Reakce na clanky a tak
Reakce na clanky a tak
Muzu se zeptat Vas co kecaji do prispevku hlavne v sekci koupim/prodam, kdyz tu vec nechcete koupit???? Treba jsem dnes otevrel web a vidim samo po upozorneni od Blumena tak se jdu podivat a vidim kdo to nepise. Nejaky anonym a pak pan MIRIS. Neni to jen MIRIS,ale i dalsi. proc na to reagujete???? Myslel, jsem, ze kdyz sraz v Lanove probehl velice v pohode a byli jste ukazneni tak jsem si rikal, ze i na webu budete myslet hlavou a ne nicim jinym. Ale vidim, ze to je tezke se udrzet a a nic nenapsat. ten kdo prodava nebo kupuje tak nez dojde k veci je nas..... Jdete vsici jako jste Mirisove, atd do haje a vyjadrujte se jen kdyz mate co rict nebo kdyz chcte prodat nebo koupit. Lidi mysleme VSICI.
Tak a ted me muzete ukamenovat za to co jsem chtel rict.
- cornhollio
Ikdyž jsem tady na webu teprve pár měsíců a ještě jsem nebyl s Váma na žádným srazu, taky jsem se divil, proč někdo v rubrice prodám/koupím řeší něco, když nemá co prodat a nechce nic koupit. Zvlášť ty reči u komlet vozů, kde když se něco objeví za vyšší cenu než AAA anebo výhodných inzerátech z Annonce, hned někdo vystavuje někomu diagnozu z psychiatrie:-) V Německu jsou taky E30 za 300 ale taky 2000 Eur. A ty za 300 asi nebudou káry, do kterých nebude potřeba sypat další prachy ale jen jezdit a ještě dělat parádu. Takže nevím proč si přiměřenost ceny nevyřeší prodávající a zájemce o koupi a ostatní nejsou v klidu, pokud nemůžou zájemci sami dát lepší nabídku... Pro další "seberealizaci" je tady přece POKEC:-)
jezdit se dá jenom autem, anebo BMW...
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reakce na clanky a tak
Ze te to jeste rozcilujeFilip píše:Muzu se zeptat Vas co kecaji do prispevku hlavne v sekci koupim/prodam, kdyz tu vec nechcete koupit???? Treba jsem dnes otevrel web a vidim samo po upozorneni od Blumena tak se jdu podivat a vidim kdo to nepise. Nejaky anonym a pak pan MIRIS. Neni to jen MIRIS,ale i dalsi. proc na to reagujete???? Myslel, jsem, ze kdyz sraz v Lanove probehl velice v pohode a byli jste ukazneni tak jsem si rikal, ze i na webu budete myslet hlavou a ne nicim jinym. Ale vidim, ze to je tezke se udrzet a a nic nenapsat. ten kdo prodava nebo kupuje tak nez dojde k veci je nas..... Jdete vsici jako jste Mirisove, atd do haje a vyjadrujte se jen kdyz mate co rict nebo kdyz chcte prodat nebo koupit. Lidi mysleme VSICI.

Na starym foru bylo zvykem, ze reagoval jen ten, kdo chtel a nebo mel co rict k veci. Nekdy mam z nekterych lidi pocit, ze si mysli, ze vsichni cekaji, co reknou vtipneho nebo chytreho, i kdyz danemu problemu evidentne rozumi jak koza petrzeli.
O sekci Prodam/Koupim ani nemluvim - z kazdeho kecala je hned odbornik, i kdyz danou vec/auto v zivote nevidel, prip. o vozech BMW vi jen z tohoto fora a obcas je vida na ulici

Pokud nekdo trpi dojmem, ze chce neco strasne duleziteho rict treba k inzeratu nekoho jineho, muze se vyjadrit i v sekci Pokec. Jenze to uz by holt byla jeho dobre viditelna vizitka, ne jako prispevek primo k inzeratu, kde je podobnych blbecku vic.
Pro vsechny, hlavne pro ty, co jsou pres Dial-up je pak prohlizeni fora prokousavani se dusevnim prujmem stale tech samych jedincu.
Mam na to ten samy nazor jako ty, bohuzel ale myslim, ze ti, kterych se to tyka, to stejne nepochopi :all coholic:
- RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reakce na clanky a tak
Mám pocit, že ať se rubrika jmenuje jak se jmenuje, je to tu pořád diskusní fórum, a tak někomu není jedno, že kámík odsud by měl koupit něco předraženýho nebo nějakou dojetou mrchu za rádobydobrou cenu. To bejvá asi ten důvod. Pokud to chcete bez komentářů, dávejte to do annonce, tam pod inzerátem diskusi nemají.
Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
Mne osobne to nevadí, už som si zvykol... je to normálne, ako vraví RedBaron, ide o diskusné fórum... bolo by nezmyselné stanoviť pravidlá ako "do bazaru pište jen to co tam má bejt" poprípade dať na výber zo vzorov inzerátov
Tým že si to tu vyleješ, nič nedosiahneš, pár ľudí sa k tebe pridá a povie áno, má pravdu, pár ľudí sa postaví proti, a pár ľudí ostane v strede... ale nič tým nedosiahneš, a to asi sám vieš... alebo azda chceš zaviesť skript ktorý by pred odoslaním príspevku do bazaru skontroloval správu a po nenalezení slov "prodám, koupím, kolik, jak vypadaj, kdy, kde" príspevok neodošle? Asi ne, i keď, možno by sa tu niektroí boli schopní k tomu uchýliť

Tým že si to tu vyleješ, nič nedosiahneš, pár ľudí sa k tebe pridá a povie áno, má pravdu, pár ľudí sa postaví proti, a pár ľudí ostane v strede... ale nič tým nedosiahneš, a to asi sám vieš... alebo azda chceš zaviesť skript ktorý by pred odoslaním príspevku do bazaru skontroloval správu a po nenalezení slov "prodám, koupím, kolik, jak vypadaj, kdy, kde" príspevok neodošle? Asi ne, i keď, možno by sa tu niektroí boli schopní k tomu uchýliť

Faszom a seggedbe verem te buzi 

Tak by som spravil max. toľko, že by som každého takého anonyma (ovšem za predpokladu že je to niekto z nás) zverejnil, ať se stydí... ale viac by som to neriešil, každý má na veci iný názor, a holt to niektorí nezvládnu a musia zapotiť také niečo...Filip píše:2 RedBaron a SlimShady: Ok at si teda kecaji,ale nenapadiji prodavajiciho kecama si di vystrelit ¨diru do hlavy a oasd si tam chipy. To je trosku drsne. P.S.: uz si nevzpominam jak to tam pesne psali. O to jde toto urazeni.

Faszom a seggedbe verem te buzi 

......souhlasím s Filipem, než se čék přes ty blafy prokouše až k tomu co bylo v nadpise, tak by se z toho posral.Nevím jak ostatní, ale nemám tolik času abych u jedný věcy strávil celej den... a co se týče prodeje a koupě, šak KURVA existujou soukromy zprávy, tak se vykecávejte tam a nezasírejte to tu tema zvratkama, nemyslím to tak doslova,ale vy víte co sem chtěl řéct............... : 

Naposledy upravil(a) Fil dne 05. 10. 2003 23:01, celkem upraveno 1 x.

Ono je to tak trošku i o slušnosti. Pokud je pokec k prodávanému inzerátu opravdu věcnej proč ne? Ale pražit prodávajícího jak říká Filip, stylem: ".... 40 klacků za tuhle sračku??"( tohle jsem tu taky někde čet). To je opravdu projev chudáka. Všichni pánové (včetně mne) nejsou odborníci na slovo vzatí a každej děláme co umíme a další věci už jen na konkrétním prodávajím a kupujicím. Ale takovýhle výstřely ze tmy opravdu jen kazí radost z počteníčka toho fóra...
to Ivo: ja zas nermam rad lidi co se snazej nekoho "osvacit". Jsou lidi ,ktery se v nakupu aut nevyznaj a informaci pod inzeratem, ze cena je draha, uvitaj. Samozrejme, ze zalezi jak je reakce napsana(ty co tam nadavaj jsem uz davno zavrhl) a pak take zalezi na tom, jestli si ten kupujici reakci overi. Nevidim opravdu nic zleho na tom, kdyz se pod inzeratem ze nekdo prodava E30 seriova 318i rv 85 za 100ooo,- objevy reakce typu "A nezda se ti to prehnane drahy?" popripade "Za ty prachy je to moc" atd. V podstate bych toto forum rad bral, tak, ze ceny co se tu objevuji jsou adekvatni a ostatnimi(co inzerat precetly a nereagovaly) schvalene
- ikdyz je to asi hodne najivni.
ps: lidi co tu nadavaj a nekoho urazej by se nad tim meli zamyslet.
tot ales

ps: lidi co tu nadavaj a nekoho urazej by se nad tim meli zamyslet.
tot ales
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco