Jaky auto pro zenskou ?
Jaky auto pro zenskou ?
Co byste doporucili svoji zensky za auto ?
Pozadavky - melo by byt maly, staci nejaký fešný coupe, obsah stačí 1.4, cenovka tak do 100.000 Kč
Co říkáte Oplu Tigra - přesně něco takového by se mi pro holku líbilo, ale jenže je to OPEL tak mě to docela odrazuje...
jaký máte nazor vy ????
Pozadavky - melo by byt maly, staci nejaký fešný coupe, obsah stačí 1.4, cenovka tak do 100.000 Kč
Co říkáte Oplu Tigra - přesně něco takového by se mi pro holku líbilo, ale jenže je to OPEL tak mě to docela odrazuje...
jaký máte nazor vy ????
...

- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Gumový.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
Re: Jaky auto pro zenskou ?
mám twingo 1,2i r.v.98 černá barva al kola,střešní okno,airbagy cena 69.900Zdrahy píše:Co byste doporucili svoji zensky za auto ?
jaký máte nazor vy ????

M3 (e46) Hartge 

Měla sem tu možnost řídit tohle auto, a asi bych k tomu napsala to, že je to zatraceně tvrdé, a to jak řazení, tak řízeí a sešlápnutí pedálů (tohle byl rok výroby tuším 1994) a když vjedeš na kamínek, tak z toho bolí prdelka.Zdrahy píše:Potřeboval bych kritiku přímo na TIGRU
Jinak je to auto v pohodě, mělo i dobrý výkon a nízkou spotřebu, nicméně není to pro vysoké postavy - občas jsem se praštila do hlavy při nastupování či vystupování.

kdyz uz ses prastila Ty, tak to neni ani pro mensi postavy ... ne?Katka píše: Měla sem tu možnost řídit tohle auto, a asi bych k tomu napsala to, že je to zatraceně tvrdé, a to jak řazení, tak řízeí a sešlápnutí pedálů (tohle byl rok výroby tuším 1994) a když vjedeš na kamínek, tak z toho bolí prdelka.
Jinak je to auto v pohodě, mělo i dobrý výkon a nízkou spotřebu, nicméně není to pro vysoké postavy - občas jsem se praštila do hlavy při nastupování či vystupování.

petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
jj, máš pravdu, zas tak vysoká nejsem, ale to auto je fakt malý a když je někdo zvyklý na větší, a vezme si botky na vysokém podpatku, tak pak to způsobuje i možná poranění (bez následků)ajfel píše:kdyz uz ses prastila Ty, tak to neni ani pro mensi postavy ... ne?Katka píše: Měla sem tu možnost řídit tohle auto, a asi bych k tomu napsala to, že je to zatraceně tvrdé, a to jak řazení, tak řízeí a sešlápnutí pedálů (tohle byl rok výroby tuším 1994) a když vjedeš na kamínek, tak z toho bolí prdelka.
petr

no a jinak známej prodává Renault megane 1,6i koupeno v roce 99 v čr,1.majitel garážováno,v zimě nejeto,červená metalíza,rádio,výbava by social
airbag,abs,možná centrál
ale má najeto jen 68tkm ze serviskou ! bylo to druhé auto v rodině. Cena 99.999,-
prostě zajetý nikdy nebouraný auto po dědovi.

M3 (e46) Hartge 

- [CZ]Airwolf[OC]
Ja bych ji chtel ....vic nez si myslis[CZ]Airwolf[OC] píše:na co klimu proboha ? da se byt i bez ni...no jo sklenikove kvetinky...Akmall píše:Auto bez klimy je v dnesni dobe pruser...........samo ze to je jedina vec co mi na mazlikovi vadi

EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe
E39 530D Touring
E39 530D Touring