TREFIL ME VARTBURG
TREFIL ME VARTBURG
Co se mi nedávno nestalo, vyjíždím z křivovatky se svojí 318 a zatáčím doleva, vidím hnusný bílý vartburg jak odpočuje do prava proti mě a tak pokračuji. Jenže co se nestalo, jak zatáčel a působila odstředivka, trefil mě zadníma dveřma který se mu otevřelý. Rána jako prase, myslel jsem že ho asi sundám, to víte mám to po laku. Vylezu ven v domění že mám v prdeli světla atd... Při pohledu na dveře varťasu to tak vypadalo, byly totálně zdevastovaný, a můj baf úplě OK, zustaly my tam jen bíle prouzky od jeho barvy který se daly začistit palcem. NO VIM ZE TO BYLO ONICEM, ALE POUCENI ZNI, VARTBURGU SE NEBOJTE
) ani skodovek, teda myslim tech starych, ze superbem bych si to nerozdaval...

...

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Škodovky jsou taky pěkný kuy. Nedávno mi nedal přednost (já jel rovněna zelenou a on jel z protější strany a odbočoval doleva) nějakěj....
. Nedobrzdil jsem a trefil jsem ho pravým rožkem ...na jeho pravý zadní roh. Jenže ten ...... nezastavil a ujel. Ohnutej nárazník a přední čelo a vyboulenej blatník s prasklým lakem. Takže...bacha na všechnypodobný vraky.

Jak ti mohl se šáde ujetHuska píše:Škodovky jsou taky pěkný kuy. Nedávno mi nedal přednost (já jel rovněna zelenou a on jel z protější strany a odbočoval doleva) nějakěj..... Nedobrzdil jsem a trefil jsem ho pravým rožkem ...na jeho pravý zadní roh. Jenže ten ...... nezastavil a ujel. Ohnutej nárazník a přední čelo a vyboulenej blatník s prasklým lakem. Takže...bacha na všechnypodobný vraky.
![]()

member of zewl crew
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
ujel protože to je blbá křižovatka ..můj směr jízdy byl přes čtyřproudovou cestu dělenou ostrůvkem se zábradlím a když jsem zastavil za úrovní toho ostrůvku, tak blikla zelená v kolmém směru a nemohl jsem se otočit dřív než měli zase červenou (no ještě jsem měl v aute mámu takže..."no comment")Mao píše:Jak ti mohl se šáde ujetHuska píše:Škodovky jsou taky pěkný kuy. Nedávno mi nedal přednost (já jel rovněna zelenou a on jel z protější strany a odbočoval doleva) nějakěj..... Nedobrzdil jsem a trefil jsem ho pravým rožkem ...na jeho pravý zadní roh. Jenže ten ...... nezastavil a ujel. Ohnutej nárazník a přední čelo a vyboulenej blatník s prasklým lakem. Takže...bacha na všechnypodobný vraky.
![]()
udělat tohle někdo mě na mym miláčkovi tak ho dojedu a vyklepu si tu vybouleninu jeho vypatlanou palicí

kdyby jen eartasy a skodovky kluci.Daewoo Matiz jsou taky pekny krumply.Jedu si to takle na Prahu predemnou matiz a pred nim avie zacnu je predjizdet a kdyz jsem byl vedle toho matize tak se ten kastanek nepodival a pustil mi to tam.Vopral mi celej bok ale slo to rozlstit a nic tam neni tak pohoda on ma blatnik a dvere.ale to uz je jeho boj
kdyby jen eartasy a skodovky kluci.Daewoo Matiz jsou taky pekny krumply.Jedu si to takle na Prahu predemnou matiz a pred nim avie zacnu je predjizdet a kdyz jsem byl vedle toho matize tak se ten kastanek nepodival a pustil mi to tam.Vopral mi celej bok ale slo to rozlstit a nic tam neni tak pohoda on ma blatnik a dvere.ale to uz je jeho boj....
Nastaveni zrcatek
mrtvej uhel u zrcatek to je potvora, spoustu lidi netusi jestli je to nadavka, nebo se to maze na chleba.
Kdysi jsme se stridali ve firemnim aute a po kolegovi jsem se vetsinou levym zrcatkem dival dovnitr, kdo sedi za mnou
Casem jsme ho presvedcili, aby se nechoval jako ten zminenej matysek, byla to drina, zvyk je zelezna kosile...
Jak to stelujete vy
, ze by namet na anketu?
Kdysi jsme se stridali ve firemnim aute a po kolegovi jsem se vetsinou levym zrcatkem dival dovnitr, kdo sedi za mnou

Jak to stelujete vy