V pátek jedu s kamarádem na tohle auto kouknout, on už je pevně rozhodnutej, že to chce.
Je to to první mondeo.
Nevíte náhodou někdo, na co si dát pozor?
Kromě klasickejch věcí, čím to trpí a tak.
Díky
Ford Mondeo Duratec 2,5 V6
Re: Ford Mondeo Duratec 2,5 V6
call Hanisbmwm3 píše:V pátek jedu s kamarádem na tohle auto kouknout, on už je pevně rozhodnutej, že to chce.
Je to to první mondeo.
Nevíte náhodou někdo, na co si dát pozor?
Kromě klasickejch věcí, čím to trpí a tak.
Díky
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
pisu mimo ... (protoze je uz rozhodnut)
ale taky jsem chtel puvodne mondeo ...
a ted mam e34 525 ..
Hanis psal, ze to bylo dobre rozhodnuti
.... Mondeo 2,5 ma az do nejakeho rv. objem u motoru 2,5l NAD 2500ccm ...
vice nevim
jenom, ze pry je problem sehnat mondeo ve slusnem stavu ... (ty starsi (I a II generace) - novejsi jsou draheeee ...
petr
ale taky jsem chtel puvodne mondeo ...
a ted mam e34 525 ..
Hanis psal, ze to bylo dobre rozhodnuti
.... Mondeo 2,5 ma az do nejakeho rv. objem u motoru 2,5l NAD 2500ccm ...
vice nevim
jenom, ze pry je problem sehnat mondeo ve slusnem stavu ... (ty starsi (I a II generace) - novejsi jsou draheeee ...
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Mondeo má 2540ccm.
Ale tomuhle člověku to PROSTĚ NIKDY nerozmluvíš, tisíckrát radši bude mít Mondeo 2,6 s ručením jako hovado než 525 24V.
Prostě tak to je a je to můj kamarád, známe se od narození, tak mu prostě pomůžu, jak budu umět.. Navíc on má přímo mechanika, který dělal dřív jenom sierry a teď přibral mondea..
Ale tomuhle člověku to PROSTĚ NIKDY nerozmluvíš, tisíckrát radši bude mít Mondeo 2,6 s ručením jako hovado než 525 24V.
Prostě tak to je a je to můj kamarád, známe se od narození, tak mu prostě pomůžu, jak budu umět.. Navíc on má přímo mechanika, který dělal dřív jenom sierry a teď přibral mondea..
tak co se ptas tady?
homen za mechanikem
.. a auto pred koupi nechat poradne prohlidnout
vyhodou tech mondei (2,5) je , ze jsou za rozumou cenu ... asi diky tomu objemu motoru ... a jsou se solidni vybavou - jelikoz to bylo (skoro) maximum, co se delalo ...(krome ST)
petr
vyhodou tech mondei (2,5) je , ze jsou za rozumou cenu ... asi diky tomu objemu motoru ... a jsou se solidni vybavou - jelikoz to bylo (skoro) maximum, co se delalo ...(krome ST)
petr
BMW X5 4.4i (2001)
je to prostě dobrodruhbmwm3 píše:Mondeo má 2540ccm.
M3 (e46) Hartge