Kdo by zavařil plechovou nádrž?
Kdo by zavařil plechovou nádrž?
Nádrž prorezla a skoro nemožný sehnat jinou. Je to japonec a ten až na konec.
Je to ve svaru a ješte potřeba navřit taky uhnilé vývody.
Našel by se někdo kdo to udělá?
S BMW na věčné časy!
Re: Kdo by zavařil plechovou nádrž?
Stačí sehnat někoho, kdo to stejně chce skoncovat... Tohle asi žádnej člověk s trochou soudnosti neudělá...Pivson píše:Nádrž prorezla a skoro nemožný sehnat jinou. Je to japonec a ten až na konec.
E39 535i sedan
ale jo dělaj toFx píše:Stačí sehnat někoho, kdo to stejně chce skoncovat... Tohle asi žádnej člověk s trochou soudnosti neudělá...Pivson píše:Nádrž prorezla a skoro nemožný sehnat jinou. Je to japonec a ten až na konec.
Mám člověka co by to udělal, ale nemá čím.
Plní se to vodou nebo pískem
S BMW na věčné časy!
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
jj vodou ale raději bych sehnal někde jinou.Pivson píše:ale jo dělaj toFx píše:Stačí sehnat někoho, kdo to stejně chce skoncovat... Tohle asi žádnej člověk s trochou soudnosti neudělá...Pivson píše:Nádrž prorezla a skoro nemožný sehnat jinou. Je to japonec a ten až na konec.
To je problém, prostě není a když jo tak v tom samým stavuBajzík píše:jj vodou ale raději bych sehnal někde jinou.Pivson píše:ale jo dělaj toFx píše: Stačí sehnat někoho, kdo to stejně chce skoncovat... Tohle asi žádnej člověk s trochou soudnosti neudělá...
S BMW na věčné časy!
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
na opravu nádrže jsou lepidla (tmely).... a držáky se nahrazují opaskem na kterém je upadlý držák přišroubován... jinak svařování s vodou uvnitř... písek je nahovno, protože pak ti zůstane prach uvnitř at děláš co děláš. S tím lepením je to 100% , protože otec neměl zatím žádnou reklamaci a takových aut je docela dost (nejen prorezavělé ale i proražené) Vše většinou bez demontáže.
No tady jde o to že obě vyvodový trubičky jsou KO a to není jak lepit.
Tamto by možná šlo tmelit.
Každopádně mám ji venku z auta
proktorcz
ja to určitě dělat nebudu a když mě to někdo bude dělat tak budu v uctvé vzdálenosti - nejlíp v hospodě za rohem.
Pojem drahý znamená přibližně co?
proktorcz
ja to určitě dělat nebudu a když mě to někdo bude dělat tak budu v uctvé vzdálenosti - nejlíp v hospodě za rohem.
S BMW na věčné časy!
nevim bych to musel vidětPivson píše:No tady jde o to že obě vyvodový trubičky jsou KO a to není jak lepit.
proktorcz
cesta sem by se ti taky prodražila