nauč se pcát. je to čečtina.darkeye píše:........ nad naší češtinou
Jo, przneni cestiny mi taky vadi, ale zas na druhou stranu existujou i poruchy, ktery tu nekteri mohou mit a my o tom ani nevime... A pak jim nadavat, ze jim nejde psat, pricemz to jsou lide, kteri maji jak mozek, tak i rozum, mi prijde trochu na hlavu.darkeye píše:chlapci, chlapi, dívky a ženynechci tady nijak kázat nebo tak nějak něco, ale zkuste si někdy projít některé příspěvky a vážně se pobavíte nad naší češtinou
někdy člověk fakt čumí co jsme schopný napsat
jasně, nikdo není dokonalej, ale dávejme minimul příležitostí cizím lidem, kteří čtou naše stránky, aby si mysleli, že BMW používaj jen lidi bez mozku. Nic proti nikomu, je to jen taková úvaha, takže se nikdo neurážejte. Díky
Rikam, ze nekteri, tusim, ze jeden z clenu se k tomu tady verejne priznal. Nechci tim samozrejme rict, ze kazdy, kdo tu nepise spravne cesky, ma nejakou takovou poruchu, ale chtel jsem poukazat na to, ze neni uplne dobre za to lidem nadavat, kdyz o nich treba tohle nevis. Mimochodem, pojem dislexie se nepouziva, takze cloveka netrpiciho dyslexii a pouzivajiciho toto slovo bych klidne mohl nazvat analfabetem.SlimShady píše:Proste vacsina trpi disgrafii, dislexii a dissexualitou, tym to budeNech zije allda a jeho kozene tanga
Ale pouziva, a suhlasim s tym ze by sa nikomu za to nemalo nadavatFx píše:Rikam, ze nekteri, tusim, ze jeden z clenu se k tomu tady verejne priznal. Nechci tim samozrejme rict, ze kazdy, kdo tu nepise spravne cesky, ma nejakou takovou poruchu, ale chtel jsem poukazat na to, ze neni uplne dobre za to lidem nadavat, kdyz o nich treba tohle nevis. Mimochodem, pojem dislexie se nepouziva, takze cloveka netrpiciho dyslexii a pouzivajiciho toto slovo bych klidne mohl nazvat analfabetem.SlimShady píše:Proste vacsina trpi disgrafii, dislexii a dissexualitou, tym to budeNech zije allda a jeho kozene tanga
No jo, ale tady už se objevilo pár inzerátů, že z nich nebylo poznat, jestli dotyčný prodává, nebo kupuje a už vůbec nebylo jasné, co inzeruje...BMWAK píše:já bych to moc neřešil!!!to je podobný jako většina lidí tady si myslí že jedou do plěšnice!!!a přitom se to nejmenuje ta plešnce ale ty plešnice!!!podle mě nemá cenu to řešit!!hlavně že víme kdo co chce ne?
ale já vůbec nikomu nenadávám, říkám jen, že někdy to je opravdu k zamyšleníFx píše: A pak jim nadavat, ze jim nejde psat, pricemz to jsou lide, kteri maji jak mozek, tak i rozum, mi prijde trochu na hlavu.
Tak se pánové vyprdneme na Bmw a budeme raději hledat hrubky ne ?Asmodeus147 píše:No jo, ale tady už se objevilo pár inzerátů, že z nich nebylo poznat, jestli dotyčný prodává, nebo kupuje a už vůbec nebylo jasné, co inzeruje...BMWAK píše:já bych to moc neřešil!!!to je podobný jako většina lidí tady si myslí že jedou do plěšnice!!!a přitom se to nejmenuje ta plešnce ale ty plešnice!!!podle mě nemá cenu to řešit!!hlavně že víme kdo co chce ne?Dají se tady najít opravdu parádně slátané hovadiny..