zavody do vrchu
zavody do vrchu
chtel sem se zeptat jestli tady nekdo nejezdí třeba vrchy a od kolika se daj jezdit třeba buginy jezdí kamoš od 14 tak jestli je to podobny chtel bych jezdit
ale nevim jak to je a co je vše k tomu nutny hledal sem na netu a nic moc sem nenašel předem dík za odpovědí 
Přestavby aut
Polepy aut
BMW 318IS touring
Polepy aut
BMW 318IS touring
Re: zavody do vrchu
od 14 s ramem, napr. http://www.hobbyopencup.cz/ spoluzak(15let) taky jezdi potkal sem ho na zavodech a ve svetride byl 1.325e píše:chtel sem se zeptat jestli tady nekdo nejezdí třeba vrchy a od kolika se daj jezdit třeba buginy jezdí kamoš od 14 tak jestli je to podobny chtel bych jezditale nevim jak to je a co je vše k tomu nutny hledal sem na netu a nic moc sem nenašel předem dík za odpovědí
EDIT: tady je foto z jiny akce to sice neni prvni ale potesi jinak tady treti a na druhym miste je jeho tata

závody do vrchu
Nějak je mi to místo z těch fotek povědomé,odkud to jen může být?
Re: závody do vrchu
ze by sternberk?DVORIS píše:Nějak je mi to místo z těch fotek povědomé,odkud to jen může být?
závody do vrchu
Kurva já to věděl,no aby ne když tam jezdím na celývíkend už 10let.Letos už mám objednanou chatku jako první 
závody do vrchu
Tak ten termín mi taky není znám,já bývám ubytovaný v kempu je to tam slušný,velký výběr chatek dle stupně vybavenosti a ceny myslímsi slušný.Je tam i hospoda
Tel:p. KOČÍ603455485
závody do vrchu
No už jsem na to taky myslel a ten termín mistrovství teda víš?Mohli by jsme se tam sejít a hodit řeč,už se moc těším,nejlepší jsou projížďky trati po tréninku v sobotu kdy je půlka trati v jednom směru zavřená a ta nepopsatelná atmosféra během celého víkendu 
závody do vrchu
Tak to nic není,my s sebou vozíme na vozíku za autem skůtra a fichtla pro bleskové přesuny po celém okolí,takze se dostanem všude a rychle a hlavně bez lístků,prostě jsme nedostižitelní,takže kdyby jsi nás náhodou zbystřil při nějaké nekalé činnosti jako pořadatel,tak dělej že nás nevidíš.Modrej pincek-já,modro oranž Aprilia-kámoš.Jo a to datum nevíš?Jestli jo tak napiš,dík.
závody do vrchu
to dragon:a kdy se teda koná to ME a MČR,jinak tam budu mít taky tu svou krasavici 318i E30.
Prachy, prachy a ještě jednou prachy325e píše:ale nevim jak to je a co je vše k tomu nutny hledal sem na netu a nic moc sem nenašel předem dík za odpovědí
Otazky
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
jo tohle sem zapomel dodat. Bez tech to bohuzel nejde!Albert píše:Prachy, prachy a ještě jednou prachy325e píše:ale nevim jak to je a co je vše k tomu nutny hledal sem na netu a nic moc sem nenašel předem dík za odpovědí![]()
Otazky
-
Franta 327i
Pokud myslíš amatérské vrchy, tak mrkni na následující odkazy: www.zavodydovrchu.cz , www.orlickysprint.cz , www.hobbyopencup.cz , www.fms.cz , profi - www.vrchy.cz ,325e píše:chtel sem se zeptat jestli tady nekdo nejezdí třeba vrchy a od kolika se daj jezdit třeba buginy jezdí kamoš od 14 tak jestli je to podobny chtel bych jezditale nevim jak to je a co je vše k tomu nutny hledal sem na netu a nic moc sem nenašel předem dík za odpovědí
U amatérských závodů jsou předpisy jednotlivých pořadatelů podobné, konkrétní propozice na sezónu 2006 se ještě dolaďují, ale budou brzy. A co se týká financí, tak záleží na jaké úrovni to chceš jezdit. Závodní víkend se dá "pořídit" za 3.000,- ale taky klidně 10x tolik
BMW 327i evo s3000 - racing car
VW T4 & BMW 318i Touring
Prodej ND na e30, e46 ... 774144426
VW T4 & BMW 318i Touring
Prodej ND na e30, e46 ... 774144426