2 DC
Re: 2 DC
jj, nebylo by to od věciMax-Max píše:Hm, blahozelam, pride novy clen a na uvod ho smaznes, privitanie jak svina. Co takto ho upozornit ako to tu po novom bezi a nemazat hned vo dverach?

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Vy ste fakt tupci, to predsa kazdy vie ze to nepatri do Techniky napisat ze som newbie, nech som sebeviac rozjareny z toho ze sa mi podarilo zaregistrovat... achjo 
DC len robi za co je plateny, musi si obhajit ten riadok v Curriculum Vitae
P.S.: Ja som to nebol, ak chce, dohlada si IP a uvidi ze gw.oskarmobil.cz to nebolo

DC len robi za co je plateny, musi si obhajit ten riadok v Curriculum Vitae

P.S.: Ja som to nebol, ak chce, dohlada si IP a uvidi ze gw.oskarmobil.cz to nebolo

Naposledy upravil(a) SlimShady dne 28. 03. 2005 23:50, celkem upraveno 1 x.
Faszom a seggedbe verem te buzi 

Newyhowaray saDC píše:pánové probuďte se - já nemůžu za to, že si nějakej newbie založí thread a pak ho změní - já nic nemusel mazat (to ani zatím v technice nemůžu)
takže mě přestaňte podezírat z kdečeho, jó![]()
![]()

DC píše:pánové probuďte se - já nemůžu za to, že si nějakej newbie založí thread a pak ho změní - já nic nemusel mazat (to ani zatím v technice nemůžu)
![]()
neřikej že mužeš, maš tam moderatorky prava, tak nerikej ze smis vse krome mazani???
to by dalo praci při nastavovani

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
O.K., tak inak: pride novy clen menom JD, zalozi si thread v nespravnej sekcii.
Verzia jedna: niekto ten thread smazne
Verzia dva: newbie JD rychlo tento uz existujuci thread premenuje, doplni si tam anketu a nie je tam zmienka o upravovani prispevku. Sa mi to nejako nezda. Mylim sa?
EDIT: po dodatocnej uprave prispevku a doplneni ankety sa nezobrazuje hlaska o uprave, takze zrejme chyba v php.
rad by som vedel, ako to je.
Verzia dva: newbie JD rychlo tento uz existujuci thread premenuje, doplni si tam anketu a nie je tam zmienka o upravovani prispevku. Sa mi to nejako nezda. Mylim sa?
EDIT: po dodatocnej uprave prispevku a doplneni ankety sa nezobrazuje hlaska o uprave, takze zrejme chyba v php.
rad by som vedel, ako to je.
Naposledy upravil(a) Max-Max dne 29. 03. 2005 00:11, celkem upraveno 1 x.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
je to tak - je to v reseniLukas-e21 píše:DC píše:pánové probuďte se - já nemůžu za to, že si nějakej newbie založí thread a pak ho změní - já nic nemusel mazat (to ani zatím v technice nemůžu)
![]()
neřikej že mužeš, maš tam moderatorky prava, tak nerikej ze smis vse krome mazani???
sem se ho varoval, tak to zmenilMax-Max píše:O.K., tak inak: pride novy clen menom JD, zalozi si thread v nespravnej sekcii.
BTW zkus si tam neco zalozit a pak to zmenit - taky pod tim nebude zadna hlaska o zmene
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Ano, a zbytok co si zmazal, na to ti odpoviem tiez, Sabrino, na UPC foru som skoncil asi pred dvoma mesiacmi, mozno uz viac, fakt nepamatam, kvoli tomu ze su tam niektori ludia zainteresovani voci mojej narodnosti, a nie, tu nerobim bordel, keby som tu zacal robit bordel, vyzeralo by to inak, a o to ja nestojim, mam lepsie veci na praci... vid. Fx-ov duch v jednom threade...DC píše:no někteří pisálkové jsou nenapravitelní

Len tak mimochodom, mazat nemoze len moderator, alebo tu bol v noci niekto z adminov?DC píše:je to tak - je to v reseni... píše:neřikej že mužeš, maš tam moderatorky prava, tak nerikej ze smis vse krome mazani???

Naposledy upravil(a) SlimShady dne 29. 03. 2005 00:41, celkem upraveno 1 x.

hehe, nechtěl jsem se Tě dotknout a taky jsem si uvědomil, že moje informace že si tam chodil byla stará skoro 2 roky (a přesto sem se málem trefilSlimShady píše:Ano, a zbytok co si zmazal, na to ti odpoviem tiez, Sabrino, na UPC foru som skoncil asi pred dvoma mesiacmi, mozno uz viac, fakt nepamatam, kvoli tomu ze su tam niektori ludia zainteresovani voci mojej narodnosti, a nie, tu nerobim bordel, keby som tu zacal robit bordel, vyzeralo by to inak, a o to ja nestojim, mam lepsie veci na praci... vid. Fx-ov duch v jednom threade...DC píše:no někteří pisálkové jsou nenapravitelní

Docent Chocholoušek BMW světa...
Houby trefil, proste si sa dal na styl "tonouci se stebla chyta..."DC píše:hehe, nechtěl jsem se Tě dotknout a taky jsem si uvědomil, že moje informace že si tam chodil byla stará skoro 2 roky (a přesto sem se málem trefilSlimShady píše:Ano, a zbytok co si zmazal, na to ti odpoviem tiez, Sabrino, na UPC foru som skoncil asi pred dvoma mesiacmi, mozno uz viac, fakt nepamatam, kvoli tomu ze su tam niektori ludia zainteresovani voci mojej narodnosti, a nie, tu nerobim bordel, keby som tu zacal robit bordel, vyzeralo by to inak, a o to ja nestojim, mam lepsie veci na praci... vid. Fx-ov duch v jednom threade...DC píše:no někteří pisálkové jsou nenapravitelní)

P.S.: ja se omlouvat za spatny cestin, uz napravit stonajici > tonouci

Naposledy upravil(a) SlimShady dne 29. 03. 2005 00:47, celkem upraveno 1 x.