tak aspoň přiznejte barvu trhani

Nechápu jednu věc, že lidé zde působící, kteří mají tu nutnost napsat sem veškeré myšlenkové pochody které zrovna mají v hlavě ač to o sobě vědí a zároveň ví že tu tahle volnost není ve svém počínání stále pokračují.Dan td píše:Nechápu, proč si někdo, kdo musí vyblejt minimálně 10 příspěvků denně, nejde na xChat nebo podobně hodnotnou diskuzi a bylo by po problému.
Fxi teď to neber nějak osobně, ale pokud ti šlo jen o odlechčení tohoto fóra od zbytečnejch offtopiců a umožnit tak členům si poklábosit o všem co chtějí pak tedy je mi teda záhadou proč je založena i homepage kde kdy by mělo být umístěno i totoFx píše:Ve stručnosti jde o to, že vedení tohoto fóra vadí množství někdy offtopic, někdy "offtopic" příspěvků. Nedivím se, zároveň chápu, že velkým zdrojem jsem i já. A protože je zde zřejmá vůle směřovat pouze k technice a pokecu o autech a BMW, rozhodl jsem se asi před měsícem založit něco nového, orientovaného naopak hlavně na pokec. Může to umřít, může to taky fungovat souběžně s tímto fórem.
V žádném případě mi nešlo o to, přetahovat k sobě uživatele tohoto fóra nebo nějak jinak "trhat partu". Spíš šlo o uvolnění atmosféry - kecálci by měli kde se vykecat, ti, kdo chtějí čisté fórum bez množství "sraček", by taky byli spokojení.
včetně citátů z tohoto fóra, je mi celkem jedno co hodláš dělat nebo ne, ale když už o tom mluvíš tak by bylo dobrý říct to na rovinu, protože to co jsi napsal si trochu protiřečí s tvým počínáním.Fx píše:Nechte se prekvapit, ale mam pro vas pripraveny kompletni haynes, kdyz se postesti, tak i skeny nekterych manualu a podobny vecicky.
Klidně to takhle udělám, klidně fórum přejmenuju, klidně může mít jen jednu sekci "pokec (třeba o ničem)", jak jsem řekl.Dan td píše:Pokud už bych fóra dělil, jsem pro, ať někdo aktivní založí diskuzi s názvem " Kecy majitelů BMW o ničem " - admin e30.cz jistě rád umístí odkaz - kdo má potřebu generovat, bude spokojenej, spousta ostatních včetně mě tam ani nepoleze a všichni budem spokojení
Tak napiš nějaký příspěvek kde ty odkazy budou a moderátoři to určitě rádi dají do FAQAnonymous píše:... A kdyz si vezmes, ze tady jeste porad neni odkaz na Haynes ve faq, neni tu ve FAQ odkaz na ETK, neni tu dokonce ani moc odkazu na zdejsi homepage, kde je mimo jine i dost uzitecnych tabulek apod., ktere autorum daly dost prace...
Nevidím v tom problémondra_m píše:Tak napiš nějaký příspěvek kde ty odkazy budou a moderátoři to určitě rádi dají do FAQAnonymous píše:... A kdyz si vezmes, ze tady jeste porad neni odkaz na Haynes ve faq, neni tu ve FAQ odkaz na ETK, neni tu dokonce ani moc odkazu na zdejsi homepage, kde je mimo jine i dost uzitecnych tabulek apod., ktere autorum daly dost prace...
Resp. dobrý námět.
Žádnej problém není, vycházel jsem z toho co jsi napsal. Když napíšeš že ti jde o ulechčení fora co se týče offtopiců a následně zakládáš homepage shodou okolností zabývající se problematikou BMW tak to dává prostor ke spekulacím.Anonymous píše: Hanis: Pokud jde o tu homepage, kde je problem? Takovou stranku ma vic lidi tady...
Určitě ušlechtilej čin, jen škoda že si svojí seberealizaci řešil zrovna touhle cestou, nebudu se v tom dál nějak rejpat mám na to trochu jinej názor a řekl bych že tvoje ůmysly zase nejsou tak čistý jak se může na první pohled zdát a částečně mi v tom zavání střet zájmů, ale je to tvoje volba a čas ukáže jesli pokus o duplikování bude přínosem i pro ostatní.Anonymous píše: A kdyz si vezmes, ze tady jeste porad neni odkaz na Haynes ve faq, neni tu ve FAQ odkaz na ETK, neni tu dokonce ani moc odkazu na zdejsi homepage, kde je mimo jine i dost uzitecnych tabulek apod., ktere autorum daly dost prace... Tak jsem chtel udelat jedny stranky, kde by se postupne v patricnych sekcich objevovaly tyhle dokola omilany veci. To ted neber jako rejpani, spis jako namet, ze zrovna tohle se da zlepsit tady, a pak by nebyl duvod delat neco takovyho nekde jinde. To, že jsem to nenapsal hned pote, co to tu vyblil nejaky anonym, bylo hlavně proto, že jsem nečekal, že se to tu objeví. Celé to je pořád ještě v testovacím provozu, proto se taky moc neřešily inzeráty na hřebíky ve spreji nebo struny na xylofon. Šlo prostě o otestování, jestli vše funguje, jak má.