Zabezpečení Jablotron...
- olda barta
Zabezpečení Jablotron...
Zdarec chlapi,
tak jsem se po nedávných krádežích miláčků členů tohoto fóra rozhodl oslovit kamaráda z fa Jablotron s prosbou, jestli by byl schopen sehnat nějaké el. zabezpečení za výhodnou cenu...bylo mi vyhověno a proto se ptám:
Je zde někdo, kdo by měl zájem o toto zabezpečení ?? cena komplet i s montáží do 3.000,-kč..bližší technické info během příšťího měsíce.
Jedná se mi o to, jestli má vůbec smysl ho tímto obtěžovat kvůli 1-2 autům...
Jen nechci, aby to vyznělo způsobem, že se chci na tom zahojit..mám jen zájem na tom, aby jsme to případným vyfetovaným palicím co nejvíce znepříjemnili a odradili je od krádeže auta...
tak jsem se po nedávných krádežích miláčků členů tohoto fóra rozhodl oslovit kamaráda z fa Jablotron s prosbou, jestli by byl schopen sehnat nějaké el. zabezpečení za výhodnou cenu...bylo mi vyhověno a proto se ptám:
Je zde někdo, kdo by měl zájem o toto zabezpečení ?? cena komplet i s montáží do 3.000,-kč..bližší technické info během příšťího měsíce.
Jedná se mi o to, jestli má vůbec smysl ho tímto obtěžovat kvůli 1-2 autům...
Jen nechci, aby to vyznělo způsobem, že se chci na tom zahojit..mám jen zájem na tom, aby jsme to případným vyfetovaným palicím co nejvíce znepříjemnili a odradili je od krádeže auta...
e36 323i coupe............
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Můj osobní názor po namontování pár alarmů vč. Jablotronů je, že za ty peníze, co za to chtějí, dostaneš jinde víc muziky. Viz cena alarmu Jablotron Akcent - tedy jejich nejvyšší verze. Stojí kolem pěti tisíc, za ty prachy toho pořídíš víc a ještě zbyde.
Kromě toho je to takový humpolácký na ovládání, chybí tomu pár detailů, které to dělají uživatelsky příjemné a které mají i levnější alarmy.
Nevím, jak a s kým to máš domluvený, ale za 3 litry od Jablotronu s montáží to bude buď nějaký základní alarm nebo drahý skrytý vypínač
Nikomu to nenutím, ptal ses na názor
a já mám tyhle zkušenosti 
Kromě toho je to takový humpolácký na ovládání, chybí tomu pár detailů, které to dělají uživatelsky příjemné a které mají i levnější alarmy.
Nevím, jak a s kým to máš domluvený, ale za 3 litry od Jablotronu s montáží to bude buď nějaký základní alarm nebo drahý skrytý vypínač
Nikomu to nenutím, ptal ses na názor
- olda barta
Zatím toho moc nevím, pouze mi bylo řečeno, že je to celkem gut zabezpečení a více budu vědět asi během 14 dní. Jen co jsem pochytil, tak GSM modul, dálkové ovl., napojení na imobiliser...Dan td píše:Můj osobní názor po namontování pár alarmů vč. Jablotronů je, že za ty peníze, co za to chtějí, dostaneš jinde víc muziky. Viz cena alarmu Jablotron Akcent - tedy jejich nejvyšší verze. Stojí kolem pěti tisíc, za ty prachy toho pořídíš víc a ještě zbyde.
Nevím, jak a s kým to máš domluvený, ale za 3 litry od Jablotronu s montáží to bude buď nějaký základní alarm nebo drahý skrytý vypínač![]()
Nikomu to nenutím, ptal ses na názora já mám tyhle zkušenosti
Ale každopádně díky za tvůj názor, protože já s tímto moc zkušenosti nemám, jsem jen běžný uživatel a uplný laik...
e36 323i coupe............
ja bych taky chtel (diky okolnostem tady na foru zverejnenym) investovat do alarmu ale i s centralem ktery muj vuz postrada...rad bych se vpravil do cenove relace....takze sem zvedav
ale do jablotronu to urcite nepovezu....
necham si to udelat tady u nas...jinak muj dosavadni favorit byl alarm ke kterymu je i privesek zobrazujici stav auta a dokaze dokonce na dalku nastartovat..
ale do jablotronu to urcite nepovezu....
BMW 318i lost R1150R
coupe
M40
coupe
M40
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To je to, o čem píšu. Např. Magicar, který umí to, co píšeš, se dá sehnat za 4 litry ( bez montáže ). Namontuješ buď sám nebo to odhaduju na plus mínus 1500, což je cenově shodný právě třeba s Jablotronem - ale uživatelsky a funkcema jsme někde trochu jindehobborg píše:ja bych taky chtel (diky okolnostem tady na foru zverejnenym) investovat do alarmu ale i s centralem ktery muj vuz postrada...rad bych se vpravil do cenove relace....takze sem zvedav
ale do jablotronu to urcite nepovezu....necham si to udelat tady u nas...jinak muj dosavadni favorit byl alarm ke kterymu je i privesek zobrazujici stav auta a dokaze dokonce na dalku nastartovat..
Magicar znám jen z doslechu. Jablotron už znám dlouho, jak auto tak i domovní alarmy. Nejsou špatné. Jinak startování na dálku jde v pohodě udělat i s Jablotronem, používám to na nastartování nezávislého topení.
Jsou tam dvě dálková ovládání. Na můj vkus to má malý dosah ovládání. Aktuální ceny pro normálního zákazníka (s DPH, doporučené Jablotronem):
CA-320 AKCENT
Autoalarm s 3 okruhovým imobilizérem, vestavěný ultrazvuk a otřesový snímač
3499
CA-321 AKCENT
Autoalarm s 3 okruhovým imobilizérem bez vestav. ultrazvuku a otřesového snímače
2799
Jsou tam dvě dálková ovládání. Na můj vkus to má malý dosah ovládání. Aktuální ceny pro normálního zákazníka (s DPH, doporučené Jablotronem):
CA-320 AKCENT
Autoalarm s 3 okruhovým imobilizérem, vestavěný ultrazvuk a otřesový snímač
3499
CA-321 AKCENT
Autoalarm s 3 okruhovým imobilizérem bez vestav. ultrazvuku a otřesového snímače
2799
ja mam magicar 9000b s dalkovym startem,dosah 2km na cisgej viditelnosti,inac v meste a podzemkach to tiez funguje,
nemam snim absolutne ziadny problem,ak ma niekto dotaz napiste SZ rad zodpoviem alebo si necham nieco vysvetlit.
som maximalne spokojny,ma to rozne stupne poplachu,ak jeden blbecek pri otvarani dveri tukol do mojho auta,tak len vystrazne bliklo smerovkami a mne pager oznamil 1 level poplachu,,,
nemam snim absolutne ziadny problem,ak ma niekto dotaz napiste SZ rad zodpoviem alebo si necham nieco vysvetlit.
som maximalne spokojny,ma to rozne stupne poplachu,ak jeden blbecek pri otvarani dveri tukol do mojho auta,tak len vystrazne bliklo smerovkami a mne pager oznamil 1 level poplachu,,,
M.I.R.E.C. : Maximálně Inteligentní Rychlý Efektivní Cizinec
Trošku jsem si prošel srovnání Magicar a Jablotron. Jablotron je skvělej, českej a variabilní tím, že komunikujou prvky i z domácího zabezpečení. Ale vedle Magicar mi přijde jako dělaný v garáži. Magicar ve srovnání nabízí stejné vybavení za nižší cenu, případně nabízí daleko víc (9000B) za cenu jen o trošku vyšší (cca 10%).
Je to jen můj názor, Jablotronem se zabývám už dlouho. Magicar se teď chystám tedy vyzkoušet, zaujal mě.
Je to jen můj názor, Jablotronem se zabývám už dlouho. Magicar se teď chystám tedy vyzkoušet, zaujal mě.