Drifting na Karlove namesti
Drifting na Karlove namesti
To bylo dnes docela maso .
Sel jsem kolem , kdyz tam ty lidi lezeli .
Fuj hruza . Urcite jel ten debil rychle.
Sel jsem kolem , kdyz tam ty lidi lezeli .
Fuj hruza . Urcite jel ten debil rychle.
Mě by zajímalo co bylo příčinou, bo se mi to nějak nezdá že by to jen tak vyletělo!
Žeby to nějak ustřelilo>>zdohrab?
Asi ti řidiči jsou posedlí tou reklamou na BMW a pokoušejí se dělat drifty i se vším co jezdí
Dnes byl den "blbec".Sestra dnes dávala 1. pomoc, bo nějakej chuj před ní srazil babu.A pak srazila holuba asi ve 130 Km/h a ten se jí rozstřelil pžez celé čelní sklo
,krev byla i trochu ve vnitř, pak jsem vytahoval z auta peří, bohužel jsem neměl foťák
, vypadalo to drsně, něco jako s tou srnkou...
Žeby to nějak ustřelilo>>zdohrab?

Dnes byl den "blbec".Sestra dnes dávala 1. pomoc, bo nějakej chuj před ní srazil babu.A pak srazila holuba asi ve 130 Km/h a ten se jí rozstřelil pžez celé čelní sklo

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Ještě že jsem to neviděl, muselo to bejt drsný.
Jinak to že vykolejí tramvaj zas neni tak vzácný, jednou jsem to viděl, tramvaj jela a na vyhýbce prostě vyskočila z kolejí, jela docela pomalu, no borec vylezl, kouknul, zalezl, hodil tam zpátečku a zas do těch kolejí zaskočil. A jelo se dál, normálka.
Jenže na Karláku musel jet krapet rychlejc, viděl jsem jak to zrychtovalo sloup a zábradlí, chudáci ti lidi co tam stáli...
Ještě tak zhebnout v BMW ale nechat se přejet tramvají na chodníku... Uf.
Jinak to že vykolejí tramvaj zas neni tak vzácný, jednou jsem to viděl, tramvaj jela a na vyhýbce prostě vyskočila z kolejí, jela docela pomalu, no borec vylezl, kouknul, zalezl, hodil tam zpátečku a zas do těch kolejí zaskočil. A jelo se dál, normálka.
Jenže na Karláku musel jet krapet rychlejc, viděl jsem jak to zrychtovalo sloup a zábradlí, chudáci ti lidi co tam stáli...
Ještě tak zhebnout v BMW ale nechat se přejet tramvají na chodníku... Uf.
Tady jich pra je http://1.im.cz/n/photo//04/58/90bxfqf-gallery.jpgZave píše:mate nekdo fotky?
Ježiš..pkot píše:Tady jich pra je http://1.im.cz/n/photo//04/58/90bxfqf-gallery.jpgZave píše:mate nekdo fotky?

I´m from Kindergang
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
tramvajáci sou čuráci, jezdim tim každej den a vobčas se fakt nestíham divit, naposled kretén zvonil na holku v autoškole asi dvě minuty, ona neměla kam uhnout páč odbočovala vlevo přes koleje a v protisměru jely káry až jsem to nevydržel a zabouchal jsem mu na okno...řikam mu máš asi nákej komplex ty vole, co děláš, nevidíš že je to autoškola bo co? to se dělá? a on mě chtěl za to vyhodit z tramvaje ven debil jeden, neštěstí to byl takovej seschlej dědek, ale jek vylejzal tak se mi trochu prokrvil mozeček
pak jsem ho poslal zpátky, zastel se mě nákej chlápek tak držel hubu ale jinak nevim.....eště by chtěli vyšší platy než autobusáci