Jak ukoncit hadky co s Pokecem?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.

Anketa končí za 08. 04. 2005 22:53

Zrusit Pokec bez nahrady
3
43%
Nasmerovat vsechno z Pokecu do Zumpy a zrusit Zumpu bez nahrady
4
57%

Celkem hlasů: 7

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 06. 04. 2005 22:53

Mam navrh jak co nejdrive ukoncit hadky kolem Pokecu, co moderovat a co ne, co mazat a co ne:
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

Bobo

Příspěvek od Bobo » 06. 04. 2005 22:56

3)nechat to takhle :wink:

Přece jen bych řekl, že i podle Fleryho hlasování a ohlasů tady na fóru by se pokec rušit nemusel...

Při přesměrování do žumpy a jejím následném smazání by potom "pokec" existoval?
Naposledy upravil(a) Bobo dne 06. 04. 2005 22:59, celkem upraveno 1 x.
!! Koupím krémový interiér e30 4dv, nejlépe z 6V. Pouze v perfektním stavu !! sz, 774 894 601

Obrázek

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 06. 04. 2005 22:59

Francisi: moc spatny vyber...nene...takhle se hlasovani rozhodne nedela !!! :evil:

edit: tohle uz Francisi prehanis...a to myslim vazne ! nech rozhodnuti na site-adminovi a laskave se zklidni...uz me ta tva jednostrannost dost znechucuje... :evil:
Naposledy upravil(a) [CZ]Airwolf[OC] dne 06. 04. 2005 23:03, celkem upraveno 1 x.
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno :)

Luter

Příspěvek od Luter » 06. 04. 2005 23:00

Zrusit Pokec bez nahrady
Nasmerovat vsechno z Pokecu do Zumpy a zrusit Zumpu bez nahrady

-------------------------------------------------------------------------------------

Ani jedno..... nevidím v těch odpovědích moc velký rozdíl....... :roll: :roll:

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 06. 04. 2005 23:04

B je elegantnější :lol:
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Luter

Příspěvek od Luter » 06. 04. 2005 23:08

Lukas-e21 píše:B je elegantnější :lol:
čili není na výběr :lol: :lol:

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 06. 04. 2005 23:13

[CZ]Airwolf[OC] píše:... edit: tohle uz Francisi prehanis...a to myslim vazne ! nech rozhodnuti na site-adminovi a laskave se zklidni...uz me ta tva jednostrannost dost znechucuje... :evil:
:shock: Asi neumis cist. Je to NAVRH, muzes hlasovat :P , neni to rozhodnuti.
323ti stock condition

Reno...

Příspěvek od Reno... » 07. 04. 2005 00:04

Říká ti něco slovo kompromis?
Nebo si jdeš jen tvrdě za svým?

Myslím že by to šlo vyřešit tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá :wink:

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 07. 04. 2005 00:55

zmenit podnadpis POKECU taky me nabavi sracky co se tam valej!!!

a udělat listinu lidí co žvástaj blbosti..já za to nosim v podnadpise taky meno :?

další možnosti......
mam dobrej nápad...založte místnost někdo na chetu domluvte se kde třeba na seznamu a tam se může kecat a psát jak je libo :lol:
Tel : 773 622 822

Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo » 07. 04. 2005 05:49

Béééééé je zprávně :D no já myslím že pokec jako takovej by měl být ale trochu by si měli lidi uvědomit co do něj psát nebo by ho měl moderátor hlídat!!!!
Život je jen náhoda .....

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 07. 04. 2005 05:54

2 Francis: "Pokec" by měl zůstat takový, jaký je! Já vím, že tě ty blbé plky serou, mě taky, ale jak chceš rozlišit, co se do "pokecu" psát smí a co ne? Uznávám, že tady hromada lidí píše hovadiny a zakládají naprosto nesmyslné témata (já se taky nechlubím, že jsem si včera opatřil zbrusu nové gumotextilní kopačky..), ale na druhou stranu je tady spousta lidí, co se vzájemně znají a prostřednictvím "pokecu" si můžou pokecat o naprosto běžných věcech a ne jen o autech.
Třeba jak tu kluci psali o matuře, nechal bych to tak. Před 11 lety jsem byl v jejich situaci a na stopro vím, že bych to sem napsal taky. Určitě z toho mají nerviky a tím, že si tu vzájemně napíšou o svých pocitech a zkušenostech, tak jim to pomůže..
Chodí sem spousta věkových skupin a každá z nich má jiný názor, jiný problém atd.. Je ale třeba všechny respektovat, vždyť je to tu taky o tom "co máte na srdci.." Tím mám ale na mysli respektovat rozumné témata a názory. S tím, že je třeba dát najevo, že někdo píše nesmysly, naprosto souhlasím!
Proto bych navrhoval, aby ses třeba nejdřív poradil, jestli dané téma zamknout, nebo ne. A pak dát dotyčnému pisálkovi jasně najevo, že píše p****iny a ať se nad sebou zamyslí..
Držím palce, aby se to co nejrychleji vyřešilo ke spokojenosti všech. :wink:

Albert

Re: Jak ukoncit hadky co s Pokecem?

Příspěvek od Albert » 07. 04. 2005 08:13

Francis píše:Mam navrh jak co nejdrive ukoncit hadky kolem Pokecu, co moderovat a co ne, co mazat a co ne:
Hmm a pak kdo atdy zasira forum :roll: :roll:

..ze bych ja za chvili zalozil hlasovani o tom, jestli si mam o vikendu vzit cerny nebo zeleny kratasy :?: :roll:

Prinos pro ostatni co se tyce e30 a bmw by byl zhruba stejnej jako todle tema a navic by to nikoho nenasralo :idea:

Fx

Příspěvek od Fx » 07. 04. 2005 08:37

Asmodeus147 píše:2 Francis: "Pokec" by měl zůstat takový, jaký je! Já vím, že tě ty blbé plky serou, mě taky, ale jak chceš rozlišit, co se do "pokecu" psát smí a co ne? Uznávám, že tady hromada lidí píše hovadiny a zakládají naprosto nesmyslné témata (já se taky nechlubím, že jsem si včera opatřil zbrusu nové gumotextilní kopačky..), ale na druhou stranu je tady spousta lidí, co se vzájemně znají a prostřednictvím "pokecu" si můžou pokecat o naprosto běžných věcech a ne jen o autech.
Třeba jak tu kluci psali o matuře, nechal bych to tak. Před 11 lety jsem byl v jejich situaci a na stopro vím, že bych to sem napsal taky. Určitě z toho mají nerviky a tím, že si tu vzájemně napíšou o svých pocitech a zkušenostech, tak jim to pomůže..
Chodí sem spousta věkových skupin a každá z nich má jiný názor, jiný problém atd.. Je ale třeba všechny respektovat, vždyť je to tu taky o tom "co máte na srdci.." Tím mám ale na mysli respektovat rozumné témata a názory. S tím, že je třeba dát najevo, že někdo píše nesmysly, naprosto souhlasím!
Proto bych navrhoval, aby ses třeba nejdřív poradil, jestli dané téma zamknout, nebo ne. A pak dát dotyčnému pisálkovi jasně najevo, že píše p****iny a ať se nad sebou zamyslí..
Držím palce, aby se to co nejrychleji vyřešilo ke spokojenosti všech. :wink:
Mam podobny nazor... akorat me uz nebavi ho porad dokola psat.
E39 535i sedan

adam320

Příspěvek od adam320 » 07. 04. 2005 08:59

Sice nemam extrémní potřebu zakládat tady příspěvky o něčem uplně jinym ale zároven nepovažuju ty založený někym jinym za zlo a ty Francisi jak tě vidim: Na to jak moudrý a znalý rady dáváš a projevem vyzeráš, mě dost překvapuješ svym jednánim, mam z tebe pocit že jsi trochu smutnej že s klukama nemáš co řešit jinýho než auta a proto řešení který zachrání informace v současnym pokecu, což chceme všichni, tak nahradíš možnost rubrikou pro popovídání o čemkoli máš na srdci.....máš tam snad žumpu? To vypovídá o tom jak to v sobě máš a mě to zavání komplexem, nechci se tě dotknout ale je to už opravdu moc, nezastávam se ani témat o FXovo holce, suprstár, tramvajence, loučením na dobrou noc, ale řikam ti smaž to z pokecu založ žumpu a nenavštěvuj jí, "kecálci" co tohle forum užívaj se se svojí smradlavou orientací vyrovnaj myslim :wink:
Zamkl jsi témata který nevyhovovali a kámo....Sračky jsou tu teprve teď to věř

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 07. 04. 2005 09:18

adam320 píše:... že s klukama nemáš co řešit jinýho než auta a proto řešení který zachrání informace v současnym pokecu, což chceme všichni, tak nahradíš možnost rubrikou pro popovídání o čemkoli máš na srdci....
Čtu a přispívám nejen na toto fórum. Zde je to o BMW, jinde o telefonech nebo komunikátorech, jinde zase o chovu domácích koček. Ani ve snu by mě nenapadlo se zde ptát v jakém věku je možno kocoura kastrovat, stejně jako na kocouřím fóru se neptám na zkušenosti s pneumatikami.

Je to tak těžké pochopit? Nejsem uražený, jen rozčarovaný až znechucený.
323ti stock condition

adam320

Příspěvek od adam320 » 07. 04. 2005 09:26

Francis píše:
adam320 píše:... že s klukama nemáš co řešit jinýho než auta a proto řešení který zachrání informace v současnym pokecu, což chceme všichni, tak nahradíš možnost rubrikou pro popovídání o čemkoli máš na srdci....
Čtu a přispívám nejen na toto fórum. Zde je to o BMW, jinde o telefonech nebo komunikátorech, jinde zase o chovu domácích koček. Ani ve snu by mě nenapadlo se zde ptát v jakém věku je možno kocoura kastrovat, stejně jako na kocouřím fóru se neptám na zkušenosti s pneumatikami.

Je to tak těžké pochopit? Nejsem uražený, jen rozčarovaný až znechucený.
Ale tady jde o to že kluci chtěj občas znát názor na něco od lidí který jsou jim něčim blízký....bmw a klub, to neni zlý, uchranme pokec a info v něm ale dejme prostor klidně jinou sekcí pro tzv. co máte na srdci, to ti nemůže přeci vadit, proč jsi tak jednostraně nekompromisní ? je to nepochopitelný?

Fx

Příspěvek od Fx » 07. 04. 2005 09:31

adam320 píše:Ale tady jde o to že kluci chtěj občas znát názor na něco od lidí který jsou jim něčim blízký....bmw a klub, to neni zlý, uchranme pokec a info v něm ale dejme prostor klidně jinou sekcí pro tzv. co máte na srdci, to ti nemůže přeci vadit, proč jsi tak jednostraně nekompromisní ? je to nepochopitelný?
Ano. Navic je tu dost lidi, kteri jsou radi, ze umi pustit pocitac a prectou si forum. Takovi vetsinou nevedi, ze existuje forum o pivu, o devkach, o kastraci kocek nebo o lesteni bot. Tak se zeptaji. Kdyz nekdo vi o foru, ktere se tim odborne zabyva, nebo umi sam odborne poradit, tak mu proste a jednoduse odpovi bud ze na to existuje specializovany forum (a prida link), nebo rovnou da fundovanou odpoved.
E39 535i sedan

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 07. 04. 2005 09:36

souhlasim s francisem...pruser je ze se to asi nevyresi nijak...je treba si uvedomit co jsem prisli za novy lidi za posledni rok...vekovy prumer tipuju tak 20 (bez urazky)...o bavoraku vedi tolik ze to je ta nejhustejsi husta kara...a ze pro novacka neni dobry 325i pac je moc slinej...chodej do skoly, pokud chodej... tam delaj hovno tak se neni cemu divit ze nudu zahanej zakladanim threadu o picovinach...

...bohuzel ale podle me je to normalni vyvoj/utlum fora...s tim se nic udelat neda leda tak ingonorovat ty prispevky...

...vse pisu bez jakychkoliv emoci ci utoku na kteroukoliv osobu...popisuju pouha fakta... :!: 8)
Obrázek

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 07. 04. 2005 10:43

Fx píše:... vetsinou nevedi, ze existuje forum o pivu, o devkach, o kastraci kocek nebo o lesteni bot. Tak se zeptaji. Kdyz nekdo vi o foru, ktere se tim odborne zabyva, nebo umi sam odborne poradit, tak mu proste a jednoduse odpovi bud ze na to existuje specializovany forum (a prida link), nebo rovnou da fundovanou odpoved.
Naucme kazdeho pouzivat www.google.com nebo www.jyxo.cz a je to.
323ti stock condition

Seba325iX

Příspěvek od Seba325iX » 07. 04. 2005 10:53

Dle mého názoru je forum docela přehledné , zkuste "www.auto.cz" toje guláš.
pokud jde o místo na netu tak proč má "pokec" 78 stran (stačí tak 6měsíců) pokud se zruší "pokec" tak se to dostane jinam , i v "pokec o BMW" jze najít příspevky co s BMW nemaji nic společného pokud to má pár normálních odpovědí tak přece není problém. a pokud tam najdu ptákoviny tak to už tam nelezu je to ztráta času.

Odpovědět