Ubytování Praha
Ubytování Praha
Chci se zeptat. Příští týden asi jedu s mojí , kámošem a kámoškou do Prahy na 3 dny. Nezná tam někdo nějakou solidní ubytovnu ? Nebo něco takového ? jde o 2 noci ... nejlíp za co nejméně
díky moc

e36 2.0
Re: Ubytování Praha
tak to máme stejenej problemLuter píše:Chci se zeptat. Příští týden asi jedu s mojí , kámošem a kámoškou do Prahy na 3 dny. Nezná tam někdo nějakou solidní ubytovnu ? Nebo něco takového ? jde o 2 noci ... nejlíp za co nejménědíky moc

318i M10
Ubytovny jsou plný ukrajinců ... spíš bych doporučil hledat nějakej penzionek. Těch je v Praze snad milion, tak stačí přijet a buď se ptát od dveří ke dveřím nebo si hoď na netu do hledače penziony Praha a když začneš obvolávat určitě nějaký solidní za dobrý peníze najdeš ...
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
nebo na nádraží, tam jsou taky kolejebmwm3 píše:Taky se pronajímají pokoje na kolejích VŠ.
Pokoj, nebo osoba, teď nevím, ale myslím, že pokoj stojí cca 200 na noc

Blondýnka na křižovatce. Z druhého auta vystoupí naštvaný chlap a rozkřičí se na ní:
"Ty krávo, dělala jsi vůbec někdy řidičák?"
Blondýna se jen usměje: "Určitě víckrát než ty, debile!"
"Ty krávo, dělala jsi vůbec někdy řidičák?"
Blondýna se jen usměje: "Určitě víckrát než ty, debile!"
Nevim jestli to nebyla nějaká akční cena k té příležitosti, ale když sem tam loni nocoval po rozloučení se sezonou tak to stálo 350Kč na osobu. Byly to teda dva dvolůžkový pokoje se společnou koupelnou...Fido píše:No ale co vím, tak na Květnici to stojí právě kolem toho litru
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Vlastně jestli pojedeš s GSíčkem, tak ta Květnice stejnak padá, protože až budou steaky tak by ti to kuci rozmlátili na sračku, po těch žvástech o tom jak je to lepší jak e30.Luter píše:Chci se zeptat. Příští týden asi jedu s mojí , kámošem a kámoškou do Prahy na 3 dny. Nezná tam někdo nějakou solidní ubytovnu ? Nebo něco takového ? jde o 2 noci ... nejlíp za co nejménědíky moc

Já bych, ale do nějakýho hostelu nikdy nelezl. Takže po omluvě e30, bych se bejt tebou dohodl s Jardou.
Za zeptání nic nedáš

A nebo se nech na noc dycky zavřít v metru, bylo by to za 20,- -jen teda kvůli revizorům.
Jen je potřeba dát si pozor na spreyery, abyste ráno nezářili barvami.

BMW The Ultimate Driving Machine
DAN píše:Vlastně jestli pojedeš s GSíčkem, tak ta Květnice stejnak padá, protože až budou steaky tak by ti to kuci rozmlátili na sračku, po těch žvástech o tom jak je to lepší jak e30.Luter píše:Chci se zeptat. Příští týden asi jedu s mojí , kámošem a kámoškou do Prahy na 3 dny. Nezná tam někdo nějakou solidní ubytovnu ? Nebo něco takového ? jde o 2 noci ... nejlíp za co nejménědíky moc
![]()
Já bych, ale do nějakýho hostelu nikdy nelezl. Takže po omluvě e30, bych se bejt tebou dohodl s Jardou.
Za zeptání nic nedáš![]()
A nebo se nech na noc dycky zavřít v metru, bylo by to za 20,- -jen teda kvůli revizorům.
Jen je potřeba dát si pozor na spreyery, abyste ráno nezářili barvami.![]()
Nu dík za rady. raději jsi si měl ušetřit čas a klávesnici než mi psát tohle. Já to myslel vážně a ne nějakou prdel .... Jedu vlakem ......
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
máš recht, nezlob se, ale s to Květnicí to myslím smrtelně vážně, to co psal Fido o těch 1000,-, minulej rok 100% nebyla pravda, platil jsem za noc něco kolem 700,- za dva lidi, možná míň, už si to nepamatuju.Anonymous píše:Nu dík za rady. raději jsi si měl ušetřit čas a klávesnici než mi psát tohle. Já to myslel vážně a ne nějakou prdel .... Jedu vlakem ......
Já když potřebuju v Praze ubytovat známý z ciziny, tak volám Jardovi.
Sám jsem tam byl 2x a vždy maximální spokojenost.
Jednou jsem potřeboval složit kosti v jednom hostelu a bylo to víc než horzný

BMW The Ultimate Driving Machine