Mam na mysli E34 z německa...
Předem děkuji za každou radu..

všechno je to otázka penez.je to starý auto, navíc auto který kdo měl, tak mu dával.najdi člověka co je fanda dobře mu zaplat a mohl by si bejt spokojenej.naopak kup auto od kohokoliv jinýho a zaplačeš.s takovým autem se aspon podle mě jezdí za 20 na 100min, jasně i za mín, ale ty si snad budeš kupovat m5 proto, aby si pak hledel nato jakou máš spotřebu?. pokud se ti už ted protočily panenky, tak nato radši zapomen, protože při výměne brzd, rozvodu, tlumiču a dalších věcí by si to nemusel rozdejchat:-)Anonymous píše:Zdravíčko pánové..chci se zeptat jesli do toho jít nebo ne..
Mam na mysli E34 z německa...
Předem děkuji za každou radu..
tak si kup 525 a budeš spokojenej..Anonymous píše:Dejme tomu, žš o papíry nejde...
jde mi čistě jen o auto, jeho schopnosti, klady a zápory..
S čim mám zatim zkušenost, tak je E30 325 a 318..
Tydle 3ky se mi zdaj poněkud malý, proto se mi zachtělo E34ky..
A zároveň bych chtěl, aby se to umělo hezky rozpohybovat
Anonymous píše:Dejme tomu, žš o papíry nejde...
jde mi čistě jen o auto, jeho schopnosti, klady a zápory..
S čim mám zatim zkušenost, tak je E30 325 a 318..
Tydle 3ky se mi zdaj poněkud malý, proto se mi zachtělo E34ky..
A zároveň bych chtěl, aby se to umělo hezky rozpohybovat
jaký schopnoti?jaký klady?jaký zapory? já myslel že se bavíme o m5...tohle auto nemá žádny klady ani zapory.tohle auto bud chceš nebo ne...pokud tohle nevíš, tak ti takový auto nepatří do pracek.sorry.......kup 525i, jak tady kdosi říkal a budeš spokojenej. to co chceš není pro tebe.Anonymous píše:jde mi čistě jen o auto, jeho schopnosti, klady a zápory..
jedna v annonci je za 80000kc,neviete nieco o nej?rozmyslal som o takom aute ale trochu sa toho bojim(naklady,pri zlej kupe)M3maniac píše:jo a zapoměl jsem ještě na jednu věc,nevím kolik máš najeto a jakej jseš řidič,ale je k němu mít respekt,jinak bude v annonci inzerát: prodám havarovanou M5
Motor z M5 vychází z motoru M30 3,5i a myslím že ta 535i bude dosti svižná a o dost levnější i dílyAnonymous píše:No a co misto m5 ktera je dosti draha koupit 535i a trosku postelovat motor?Nebylo by to financene min narocne a navic sehnat slusnou 535 je mnohem min obtizne nez sehnat m5.Ty prachy co by jsi dal za koupi m5 by jsi vrazil do tohodle a mel by jsi super vonavku.
podla mna podobnost aspon motoricky bude iba vzdialene podobna +100PS sa musi poznat +podvozok atd....ale to nech posudia taky co mali 535 aj M5 ja som mam moznost riadit iba 535 tak neviemReno... píše:Motor z M5 vychází z motoru M30 3,5i a myslím že ta 535i bude dosti svižná a o dost levnější i dílyAnonymous píše:No a co misto m5 ktera je dosti draha koupit 535i a trosku postelovat motor?Nebylo by to financene min narocne a navic sehnat slusnou 535 je mnohem min obtizne nez sehnat m5.Ty prachy co by jsi dal za koupi m5 by jsi vrazil do tohodle a mel by jsi super vonavku.