HNUS!!! OSTUDA!!! -chenické WC-
HNUS!!! OSTUDA!!! -chenické WC-
Zdravím všechny příznivce ale i ty kteří začali tyto stránky navštěvovat až po Lánovském srazu. Sraz se velice vydařil a Děkuji Všem co nám ho chválí. Až mě to dojímá. Nic méně za naší snahu která Vámi co jste přijeli zdaleka i zblízka byla oceněna, tak někým místním rozhodně oceněna nebyla. TY kterému se snad něco nelíbilo by jsi byl větší chlap kdyby jsi přišel a řekl nám to do očí!!! Namísto toho jsi nám ukradl chemické WC které jsme zajistili pro všechny kteří měli tu potřebu ho za celé tři dny použít. Jsem si jistý že i TY jsi ho použil!!! Nejspíš se ti tak zalíbílo že sis pro něj přijel a rozhodl si ho ponechat na stálo!!! TY Zkurvenej zloději, co kradeš hajzli plný sraček
tak se styď, jestli tě najdu máš to spočítaný, nejen odemne ale měl by sis uvědomit že je to škoda za mnoho desítek tisíc a muže to pro tebe znamenat i rok vězení!!! Nehledě na to že všichni pořadatelé budou předvoláni na policii české republiky aby podali svou výpověď...za jejich snahu, celoroční přípravy, peněz a jejich usilí je to od tebe moc hezké. Jestli jsi charakter, tak ten záchod nalož a v noci ho dovez tam kde si ho v uterý mezi 14:30 a 18:00 ukradl, kdyby jsi měl krátkou paměť tak je to Lánovské letiště.........Váš STARTMARŠÁL.

:crazy: :crazy: Sakra Šíráku, to se opravdu stalo??
Pokud někomu nešlo o obsah, tak ho potřeboval na chalupu. Jsou jedinci, kteří vemou všechno, co není přivařené. Je mi to líto, ale alespoň vidím, co se dneska všechno krade. Obávám se, že tento jedinec naše stránky asi nenavštíví. Jinak... vítej do klubu 

Naposledy upravil(a) kdo. dne 26. 08. 2003 09:29, celkem upraveno 1 x.
Jo, taky jsem do něj ráno byl nakouknout a pak raději šel na pole za horizont kochat se východem slunceGeRoX píše:nejenze to je magor ale k tomu jeste i uchyl a masochysta...pac kdyz jsem na ten zachod sel podivat po ranu....tak jsem malem hodil ten zbytkovej absinth nekam na zed....![]()
![]()
![]()
ten zachod vypadal fakt hnusne....

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco