Celodenní svícení v zimě
- thomas_a_anderson
Celodenní svícení v zimě
Zdar chlapi,
zajimal by mě názor co nejvíce lidí, kteří se motají kolem aut na celodenní svícení v zimě, případně o navrhovaném celodenním svícení celoročně. Nechci rozpoutat nějaký hádky, jen by mě prostě zajímal Váš názor.
Díky.
zajimal by mě názor co nejvíce lidí, kteří se motají kolem aut na celodenní svícení v zimě, případně o navrhovaném celodenním svícení celoročně. Nechci rozpoutat nějaký hádky, jen by mě prostě zajímal Váš názor.
Díky.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
je
je určitě lepší svítit celej rok nesnášim škodovky v 6.00 ráno v šeru který nesvítí jen proto že šetří žárovky..jednou se kvůli nim někdo zabije..svítit celej rok!!!
Tel : 773 622 822
- thomas_a_anderson
Re: je
Promiň, je to Tvůj názor, ale nepaušalizuj to, prosím, na škodovky. Nesvítí všemožná auta, občas ani autobusy a kamiony.Flery píše:je určitě lepší svítit celej rok nesnášim škodovky v 6.00 ráno v šeru který nesvítí jen proto že šetří žárovky..jednou se kvůli nim někdo zabije..svítit celej rok!!!
Dělal jsem stejnou anketku na fóru Škoda 120 (protože taky jednu mám

Spatne sem hlasoval, pac sem zbrklej a neprecet sem si vsechny moznosti - "Svitim celej rok" melo bejt na prvnim miste!!!
Svitim celej rok!!! Zadnej protiargument neni dost padnej, nektery jsou celkem logicky a pochopitelny, ale klady rozhodne na plny care valcujou zapory - rozhodne bych byl pro zavedeni povinne! Auto kterymu by to delalo (napriklad kvuli slabymu alternatoru) problemy nepatri na silnici.
Videt
a byt viden 
Svitim celej rok!!! Zadnej protiargument neni dost padnej, nektery jsou celkem logicky a pochopitelny, ale klady rozhodne na plny care valcujou zapory - rozhodne bych byl pro zavedeni povinne! Auto kterymu by to delalo (napriklad kvuli slabymu alternatoru) problemy nepatri na silnici.
Videt

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Svitim cely rok, uz od roku 1986.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Dva roky jsem ve dne nesvitil, naucil me to kolega v zamestnani. A v lednu budu mit vyroci - papiry na auto 20 let. To to leti ...SlimShady píše:Tiez svietim cely rok... teda vlastnym autom nie tak dlho, ale firemnym trebars furt(a uz aj svojim
)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Uz 20 let jo? DedkuFrancis píše:Dva roky jsem ve dne nesvitil, naucil me to kolega v zamestnani. A v lednu budu mit vyroci - papiry na auto 20 let. To to leti ...SlimShady píše:Tiez svietim cely rok... teda vlastnym autom nie tak dlho, ale firemnym trebars furt(a uz aj svojim
)

Faszom a seggedbe verem te buzi 

Mluvíš mi naprosto z duše, přesně i s šetřílkamaMao píše:Taky svítim celej rok a nejvíc mě dokážou vytočit šetřílkové co nesvítěj - všichni jste to určitě zažili - jedete lesem, střídání světla a stínu a proti vám debil bez světel a nejlíp felicie v lahvově zelený metalíze - to bych vraždil.

- THC
- Kontaktovat uživatele:
Svítim celej rok a jsem jen pro.Keci že se opotřebovávaj žárovky jsou fakt zbytečný.Jezdím služebákem a mám vyzkoušený že když rozsvěcim i při přeparkovávání auta (prostě furt) tak žárovky vydržej 15000km.Už se mi to +/- 500km potvrdilo 2x za sebou. A pochybuju že něko z kloboučníkářů,vydláků a jiný havětě co šetří žárovky a nesvítí najede 15000km ročně.Ikdyby,tak je to nějaký 200kč za obyčejný žárovky.