Jak zamaskovat bombu na LPG
Jak zamaskovat bombu na LPG
V kufru mám nádrž na 45l.Má někdo nějaké zkušenosti,jak ji zamaskovat?
- thomas_a_anderson
- thomas_a_anderson
Ale jo, v pohodě, já vím, že je to levnější, ale stejně prostě můj názor je ten, že plyn patří do sporáku a ne do auta a to od tý doby, co mi v autě na plyn uhořel známej...podotýkám, že to v tom autě bylo legálně...
Ale jediný, co mě napadá, tak asi udělat nějakou přepážku, aby ta bomba nebyla z kufru vůbec vidět, protože předpokládám, že je hned za sedačkama. Asi nějakou překližku nebo tak něco a polepit to nějakým kobercem....nevím.
Ale jediný, co mě napadá, tak asi udělat nějakou přepážku, aby ta bomba nebyla z kufru vůbec vidět, protože předpokládám, že je hned za sedačkama. Asi nějakou překližku nebo tak něco a polepit to nějakým kobercem....nevím.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
..
já osobně bych se radši zastřelil než si dal do auta LPG..ale udělej tam jako muziku to znamená příčku nějakej starej reprák nebo udělat funkční..já vozim půlku kufru muziky určitě bych dal do subwoferu tak 250L LPG..tak to zvaž a skus to..nebo jako basovou tubu..
Tel : 773 622 822
Re: Jak zamaskovat bombu na LPG
Máš ji klasickou válcovou nebo místo rezervy?Já ji mám místo rezervy cca 43l, nebo tak nějak a tam problém není, byla jen o něco dražší než normální co zabere celej kufr, asi tvuj problém co?Tak sem viděl, že to kdosi měl přehozeny kobercem, jako celej kufr měl nově udělanej a koberec obepínal i tu bombu, nebylo to ani tak nápadný, v rámci možností, nebo tam narvi překližku s reprákama a zesilovačempeca píše:V kufru mám nádrž na 45l.Má někdo nějaké zkušenosti,jak ji zamaskovat?

BOMBA
Já mám 10mm překližku a v ní zasunutý dva repráky a celý je to potažený kobercem ve stejný barvě kufru.A za 3 roky co E30 mám mě policajti stavěli asi 5x a nikdy nic.A to mi 2x lezli i do kufru.Ani jim to nepřišlo divný že je ten kufr tak malej.
BMW je výborný auto ale né kvuli tomu že žere benzín ale pro design a jízdní vlastnosti.A je fuck jestli v ní palim plyn a nebo benzín.
BMW je výborný auto ale né kvuli tomu že žere benzín ale pro design a jízdní vlastnosti.A je fuck jestli v ní palim plyn a nebo benzín.
Mám to na černo,to je asi jasné!! No měl jsem to za supr cenu(aspoň myslím) 10tis.Jsem s tím naprosto spokojený!Vždy startuju na benzín,pak máš nastavený počet otáček, při kterých se přepne na LPG.Ještě je jeden druh a ten se přepíná na základě teploty!Na zimu si nastavím otáčky na vyšší hranici,abych to trošku protáhl na benzín.Přes léto je zase snížím.
Nekupujte si auto! Kupte si BMW !
Mně už se to vrátilo dávno!Výhod je spousta: Plyn stojí kolem 10Kč/litr.Spotřeba se ti zvýší asi o 2l(samozřejmě záleží jaký máš obsah motoru),ale pořád je to super!!Výkon mám stejný,možná i vyšší!!POZOR VŠAK,kde bereš plyn.Někde stojí fakt za hovno!!Když budeš pravidelně jezdit na kontroly do servisu,myslím,že budeš moc spokojený!!
Nekupujte si auto! Kupte si BMW !