Na mojí E38 bylo po havárii potřeba opravit oba prahy a levý lem tak mi kamarád Loutka řekl že to opraví tak jsme se dohodli auto sem tam odvezl,dělal na něm cca 35hod což je tak jeden týden no když sem jel zkontrolovat jak mu to de tak mi říkal že najednou z ničeho nic přestali jít el.věci v obou předních dveřích a rádio a pravé zadní světlo a osvětlení nad řidičovou clonkou ...... no tak jsem si myslel že je to jen nějaká ptákovina tak říkám že se na to podívám až to bude ....
Když už bylo hotovo tak mi to dovezl domů a po otázce na cenu mi řekl 10000kč za vaření těchto věcí tak mi to vyrazilo dech a pak jsem to usmlouval na 8000kč což se všem i mě zdálo hodně ale holt je to kámoš a stál si za tím ....
Auto sem dovezl domů a vrtal se v tom celý výkend našel jsem jeden přepálený drát v prahu proto nešli dveře teď už dou ale ostatní jako svetlo rádio a světlo na clonce taky ne tak jsem volal do Palace Grand Liberec a elektrikář mi řekl že jestli neodpojil baterii tak odpálil Light Modul

A z toho vyplívá že se musí jet do BMW na test a pak dle toho co zjistí koupit náhradní součástku ....
Tak jsem jel za ním a řekl mu že to ze svého platit nebudu tak že pojede se mnou a zaplatí to on cestu a test a díl co bude třeba a on se naštval a začal mi stále omýlat dokola že mi to udělal levně a že to platit nechce
FAKT SEM NAŚTVANEJ
no a pak ať vám na autě dělá něco kamarád
jen doufám že to nebude konec našeho kamarádství jelikož kvalitní přátelé se špatně hledají