne odhlasit, na prevozkach dojedu pokud chci po vlastni ose a tady uz resim dovozovou stk a magistrat mi na tom zaklade prideli spz.

Nesprechtim nemecky

Ne docela. Musi ti dat pisemne odmitnuti s duvodnenim a udanim moznosti odvolani. A pak to chce trosku pisemnou korespondenci...qWasyl píše:Ano, ale pozor na to, ať má auto "všeobecné schválení k provozu" (Vyplněná kolonka 34 v německým techničáku)
Fakt?LaR píše:Ne docela. Musi ti dat pisemne odmitnuti s duvodnenim a udanim moznosti odvolani. A pak to chce trosku pisemnou korespondenci...qWasyl píše:Ano, ale pozor na to, ať má auto "všeobecné schválení k provozu" (Vyplněná kolonka 34 v německým techničáku)

Jak chces bojovat za svoje prava, kdyz je ani neznas?qWasyl píše: Fakt?Tak to jsem nevěděl... Takže má smysl to ještě zkoušet dál, jo? Co se pak bude dít dál, až to budu mít písemě?
doporucuju prostudovat nasledujici stranky:
http://europa.eu.int/comm/taxation_cust ... com_en.pdf
http://euro.eu.int/comm/internal_market ... hic_en.pdf
Doporucuju taky precist pristupovou smlouvu EU. Hlavne clanky 28,29,30,36,90.
http://europa.eu.int/eur-lex/en/treatie ... consol.pdf
- Spooky-0987
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
ehm uz nekdo dostal na noty vubec auto po 1,7,2006??? tady v pm vyuzivaji 30 dni a je to v prdeli cekaj co bude sami nevi tak jen se patm oni to naberou a nebavi se to jsou zpusoby co
ja vedel proc tejden pred tim hrtit dekru juchu noty mam ale rad byc h vedel jak to bude dal..asi tak

Tel : 773 622 822
Jeste neni konec...
http://novinky.cz/ekonomika/evropska-ko ... 0nskc.html
http://novinky.cz/ekonomika/evropska-ko ... 0nskc.html