Minimální množství je sice 100ks, ale možná by se to udalo.. no, jen nápad, sem na to teď narazil při brouzdání po netu
http://www.borgi.cz/podlozky/svasimmotivem.htm
Já se toho neujmu ze dvou důvodůDan td píše:Se toho ujmi, ne ? Já bych vzal min. 4 ks, kdyby vypadaly k světu
Hmm, takový pádný argumenty jsem ani nečekalAlbert píše:Já se toho neujmu ze dvou důvodůDan td píše:Se toho ujmi, ne ? Já bych vzal min. 4 ks, kdyby vypadaly k světu
1) Nemám na to čas
2) I kdybych čas měl, tak by mi přišlo lehce divný abych já, kterej tu mám jako jeden z mála e28, zařizoval něco s logem e30![]()
Nesmíš brát všechno tak vážněDan td píše:Hmm, takový pádný argumenty jsem ani nečekalAlbert píše:Já se toho neujmu ze dvou důvodůDan td píše:Se toho ujmi, ne ? Já bych vzal min. 4 ks, kdyby vypadaly k světu
1) Nemám na to čas
2) I kdybych čas měl, tak by mi přišlo lehce divný abych já, kterej tu mám jako jeden z mála e28, zařizoval něco s logem e30![]()
to by sisi je jako dal na každý auto co si koupíš jo?Flery píše:pokud budou tak takovych 20 až 30 by sme tu v PM vzali - hodne aut
urcite to musi bejt prazak pac tam je nejvic lidi
ne ale myslel sem na to ze ty mas 4 auta ja 2 neco se rozbije neco ostatni proste tech 20 by realnych byloBMWAK píše:to by sisi je jako dal na každý auto co si koupíš jo?Flery píše:pokud budou tak takovych 20 až 30 by sme tu v PM vzali - hodne aut
urcite to musi bejt prazak pac tam je nejvic lidi
Možná by bylo lepší kdyby na jedný straně byl znak BMW, na druhý znak klubu, každopádně 4ks beruBMWAK píše:takže jsem se dneska konečně něco dozvěděl...konečná cena by měla být 35 kč za jednu...pokud jsem to dobře pochopil tak to bude nějak asi udělaný sítotiskem přímo na podložku a bude to vypadat tak že to bude na jedný straně znak BMW uprostřed www.e30.cz a na druhým konci zase znak BMW...tak kdo by měl zájem tak to napiště at si udělám představu..
na to ze ten znacek bude mit velikost 1,5 cm max bych moc nevymejslel aby to bylo citelnýPawka G. píše:Možná by bylo lepší kdyby na jedný straně byl znak BMW, na druhý znak klubu, každopádně 4ks beruBMWAK píše:takže jsem se dneska konečně něco dozvěděl...konečná cena by měla být 35 kč za jednu...pokud jsem to dobře pochopil tak to bude nějak asi udělaný sítotiskem přímo na podložku a bude to vypadat tak že to bude na jedný straně znak BMW uprostřed www.e30.cz a na druhým konci zase znak BMW...tak kdo by měl zájem tak to napiště at si udělám představu..