google?
google?
máte někdo stažený prohlížeč google earth?prej jsou tam snímky ze satelitů a podle souřadnic by mělo jít přiblížit jakýkoli místo na světě.já se to teď snažil stáhnout na netu a nejde mi to spustit.když se mi spustí nastavení instalace tak to doběhne nakonec a napíše mi to větu:Error:Could not load(C:/WIDOWS/SYSTEM/psapi.dll).
This operating system is not supported by Google Earth.
Co to znamená?
This operating system is not supported by Google Earth.
Co to znamená?
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Praha tam fakt nejde celá hledal sem Modřany ale Na Beránku to končí.Ale moje Zlatníky tam byli viz. Muj house je ten nejblíž křižovatce s tim bazenem (spiš modrym flekem) Jinak celkem slušnej program.Ale už sem ho smazal,naebavil měBobo píše:Já ho staženej mam. Všechny místa nejdou přiblížit. Teda jdou, ale nejsou moc detailní. To jen pár míst - měst. A třeba Praha zdaleka ne celá.

- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
Praha je fakt fajn, oproti prdeli jako ceska lipa, kterou to nedokaze ukazat ani nazvem, novymu boru tam rikaji valecnym nazvem "HAIDA". New Zork je tam dobrej, Pariz taky, jen to neni trojrozmerny, takze Eifelovku muzes polozit na zem. Me to dsocela bavi, cumet na tu mapu, ale vzdycky jen chvili. Je to dobry 

Chodite zbytecne daleko, to sami ale jen pro CR je zde:http://geoportal.cenia.cz/mapmaker/ceni ... .php#kotva
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky