Posledni Plesnice - Videa nema uz nikdo nic???
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Posledni Plesnice - Videa nema uz nikdo nic???
Jen me tak dneska napadlo ze na netu je jen jedno video z poslednich Plesnic a to sem tam u dost lidi videl kameru nikdo uz nic nemate???
Tel : 773 622 822
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
pokud to převedeš z Hi8 (respektive VHS) na digi formát tak něco mám a klidně to pošlu.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
to ja neumym ale urcite je tu dost lidi co to umi se vsadim ze bud FX nebo DC by to umeli...docela bych rad nejaky vido este videl protoze behem srazu sem spis bojoval s mikrofonemHuska píše:pokud to převedeš z Hi8 (respektive VHS) na digi formát tak něco mám a klidně to pošlu.
nebyls jedinejFlery píše:to ja neumym ale urcite je tu dost lidi co to umi se vsadim ze bud FX nebo DC by to umeli...docela bych rad nejaky vido este videl protoze behem srazu sem spis bojoval s mikrofonemHuska píše:pokud to převedeš z Hi8 (respektive VHS) na digi formát tak něco mám a klidně to pošlu.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jasny vsichni co se podilely meli ze srazu mnohem min a tak by urcite nejaky video potesilo..bohuzel ani z jednoho plesnickyho srazu nebylo poradny video...Lukas-e21 píše:nebyls jedinejFlery píše:to ja neumym ale urcite je tu dost lidi co to umi se vsadim ze bud FX nebo DC by to umeli...docela bych rad nejaky vido este videl protoze behem srazu sem spis bojoval s mikrofonemHuska píše:pokud to převedeš z Hi8 (respektive VHS) na digi formát tak něco mám a klidně to pošlu.
lidi nenechavejte si to pro sebe
Nabizim se, ale nerikam, ze to bude zavratne rychle. Prevest z analogu na digi muzu, ale potrebuju k tomu minimalne VHS kazetu, jiny formaty leda s redukci na VHS, kterou nemam, pripadne kdyby nekdo prisel i s tou kamerou, tak se to dá grabnout. Ale kvalitu zázračnou bych od toho nečekal. Mám tu jednu kartu, která umí plnej PAL do MPEGu a jednu, s kterou jsem to ještě nezkoušel...
Jinak mám k dispozici 400GB na disku a relativně slušný PC (A64 3500+, 1 GB RAM), takže pro mě editace videa není až takový utrpení. Jde ale o čas, a toho mám teď kvůli škole celkem málo a o víkendech u tohodle PC většinou nejsem, jezdím za rodičema...
Jinak mám k dispozici 400GB na disku a relativně slušný PC (A64 3500+, 1 GB RAM), takže pro mě editace videa není až takový utrpení. Jde ale o čas, a toho mám teď kvůli škole celkem málo a o víkendech u tohodle PC většinou nejsem, jezdím za rodičema...
E39 535i sedan
-
athlon_137
-
athlon_137
-
athlon_137
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal.. domluvte se a já pošlu nebo athlonovi to můžu předat na srazu v Brně. Točila moje přítelkyně, proto jsem tam z 50% já, takže asi tak 
Moje stara kamera ma D/A a A/D prevodnik takze kdyz budes potrebovat neco dostat z analogu (Hi8) neni problem a muzu ti ji pucit. Prez VHS to urcite nedelejte, to je dalsi hrozna degradace kvality.Fx píše:Nabizim se, ale nerikam, ze to bude zavratne rychle. Prevest z analogu na digi muzu, ale potrebuju k tomu minimalne VHS kazetu, jiny formaty leda s redukci na VHS, kterou nemam, pripadne kdyby nekdo prisel i s tou kamerou, tak se to dá grabnout. ...
V tom pripade nemam problem. Ja tu o VHS mluvim jen z toho duvodu, ze nic jinyho, v cem by se dala motat paska, uz doma velmi dlouhou dobu neveduLOPOLO píše:Moje stara kamera ma D/A a A/D prevodnik takze kdyz budes potrebovat neco dostat z analogu (Hi8) neni problem a muzu ti ji pucit. Prez VHS to urcite nedelejte, to je dalsi hrozna degradace kvality.Fx píše:Nabizim se, ale nerikam, ze to bude zavratne rychle. Prevest z analogu na digi muzu, ale potrebuju k tomu minimalne VHS kazetu, jiny formaty leda s redukci na VHS, kterou nemam, pripadne kdyby nekdo prisel i s tou kamerou, tak se to dá grabnout. ...
E39 535i sedan