Jaké letní pneu?
Jaké letní pneu?
Vybírám, vybírám, ale nějak nemůžu vybrat...
Máte nějakej tip na 205/60/R15?
Dobrý poměr kvalita/cena, hlučnost atd.
Koukal jsem na ADAC a jako tři nejlepší tam uvádějí:
Pirelli P6
Bridgestone ER300
Maloya Futura Primato
Tak kterou? Zkušenosti?
Máte nějakej tip na 205/60/R15?
Dobrý poměr kvalita/cena, hlučnost atd.
Koukal jsem na ADAC a jako tři nejlepší tam uvádějí:
Pirelli P6
Bridgestone ER300
Maloya Futura Primato
Tak kterou? Zkušenosti?
-==:::BMW RULEZZZ:::==-

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
www.dobrepneu.cz > 1490,- s danou 

- olda barta
pneu..
Zdarec, v posledním čísle časopisu AutoTIP, který jsem měl v ruce minulý pátek byl megatest letních pneumatik...
Jako první tři se umístily:
Hankook
Continental
Nokian HR1
Mezi nejhoršíma byly:
Kumho
Wanli
Jako první tři se umístily:
Hankook
Continental
Nokian HR1
Mezi nejhoršíma byly:
Kumho
Wanli
e36 323i coupe............
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
www.pneushop.cz
ja mam toyo predek a nankang zadek a nestezuju si ty falkeny byly na muj rozmer bohuzel nesmysli tak sem volil jinak ale falken neni spatna gumy a zy ty kacky je to dobra volba.
Ale jstli das na Testy ktery si plati firmy tak si kup co chces
ja mam toyo predek a nankang zadek a nestezuju si ty falkeny byly na muj rozmer bohuzel nesmysli tak sem volil jinak ale falken neni spatna gumy a zy ty kacky je to dobra volba.
Ale jstli das na Testy ktery si plati firmy tak si kup co chces

Tel : 773 622 822
No to jsem zrovna nechtel slyset, proto se prave ptam na nazor.Flery píše:Ale jstli das na Testy ktery si plati firmy tak si kup co chces
Abych pravdu rekl, radsi dam na testy, ktery jsou mozna do urcity miry zmanipulovany, nez na nazor cloveka, kterej ma na kazdy naprave uplne jiny gumy a rika, jak si chrochta

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
a tobe se zda divny si dat na kazdou napravu jinou znacku gum?? na predek neco co sedi a rychle mizi na zadek neco co me nbude srat za sezonu ze je pryc tak proc platit vic?? to je vec nazoru ja bych si v pripade tvyho rozmeru koupil falken pokud bych mel vic penez tak bud nokian anebo michelin rozhodne ne barum, Kumho, a na predni napravu bych si taky nedal jen tak nejaky pneu....JamX píše:No to jsem zrovna nechtel slyset, proto se prave ptam na nazor.Flery píše:Ale jstli das na Testy ktery si plati firmy tak si kup co chces
Abych pravdu rekl, radsi dam na testy, ktery jsou mozna do urcity miry zmanipulovany, nez na nazor cloveka, kterej ma na kazdy naprave uplne jiny gumy a rika, jak si chrochta
Tel : 773 622 822
Flery, hlavne se nerozciluj 
Ja zastavam ten nazor, ze bys mel mit na vsech kolech stejny rozmer i dezen, tzn. stejnou znacku, protoze kazdej vyrobce dela jiny vzorek. Co se tyce tvrdosti smesi, tak nemusis mit na zadku tvrdsi, aby se nesjizdela, ale pravidelne prehazovat kola, pak je vse OK...
Barum, ani Kumho si rozhodne brat nebudu. Vzdycky jsem mel Bridgestony, Micheliny, Continentaly nebo Dunlopy a se vsemi spokojenost, ale vyrobci porad zkousi nove smesi, tak se ptam na momentalni situaci.

Ja zastavam ten nazor, ze bys mel mit na vsech kolech stejny rozmer i dezen, tzn. stejnou znacku, protoze kazdej vyrobce dela jiny vzorek. Co se tyce tvrdosti smesi, tak nemusis mit na zadku tvrdsi, aby se nesjizdela, ale pravidelne prehazovat kola, pak je vse OK...
Barum, ani Kumho si rozhodne brat nebudu. Vzdycky jsem mel Bridgestony, Micheliny, Continentaly nebo Dunlopy a se vsemi spokojenost, ale vyrobci porad zkousi nove smesi, tak se ptam na momentalni situaci.

Nankang jsou moc dobrýFlery píše:no kdybys videl moje vzorky videl bys z nankang dela gumu skoro o 1000 levnejsi a typ vzorku stejnj ale rikam to je kazdyho vec rozemr stejnej mam a zrovne z tema prednima vyrobcema ja obcas ml spatny zkusenosti ale to rikam ja a nerozciluju se

Life is too short to drive ugly cars...
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20