http://www.pahorek.cz/objects/107441290 ... ion=zeptat
Co si o nem myslite

To má myslím stejné parametry jako san diego mp35 ! Můžu jenom doporučit!!! Já jsem s tím nadmíru spokojenej za ty prachy!red píše:koupil sem blaupunkt Calgary MP35
max. výkon 4x45 W
RMS výkon 4x18 W
nastavení zvuku specificky pro zdroj signálu
Sound Presets
X-Bass
4kanálový výstup předzesilovače, 2 V
Aux-In 1
samozrejme vstup pro 4kanal zesik
sehnal sem ho 4litry a muzu jenom doporucit hraje i vypada good
mam modul ktery ti umozni prehravat mp3 jak z flash tak i z Sd kartyMartin_BMW píše:Kdyz j rec o mp3, slysel sem, ze se da sehnat i s CDmenicem. Vite o tom nekdo neco? Ja totis CDcka v aute hned poskrabu a jedno, i kdyz je na nem 10h hudby me moc dlouho nebavi.
Neco podobneho uz mi nekdo nabizel. Ten display by mi u toho chybel.dargon píše:mam modul ktery ti umozni prehravat mp3 jak z flash tak i z Sd kartyMartin_BMW píše:Kdyz j rec o mp3, slysel sem, ze se da sehnat i s CDmenicem. Vite o tom nekdo neco? Ja totis CDcka v aute hned poskrabu a jedno, i kdyz je na nem 10h hudby me moc dlouho nebavi.nema dispej a je napajen 5 a 12V a vychazi primo z nej audio signal akorad ma tlacitka jen play pause posouvani dopredu dozadu a stop dozadu
tady to de koupit taky....Pawka G. píše:To JVC je krásný, neuměl bys ještě jedno?
no jo no a ja zase bych musel do raichu..to je prast jak slehni....stejne Albert chce neco levnyho a to ten panak je...jak rikam hraje to perfektne..to JVC zatim nemam vyzkouseny jen je v auteFx píše:Pixmania je dobrá, má výborný ceny, akorát tam je jedna velká nevýhoda - reklamace se řeší posláním balíku na centrálu ve Francii