Krádež

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Návštěvník

Krádež

Příspěvek od Návštěvník » 16. 01. 2006 00:18

Je mi líto ale musím se v tom porejpat. Je zdeviewtopic.php?t=22251 na prodej vůz který je nejspíše skutečně ukradený :arrow: opravdu je velice zvláštní že zmizelo auto stejnýho tipu stejný barvy a bez kol a náhle stejný auto stojí zde, majitel je v cizině nicméně bude hned zítra informován. Myslím že by se již kvůli reakcím v inzerátu hodilo aby to aktéři uvedli na pravou míru. To auto už kamarád viděl a před deseti minutama mi volal že je to ono :wink:

tímto nepodezřívám tebe Iwane, jen myslim že by se to mělo vysvětlit

Zároveň prosím všechny kdo tuší at mě informují prostřednictvím přímo sem

Moderátorům snad mohu poděkovat za diskrétnost a zjednodušení situace v tom že nemusím do internetové kavárny

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 16. 01. 2006 00:52

a co se podepsat??????
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 16. 01. 2006 02:27

Lukas-e21 píše:a co se podepsat??????
a co radši držet hubu když k tomu nemáš co říct :roll:

já například nemam garáž a nehodlam si někym nechat zkurvit auto až se rozhodne se mi pomstít. Nenávidim zkurvený čorky a radši pomůžu někomu aby moh tohle dořešit než se koukat jak to upadlo v zapomění. Jen nechci problémy kvuli tomu že někdo má jinej přístup k životu a chová se jako hajzl.

Třeba je to náhoda a to auto je si fakt v tolika věcech podobný a ztratilo se v odpovídajícím čase :roll: nevadí, snad to pomůže rozluštit aspoň to ono ztracené auto které evidentně přijde dost podobný i ostatním členům kteří se v inzerátu vyjádřili.

Neobviňuju Iwana že auto ukradl nebo že vědomě prodává čorku ale chci aby se to osvětlilo. Určitě neni problém se k tomu vyjádřit a prokázat čistotu. Třeba ani sám Iwan netuší.

Forum je přístupný i anonymním a neanonymních je zde takový množství že se prakticky každej člověk vlastnící bmw nebo zajímající se o ně s přístupem k internetu dostane k jakejmkoli souvislostem a někdy i intimním informacím o jeho ostatních členech. Pokud vim tak třeba majitel auta v klubu není a internet nemá. Nevim teda jakym jinym způsobem mam tomu napomoci aniž bych sám sebe ohrozil.

Jedno je jasný....auto se ztratilo. Tohle téma má jen napomoci odhalit kam

Iwan

Příspěvek od Iwan » 17. 01. 2006 02:51

Znamej, mi psal, ze koupil auto kuli papirum a jestli chci zbytek za docela rozumnou cenu, at se na to zajedu podivat...jel sem se na to podivat, ale neshledal sem na aute neco pro me pouzitelnyho(krom teda to asi rozrezat-uz byla tma-ale na to nemam momentalne cas ani prostor)a proto sem to sem dal..to je celej muj vztah k tomu pekaci..podle me to tam stoji sakra dlouho a ani mi nikdo nebyl schopnej rict, jestli ten kram jezdi..ani sem se o to nezajimal..tim to pro me haslo..
nemel sem o to zajem, ale napadlo me, ze by se nekomu neco mohlo hodit..od toho treba to forum je, ne?

kazdopadne pochybuju, ze by mel nekdo zajem mit problemy kuli takovyhle sume..ja teda urcite ne 8)

doufam, ze je to jen nejakej prelud a vsechno se rozumne vysvetli
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O... :arrow: nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 19. 01. 2006 21:59

takže dořešeno v rozměrech fora e30

do auta jsem se dostal(vytržený zámek a rozbité okno jsem pouze využil a poté zase zacvakl čudle) a podle motoru identifikoval zda jde o onen vůz

vozidlo není to ukradené a Iwan ani jeho známej nemájí s ním opravdu nic společného

Dějuji

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 19. 01. 2006 22:24

Takze jelikoz je vse vysvetleno a ty nikoho neobvinujes, muzes se klidne podepsat abychom i jmenovite vedeli ze zde jsou jeste i lide, kterym zalezi na slusnosti.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Iwan

Příspěvek od Iwan » 20. 01. 2006 17:06

Uff, uz sem se zacinal bat, ze sem se do neco nevedomne zaplet :?
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O... :arrow: nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 20. 01. 2006 17:19

Anonymous píše:

já například nemam garáž a nehodlam si někym nechat zkurvit auto až se rozhodne se mi pomstít. Nenávidim zkurvený čorky a radši pomůžu někomu aby moh tohle dořešit než se koukat jak to upadlo v zapomění. Jen nechci problémy kvuli tomu že někdo má jinej přístup k životu a chová se jako hajzl.

Třeba je to náhoda a to auto je si fakt v tolika věcech podobný a ztratilo se v odpovídajícím čase :roll: nevadí, snad to pomůže rozluštit aspoň to ono ztracené auto které evidentně přijde dost podobný i ostatním členům kteří se v inzerátu vyjádřili.

Neobviňuju Iwana že auto ukradl nebo že vědomě prodává čorku ale chci aby se to osvětlilo. Určitě neni problém se k tomu vyjádřit a prokázat čistotu. Třeba ani sám Iwan netuší.

Forum je přístupný i anonymním a neanonymních je zde takový množství že se prakticky každej člověk vlastnící bmw nebo zajímající se o ně s přístupem k internetu dostane k jakejmkoli souvislostem a někdy i intimním informacím o jeho ostatních členech. Pokud vim tak třeba majitel auta v klubu není a internet nemá. Nevim teda jakym jinym způsobem mam tomu napomoci aniž bych sám sebe ohrozil.

nechceš sklidnit hormon??? ty mě obvinujewš z čórek???? tos trochu přepísk, ale pokud máš na duši psát to cos napsal, tak se podepiš!!!!!!!!!

Rozhodně to bude lepší než sem líst jako anonym.

m (NE Anonym)

Spánek...

Příspěvek od m (NE Anonym) » 20. 01. 2006 17:34

... zimní spánek? ... :)))

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 21. 01. 2006 00:59

Lukas-e21 píše:
Anonymous píše:

nechceš sklidnit hormon??? ty mě obvinujewš z čórek???? tos trochu přepísk, ale pokud máš na duši psát to cos napsal, tak se podepiš!!!!!!!!!

Rozhodně to bude lepší než sem líst jako anonym.
z čeho usuzuješ že tebe obvinuju z čórek :?: to jsi se tu někdy dočetl :?: Bud tedy tak hodný a ocituj tu větu která tě viní, jsem moc zvědavej :wink:
mam pocit že jsem neobvinil nikoho 8)

a nepodepíšu se stejně protože sem chodí i lidi mimo forum který si to mohou přečíst a to že ztracený auto neni to od Iwana neznamená že se žádný neztratilo a že ho nehledam dál. naopak jsem velice rád že se to tady vysvětlilo takhle

kromtoho ty myslíš že lidi co kradou E30 se tady nevyskytujou(nemyslim přímo členy klubu)a že si to nepřečtou?

:arrow: já vim že ano a proto se nepodepíšu

myslim že účel tématu byl splněn a neni teda potřeba se v tom dál pitvat, jestli nechápeš muj důvod anonymity tak jsi divnej

kdyby ukradl někdo auto tobě tak bys byl kurva rád že se někdo snaží pomoct, nebo snad ne?
záleží na způsobu?
mam si hrát na hrdinu abych si pro svojí dobrotu nabyl hubu?
kdyby šlo o tvoje auto tak by jsi takhle histericky prudil?
jo?

:roll:

Zároveń doufam že se i nadále mohu spolehnout na adminy a moderátory a zůstat opravdu anonymní

nevidím jediný dovod mě prozradit nebo uverejnit

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 21. 01. 2006 01:48

Ja na rozdil od tebe neventiluju svoje nazory anonymně.

Pokud by mě (nebo někomu známýmu) čorli auto(a že už se mi to stalo), tak se rozhodně nebudu schovavat za anonyma,

Pokud bych měl pocit, že to autop nělkde stojí tak bych se na něj jel okamžitě podívat, než bych začal něškoho obvinovat, nebo tvrdit, že je to kradený.

A když už bych někoho obvinil, nebo napsdal, že mam podezření, že ej to čorka, tak to napišu veřejně.

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 21. 01. 2006 01:50

Anonymous píše:

a pod tim si mam myslet co? jako že se ti pojedu mstít? Nebo že sem jeden z těch hajzlů co na všechno serou? Popřípadě, že sem jako jeden z nich, nebo jim podobnej?

A to ani neberu v potaz to že se do mě navážíš.

Ja parkuju auto taky na ulici.

A jak řikam, kdybys nebyl sralbotka, tak se podepíšeš, za svymi nazory by sis měl veřejně stát.
Naposledy upravil(a) Lukas-e21 dne 21. 01. 2006 01:53, celkem upraveno 2 x.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 21. 01. 2006 01:51

Lukas-e21 píše:Ja na rozdil od tebe neventiluju svoje nazory anonymně.

Pokud by mě (nebo někomu známýmu) čorli auto(a že už se mi to stalo), tak se rozhodně nebudu schovavat za anonyma,

Pokud bych měl pocit, že to autop nělkde stojí tak bych se na něj jel okamžitě podívat, než bych začal něškoho obvinovat, nebo tvrdit, že je to kradený.

A když už bych někoho obvinil, nebo napsdal, že mam podezření, že ej to čorka, tak to napišu veřejně.
ještě jsi neodpověděl na to čím jsem tebe obvinil

koho jsem vůbec obvinil?

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 21. 01. 2006 01:52

Anonymous píše:

koho jsem vůbec obvinil?

už to tam máš.

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 21. 01. 2006 01:54

Radši napiš SZ, at viim, že si aspon tgrochu frajer a ne kecalek od vedle, schovat se za anonyma se nevyplácí.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 21. 01. 2006 02:02

Lukas-e21 píše:
Anonymous píše:

koho jsem vůbec obvinil?

už to tam máš.

jo už to vidim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to je vtipný

tak už se nedivim že nerozumíš tomu proč se nepodepíšu, to je ještě složitější myšlenkovej pochod než pochopit že jsem ti uvedl důvod toho proč se nepodepíšu :lol:

tak si to nech od někoho bystřejšího vysvětlit at to nepíšu pořád dokola(ted teprve se do tebe navážim) :lol:

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 21. 01. 2006 02:27

Anonymous píše:
jo už to vidim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to je vtipný

tak už se nedivim že nerozumíš tomu proč se nepodepíšu, to je ještě složitější myšlenkovej pochod než pochopit že jsem ti uvedl důvod toho proč se nepodepíšu :lol:

tak si to nech od někoho bystřejšího vysvětlit at to nepíšu pořád dokola(ted teprve se do tebe navážim) :lol:

Hm tohle me fakt nesere, mysli si o mě co chceš.

Ale pokud se bojíš o auto tak si ho utikej pojistit, aby ti ho nahodou někdo neotdřel.

Dokud budeš vystupovat jako anonym, nazor nezměnim, pokud si nestojíš veřejně za tim co napišeš, měl si od začátku držet hubu.

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 21. 01. 2006 02:28

oooo

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 21. 01. 2006 09:58

Lukáši, možná sis to vzal moc na sebe. On kromě věty aby si držel hubu když nemáš co říct neřekl opravdu nic špatného.

To co jsi označil červeně podle mě myslel tak, že se nebude podepisovat proto, aby mu někdo, kdo třeba má s nějakou tou krádeží co dělat nerozbil hubu nebo auto, nemyslíš ?

Já se s tebou opravdu nechci hádat, ale zkus to přečíst znovu a uvidíš sám, že proti tvé osobě nebylo řečeno skoro vůbec nic :wink:

A anonymitu trochu chápu, bydlet dejme tomu v Praze a na forum mít několik fotek mýho auto (a např. i s RZ), tak bych se taky pod pokus odhalování čorek nepodepsal, nezlob se na mě
Naposledy upravil(a) Tweety dne 21. 01. 2006 13:05, celkem upraveno 1 x.

m2

Příspěvek od m2 » 21. 01. 2006 11:49

Já se s tebou opravdu nechci chápat, ...

=

Já s tebou opravdu nechci chrápat??? :D

Odpovědět